- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi papatyaaaaa
-
hiç de pişman olma herkes bilsin ufak bi hareket karşı tarafı nasıl hissetirdiğini
ki çoğunun abisi mevcut( hani türk ailelerin çogu erkek çocuk doğurma meraklısı ya )
canım çok teşekkür ederim valla en azından snei görünce iyi oldum gerçekten üzüldüm bu kadar tepki görünce pişman oldum yazdığıma
açık konuşmam gerekse benim tepkim bazı gelin adayı arkadaşların, daha ilk başlarda sevgilinin gözünde ablanın- annenin yerine geçme çabaları. mesela "kraliçe" lafına takılmanız bana gerçekten çok acayip geldi. sanırım o lafı size söylemesini beklerdiniz, ablasına söyleyince o şekilde sinirlendiniz.
asmak değil amacım, ancak eğer bazı şeyleri kendi kafanızda aşmazsanız gerçekten büyük problemler bekler sizi. siz istediğiniz kadar ablası anlamadı deyin, ben çok eminim anladığına. çünkü bir insanın neşeli cevap vermesiyle- soğuk cevap vermesi arasındaki fark kabak gibi ortadadır.
bir de sözlüm diyorsunuz sonra da tanışmaya gittim dyorsunuz. gerçekten anlamadım. siz kendi aranızda sözlendiniz sanırım. eğer öyleyse mesela bu bile abla- anne için bir eksi dir. belki de böyle bir sebepten dolayı soğukturlar size??
hiç de pişman olma herkes bilsin ufak bi hareket karşı tarafı nasıl hissetirdiğini
ki çoğunun abisi mevcut( hani türk ailelerin çogu erkek çocuk doğurma meraklısı ya )
ya şöylle ilk ailesiyle tanışmaya gittimde sorun oldu sonrada söz oldu orada zaten karışıktı saymıyorum bide böyle bir karşılama diyim kendi aramızda değil aileler arasında
aslında belliki ablasının suçu yok sevgilim suçlu burada ona kızıyorum itiraf edemedim belkide davranışlarını
burada sözlününde hatası var. ablasına kapıyı açıyorsa sana aynı şekilde davranmalıydı.
evet o durumda kalmak nasıl bir duygu anlıyorum canım.
aslında onun da suçu yok, bunu anlatmaya çalışıyoruz. siz nedense hassa davrandığınızı kabul etmek istemiyorsunuz. ne diyecekti sözlünüz? "abla, papatya geliyor, arkaya geçer misin?" ya da "abla papatya arabadayken sana sevgi gösteremem şimdiden kusura bakma" falan mı? şimdiden cendereye girmiş gibi hissediyordur sözlünüz.
bakın sizi çok iyi anlıyorum, amamcım kırmak değil. benim de bir görümcem var abisine aşıktır tabiri caizse.. ön koltuğu kendim bırakırım "hadi abi-kardeş önde kaynatın" diye. o abisi ben eşiyim. kapıyı kapatınca o dışarıda kalır ben içeride. ama böyle devam ederseniz evinize kendiniz alırsınız görümcenizi. sürekli bu konuşulur evde, huzur kalmaz..
yaşınızı bilmiyorum ama size naçizane abla tavsiyesi bu yerimseniben
boşver açsın kapısını sende çok sıkma kendini ablayı trıbe sokarsın soorasırf abukluk olsun diye bi gun -abla yanınızda yokken yap ama - git sözlünün kapısını aç ve haşmetlim hunkarım de buyursunlar o mubarek ayağınız gaza nasipli basar inş. de kıkırdıyarak şakalaşlın işte belki onunda aklına oyle kalır bi daha yapmaz sen her ince dusunduğun detay için didişceksen o-hooo işin var.rakip makip düşünme ole erkek için abla anne es yeri ayrıdır bunu farketmeyen kadındır. hep dişil bi rekabet içine gireris nedense. pek azımız bunu anlar.
Ben ablasının tavırlarında abes birşey göremedim..Tamamen senin büyütmen bazı şeyler..
Seni almaya geldiklerinde,ablanın arabadan inmesine luzum yok..Sevgilin inmiş yanına gelmiş..
Hem 45 dk beklemende onlarında bir payı yok..
Sen de arabaya bindiğinde selam kelam eder,konuşursunuz..
Sonuçta gittiğiniz cafeden dönüşte, abla seni ön koltuğa oturman için teklifte bulunmuş..İstese direk kendi geçebilirdi..yani içinde3 fesatlık olsaydı..sen de sesini çıkartamazdın..
Bu düğünü olan kişileri sen tanıyormuydun?..ablasının arkadaşı demişsin..senin tanışıklığın nerden oldu..yani abladan önce, arkadaşını tanıman nasıl oldu?
iki birbirini seven varsa tabiki hep yakın olmak isterler tabiki sen önde oturman gerek
duygusal yoğunluğu sen yaşıyorsun aşık olan sensin kızkardeşin ön koltukta ne işi var zaten her gün erkek kardeşini görüyor ,sırf sana gucık olsun diye arkaya otuturmuş
ve sana saygı göstermemiş olay bu kimsede masum kendini göstermesin burdan görünen bu canım aklın karışmasın
iki birbirini seven varsa tabiki hep yakın olmak isterler tabiki sen önde oturman gerek
duygusal yoğunluğu sen yaşıyorsun aşık olan sensin kızkardeşin ön koltukta ne işi var zaten her gün erkek kardeşini görüyor ,sırf sana gucık olsun diye arkaya otuturmuş
ve sana saygı göstermemiş olay bu kimsede masum kendini göstermesin burdan görünen bu canım aklın karışmasın
valla demek istediğimi anlıyorsun saol he şuda var kıza haksızlık yapamam fesatlık belki yapmadı içini bilemem ama bu konuda olmasa bile eşler sevgililer konu olduğunda yanyana oturmaları gerektiği konusuna kesinlikle katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?