- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
üniversitenin pis ortamı mı? erkek arkadaşın nerden biliyormuş bu ortamları yoksa üniv. okumayıpta kir atan şu cahil insalardan mı? pis ortam diye adlandırdığınız yerler sadece üniv. olmayabilir at gözlükleri ile bakmayan şu hayata siz kendinizi bildikten sonra size hiç bir şey olmaz aşkınızada korkmayın
Sen Ünv.ye gidersen, kendisini bırakırsın diye korktuğundan; yüzüğü takıp, eğitim hayatını bitirip, düğünü yapıp, yeni evinize oturtma niyetinde olduğu aşikar
Ama müsade etme
Cok pişman olursun
Eğitimini ısrarla tamamlayacagindan bahset.sabri varsa bekleyecek o da
Evlilik için neden bu aceleler, anlayamiyorum:26:
kısacası artık yanında olmamı istiyo konu zaten üniversite değil ki nasıl anlatıcam aileme derdim bu bu işten nasıl sıyrılıcam .sönce okulun,sonra evlilik olmalıı ..
senin okumanı istemiyor mu şahıss :26:
kısacası artık yanında olmamı istiyo konu zaten üniversite değil ki nasıl anlatıcam aileme derdim bu bu işten nasıl sıyrılıcam .s
Üniversite okumana karışacak mı ?
Var sayalım bir adım atıldı nişan söz gibi
Peki sonra ne olacak sen üniversiteyi bir kenara atıp evlenecek misin yoksa 4 sene seni bekleyecek mi?
Benimde kızım olsa önünde daha tamamlanmamış eğitim hayatı varken evlenmesine sıcak bakmazdım.
Sana güvenmiyor mu neden korkuyor?sorun bu zaten korkuyo ama yani bende onun gibi olsam çalışşsam didinsem o üniversiteye gtse benmde kafam orda kalır ya bidebazen rahatsızlanıyo o zaman daha farklı olyo herşey
yanında olup onunla devam etmeyi çok isterim aslında çok mesele var annemin çocuk ayrımı var kardeşimle beni bir tutmaması var hal böyle olunca o da kafayı yiyo annem bana kötü davrandığı için bende yanında olmak istiyorumevlenmek mi yanında olmak kastın
ama bence okulunu bitirmelisinnnn
kısacası artık yanında olmamı istiyo konu zaten üniversite değil ki nasıl anlatıcam aileme derdim bu bu işten nasıl sıyrılıcam .s
Daha 20 yasindasin, bugun biran once evlenin diyen ailesi yarin cocukyapin der. Her seyine karisir. Aman biktim bunlardan dedirtirler. Seninde cok universite okumaya istegin yok gibi bence. Istemiyorsan zorla okumanin alemi yok ama kimse icin kendi hayatindan vazgecme. Ailen bisey diyorsainan bir bildikleri vardir ben olsan annemin dedigini yapardim. Ama ne yazikki bunu cooksonra idrak ediyoruz, son pismanlikcare getirmez iyice dusunderim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?