• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim ve ailem Arasında kaldım

Sen mezun olmadin mi. Milli eğitime bağlıysa mezuniyet belgeni görür görmez sana senetleri vermeleri gerek yönetmelik böyle
Mezun oldum ama burası MEB e bağlı değil özel biri kaymakamlığa bağlamış güvenliğini vb tüm sorumlulukları denetleme yok kısacası... Seneti de alma sebebim; İstanbul da gelişirim daha iyi olur düşüncesiyle Bikaç aylık senet imzalayıp işe başlayana kadar ailemin yanına geldim geldiğim gibi de ailem ile bu konu hakkındaki Herşeyi detaylıca konuşma imkanı oldu iyice telefonla net olamadı çünkü hiçbirşey herşey resmen bağlandı gibi olmuştu ama işte öyle olmadı...
Bunda arada kalacak bir durum yok tabi ki ailenizin yanına donmelisiniz. Sırf sevgilinize yakın olacaksınız diye karın tokluğuna mi yaşayacaksınız. Hem görüntülü konuşma var telefon var sürekli gorusebilirsiniz. Siz orda kalırsanız komşulara, akrabalara aileniz ne diyecek. Ayrıca erkek tarafına ve ailesine bu kadar vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyin derim.
Haklısınız.. Çok alıştım Istanbul'a... Keşke ailem de istanbul da yaşasaydı en azında bu kadar Dediğiniz gibi vazgeçilemezlik gibi bir görüntü sergilememiş olurdum...

Back