- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi papatyaaaaa
-
kuzum kaç yaşındasınız?15 mi:)
arkaya niye geçsin önde gelmiş kız tabiki oturmaya devam edicek sana yer verecek değil...
sen oturacaksın diye arkadamı gelseydi erkek arkadşında özel şoförü gibi dururdu..
bu takıntıdan kurtulun ister önde ister arkada gittiğiniz yer aynı yer:)))
aynen katılıyorum.öldüm gülmekten siz şu farkı hala anlamadınız canım benim o sevgilinin ABLASI sen sevgilisisin tabiki ablasına düşkün olucak . çok abartmışsin birde çok kaprislisin sanırım sen yok üstüm böyleydi bekledim arabadan inmedi ne var yani arabaya binip surat asmadan konuşsan sonuçta ablasının bir hatası yok bence çok an fazla abartmışın arada söz nişan bile yok sanırsam
aynen katılıyorum.
neden bu kadar tepkili cevaplar verdiniz anlamadım gerçekten
şunu demeliyim ablaya evet kesinlik bitanem canım falan denilir ama kraliçem en üst mertebedir benim gözümde yoksa çok mu ince düşünüyorumm bilmiyorum
ablasına saygısızlık yapmadım bellide etmedim yüz yaptığımısadece sözlüm anladı başka kimse değil
ben bunları anlatınca sevgilimde anladı nelere taktığımı oda anlamıştı çok uzun yazdım ve silmek zorunda kaldım
önde oturmada tamam yanlış olabilir katılıyorum ama bazen kalbine geçiremiyorsun işte bende mantıklı ama kalbime söz geçiremediğim için bana güzelce bir kaç şey söylemenizi istemiştim siz beni asıcak pozisyona getirdiniz
arkadaşım bana katılma onun haklı olduğuna dair yazı yaz a.s
bak canım şu ön koltuk konusunda takıntı yapma.
ablası gel sen otur bile dese büyük olduğu için senin ona otur demen lazım.
ama ben abla olsaydım arabadan dışarı çıkar selam verip öperdim. burada yalnış davranmış.
hep birlikte biryere gitmişsiniz seni yok sayıp konuşup şakalaşmaları da yalnış.
bence birdahaki karşılaşmanızda ablasına sen sıcak davran.
ama ablanla mutlu ol demen de yanlış.
sen sıcak olmaya çalış. ablayla sohbet etmeye çalış.
haklısın çok acaip tepkiler geldi bende anlamadım ?
mert ben anlayamadım seni kişisel bir sorunumuz yokki seninle ben anlattım beni suçlu çıkarmaya çalıştığının farkındayımda benimde dediğim suçluysam hani bana anlatın hayır değilim diyip çirkefliyse vurmadımki nedne bu kadar sorun yaptığınıda anlamadım
canım çok teşekkür ederim valla en azından snei görünce iyi oldum gerçekten üzüldüm bu kadar tepki görünce pişman oldum yazdığıma
neden bu kadar tepkili cevaplar verdiniz anlamadım gerçekten
şunu demeliyim ablaya evet kesinlik bitanem canım falan denilir ama kraliçem en üst mertebedir benim gözümde yoksa çok mu ince düşünüyorumm bilmiyorum
ablasına saygısızlık yapmadım bellide etmedim yüz yaptığımısadece sözlüm anladı başka kimse değil
ben bunları anlatınca sevgilimde anladı nelere taktığımı oda anlamıştı çok uzun yazdım ve silmek zorunda kaldım
önde oturmada tamam yanlış olabilir katılıyorum ama bazen kalbine geçiremiyorsun işte bende mantıklı ama kalbime söz geçiremediğim için bana güzelce bir kaç şey söylemenizi istemiştim siz beni asıcak pozisyona getirdiniz
bence bu olayı unut 2. defa gittiğinde yada buluştuğunuzda ilkini telafi edelim bu sefer başka olsun. en azından 3nüz birlikte iyi zaman geçirisinzi ve aklınızda bu kalır ilki değil.he evet kraliçem sana göre en ust duzeydir ama neticede bunun kavram olarak kalırsana göre öyle bana değildir. boşveeer takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?