sevdiğim ve ablası

hiç de pişman olma herkes bilsin ufak bi hareket karşı tarafı nasıl hissetirdiğini

ki çoğunun abisi mevcut( hani türk ailelerin çogu erkek çocuk doğurma meraklısı ya )

evet kesinlikle ders çıkarmalıyız haklısınız. demek ki neymiş? gelin aday adayının önünde yerlere eğilinip saygıda kusur edilmeyecekmiş, had bilinip arka koltuğa geçilecek yeri gelirse gelin türlü esprilerle güldürülecekmiş... bu mu yani??
bu arada, merak yüzünden erkek çocuk doğurana rastlamadım hiç. neden laf çarpmaya çalışıyorsunuz ben de onu anlamadım :1closedeyes:

canım çok teşekkür ederim valla en azından snei görünce iyi oldum gerçekten üzüldüm bu kadar tepki görünce pişman oldum yazdığıma

Canım pişman olma.Arkadaşlarda sevgilinin ablasının birşey yapmadığını söylüyolar.
Benim kız arkadaşımın sevgilisininde ablaları var kıza merhaba bile demiyolar somurtup oturuyolar mesela.Arkadaşım yokmuş gibi davranıyolar.Daha neler neler

ya şöylle ilk ailesiyle tanışmaya gittimde sorun oldu sonrada söz oldu orada zaten karışıktı saymıyorum bide böyle bir karşılama diyim kendi aramızda değil aileler arasında
aslında belliki ablasının suçu yok sevgilim suçlu burada ona kızıyorum itiraf edemedim belkide davranışlarını

burada sözlününde hatası var. ablasına kapıyı açıyorsa sana aynı şekilde davranmalıydı.
evet o durumda kalmak nasıl bir duygu anlıyorum canım.

Valla şimdikileri anlamak çok zor. Yok önde oturmamış, yok ablasına kraliçem demiş falan filan.
Kusura bakmayında o kişi ablası, sizden ayrılabilir ama ablası ölene kadar ablası olarak kalacaktır. Hayatında bir çok sevgilisi olur ama ablası değişmez.
Sizin daha statünüz bile belli değilken bu kadar kıskançlık yapmanız adamın üstünde bu kadar hükmetmeniz çok ilginç geldi bana.
Arabanın önü neden bu kadar itibar konusu olur kadınlar arasında onuda anlamam ya. Nişanlı olsanız, evli olsanız anlarımda şimdiden bu ne sahiplenmektir anlamadım.
Baxtan sona haksızsınız. Sırf siz hoşlanasınız diye pohpohlayacak değilim benim gerçeğime göre siz haksızsınız.

hiç de pişman olma herkes bilsin ufak bi hareket karşı tarafı nasıl hissetirdiğini

ki çoğunun abisi mevcut( hani türk ailelerin çogu erkek çocuk doğurma meraklısı ya )

evet işte bende bunu diyorum o anki orada içtenlik görsem sorun olmazdı ilkten beri hiçe sayılıyormuş duygusu hakim geldi sonra bütün harketleri haklıda olsa ters çıtkı canım saol yaaa

aslında onun da suçu yok, bunu anlatmaya çalışıyoruz. siz nedense hassa davrandığınızı kabul etmek istemiyorsunuz. ne diyecekti sözlünüz? "abla, papatya geliyor, arkaya geçer misin?" ya da "abla papatya arabadayken sana sevgi gösteremem şimdiden kusura bakma" falan mı? şimdiden cendereye girmiş gibi hissediyordur sözlünüz.
bakın sizi çok iyi anlıyorum, amamcım kırmak değil. benim de bir görümcem var abisine aşıktır tabiri caizse.. ön koltuğu kendim bırakırım "hadi abi-kardeş önde kaynatın" diye. o abisi ben eşiyim. kapıyı kapatınca o dışarıda kalır ben içeride. ama böyle devam ederseniz evinize kendiniz alırsınız görümcenizi. sürekli bu konuşulur evde, huzur kalmaz..
yaşınızı bilmiyorum ama size naçizane abla tavsiyesi bu yerimseniben

burada sözlününde hatası var. ablasına kapıyı açıyorsa sana aynı şekilde davranmalıydı.
evet o durumda kalmak nasıl bir duygu anlıyorum canım.

evet zor bir durum bide üstüne kraliçem diyince bozuldum bide normalde öyle konuşmaz abla der hani hepsini üst üste yaptı normal konuşma tarzı serttir hepsini aynı anda yapınca ağrıma gitti

görümceden yakınanları anlıyorum ben ilk karşılama böylesi sonrası çok iyi olacak değil
:sinifsinif:

Canım benim öncelikle şunu belirteyim buraya konu açmışsın gelecek olumlu yada olumsuz eleştirileri de göz önünde bulundurmalısın.
Herkes seninle hemfikir olmayabilir bu çok doğal.
Burdaki arkadaşlar yazını okuyup aman banane be de diyebilirler ama sana manevi olarak yardım etmeye çalışıp fikir veriyorlar o yüzden kimseye kızma sakın.

Şimdi ben hatayı biraz sende buldum .
Arabanın önüne o oturmuş,o senden yaşça büyüktür .Sana yer vermesini bekleyemezsin ki ama

Yer vermiş olsaydı oturcakmıydın ?
Oturmaman en doğrusu olur.

Senin ilk kez tanıştığın birine hele bu kişi sevgilinin ablası vs ise biraz sıcak kanlı,ılımlı olman gerekirdi.Daha ortada net birşey yokken bu derece hırçınlaşman biraz abartlı olmuş.

Bir sonraki görüşmenizde konuşmalarına katılmaya çalış ve güleryüzlü ol :hulya:

Ben ablasının tavırlarında abes birşey göremedim..Tamamen senin büyütmen bazı şeyler..
Seni almaya geldiklerinde,ablanın arabadan inmesine luzum yok..Sevgilin inmiş yanına gelmiş..
Hem 45 dk beklemende onlarında bir payı yok..
Sen de arabaya bindiğinde selam kelam eder,konuşursunuz..
Sonuçta gittiğiniz cafeden dönüşte, abla seni ön koltuğa oturman için teklifte bulunmuş..ıstese direk kendi geçebilirdi..yani içinde3 fesatlık olsaydı..sen de sesini çıkartamazdın..

Bu düğünü olan kişileri sen tanıyormuydun?..ablasının arkadaşı demişsin..senin tanışıklığın nerden oldu..yani abladan önce, arkadaşını tanıman nasıl oldu?

Son düzenleme:
boşver açsın kapısını sende çok sıkma kendini ablayı trıbe sokarsın soora sırf abukluk olsun diye bi gun -abla yanınızda yokken yap ama - git sözlünün kapısını aç ve haşmetlim hunkarım de buyursunlar o mubarek ayağınız gaza nasipli basar inş. de kıkırdıyarak şakalaşlın işte belki onunda aklına oyle kalır bi daha yapmaz sen her ince dusunduğun detay için didişceksen o-hooo işin var.rakip makip düşünme ole erkek için abla anne es yeri ayrıdır bunu farketmeyen kadındır. hep dişil bi rekabet içine gireris nedense. pek azımız bunu anlar.

iki birbirini seven varsa tabiki hep yakın olmak isterler tabiki sen önde oturman gerek

duygusal yoğunluğu sen yaşıyorsun aşık olan sensin kızkardeşin ön koltukta ne işi var zaten her gün erkek kardeşini görüyor ,sırf sana gucık olsun diye arkaya otuturmuş
ve sana saygı göstermemiş olay bu kimsede masum kendini göstermesin burdan görünen bu canım aklın karışmasın

Son düzenleme:

evet haklısınız ben çok hassas davrandım birazda belki bencilce gibi görünüyor doğru ama başından beri sözlüm baştan ters davranınca iyi niyet duygularımı götürdüm demekki orada suçları yok haklısınız ne diyebilridiki saçma doğru diyorsunuz .
yok ben bu konuşma tarzına kırılamam böyle bir eleştiride uyarıda iyi niyet bellidir amacınız yargılamak değil yardımcı olmak teşekkürler

ama hassas biriyim bu konuda vurdum duymaz olamıyorum oda hassastır küçücük bakışından herşeyi anlamamı bekleyen birinin böyle düşünceszlik yapması ağrıma gitti keşke öyle herşeyi es geçebilsem bu yaptıkalrının hiç birinin olmıcağını sevdiğim açmış konuyu söylemişti ondan daha çok ağrıma gitti ya

hakısın ablasında suç yok galiba ben büyüttüm ters anıma gelip sonra pireyi deve yapan davranışlar sergilediler bende ters olunca çok büyütttüm

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

valla demek istediğimi anlıyorsun saol he şuda var kıza haksızlık yapamam fesatlık belki yapmadı içini bilemem ama bu konuda olmasa bile eşler sevgililer konu olduğunda yanyana oturmaları gerektiği konusuna kesinlikle katılıyorum

biraz alıngan davranmışsınız bence.kendinizce de büyütmüşsünüz.sevgiliniz size değer vermeseydi ablasının yanında elinizi tutmazdı bence.dışarda fazla beklediğiniz için kırılmış olabilirsiniz bunu da ufacık şeylere bağlamışsınız.biraz daha rahat olun...

işte ben de bunu söylüyorum. 15 dakika için ne ablasını kırdığınıza ne de nişanlınızı üzdüğünüze değmez. illa ki eşler-sevgililer yanyana oturacak arabada diye bir kural yok ki.. bunun için ilişkinizi yıprattığınıza değmez. bence "benim hakkım" diyerek içinize büyütmeyin bu durumu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…