- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
Senin annen olsam, seni bir odaya kapatır, tüm iletişim araçlarınıda elinden alırım.
Sevdiceğinde görür anyayı konyayı.
Nedir bu bazı gençlerdeki evlenme merakı?
Hiç mi aklınız yok sizin !!!
Üniversite okumayın ki ilerde bir iş sahibi olmayın...
Üniversite okumayın ki ilerde kendi paranızı kazanmayın...
Üniversite okumayın ki ilerde dayakta yeseniz, aldatılsanızda boşanma cesareti bulamayın....
Bu adam senin üniversite okumanı istemiyorsa sebepleri bunlar.
Bunu anlamak çok mu zor?
Evlilik olsun, eğitimine engel olmayacak yani
Yanında olmanı istiyor sadece
Unv.ye yerlestigin zaman ailenle paylaşsan daha iyi olur
Öncesinde konusma bence
yok hayır ailesinin öyle demesi şu sebeple o askere gtmeden öncede beraberdik biz 4 sene oldu e şimdi o askerden geleli bir sene oldu ve ondan önce kız kardeşi evleniyo onun zoruna gidiyo aileside bunu biliyo bi adı olsun istiyo yani herkes öyle olsun ister uzun süren bir ilişki bu noltaya getiriyo kafayı yicem artık
kısacası artık yanında olmamı istiyo konu zaten üniversite değil ki nasıl anlatıcam aileme derdim bu bu işten nasıl sıyrılıcam .s
bunlarla bi alakaısı yok ki çok sert davranıyosunuz ben nasıl söylerim diyorum hem sevgilimi hem ailemi nasıl üzmem diyorum zaten yrn evlenlm demiyoruz adı konsun istiyoruz
yanında olup onunla devam etmeyi çok isterim aslında çok mesele var annemin çocuk ayrımı var kardeşimle beni bir tutmaması var hal böyle olunca o da kafayı yiyo annem bana kötü davrandığı için bende yanında olmak istiyorum
Çocuk daha 22 yaşında.Zoruna giden şey neymiş merak ettim.Hadi 30 yaşında olur zoruna gider Daha çok genç.Sana tavsiyem evlilik konusunda sakın acele etme.Geç olsun güç olmasın canım.
Bende diyorum ki, üniversite sınavına hazırlanan kızım böyle saçma hayaller kursa onu odasına kapatırım, o adamla bir daha görüştürmem.
Muhtemelen annenizin tepkiside bu olur.
Hayat öyle sevdiceğinin yanında olunca toz pembe olmayacak.
Şuan kurman gereken hayal iyi bir bölüm kazanmak olmalı.
Ayrica evt yasida hicde buyuk degilmis 22 nedir ya kardesi kuzenleri evleniyormusta falan. Bence sen ailesini biraz daha yakindan tani sonra otur iyice bi dusun, pek normal davranislar degil bunlar. Simdi beni cok istiyolar gibi goruyosun ama sonra kafana dank eder bazi seyler. Hic birseyi aceleye getirme birak beklesinler biraz,
kendin bilirsin elbette ama fikrim;önceliğinn okulunnn
koca bulunur ama okulun geri gelmiyor canım benim
4 yıldır toz pembe mi yaşıyoruz yani tabiki evlilik farklı birşey ama çözüm bulamıyorum diyorum annemide onuda kırmak istemiyorum
ortak birşey arıyorum sen odaya kapatmaktan bahsediyosun ben zaten hergün bi odada tek başımayım annemin bana üvey evlat gbi yemek vermesesi ağzımı açtırmmaması ama size göre normldr tabi siz odaya kapatmayı düşünen bi insansıız saygı duyarım
Sin karari verecek olan sensin cnm ama durumunun gercekten uzun uzun dusunulmesi gerektigi icin bu kadar yaziyoru.
Annenlede sorunlarin varsa ve sen belkide evliligi bir kacis olarak goruyorsan sakin bunu yapma. Once kendini bi garantiye al oku is bul. Ondan sonra evliligidusun bence. Yarin birgun ailende arkanda durmayacaksa isin cok zor olur
Üniv. okumayan insanları "cahil" olarak adlandırmanız da çok enteresan.üniversitenin pis ortamı mı? erkek arkadaşın nerden biliyormuş bu ortamları yoksa üniv. okumayıpta kir atan şu cahil insalardan mı? pis ortam diye adlandırdığınız yerler sadece üniv. olmayabilir at gözlükleri ile bakmayan şu hayata siz kendinizi bildikten sonra size hiç bir şey olmaz aşkınızada korkmayın
benim derdimin ne olduğunu benmle arkadaş gbi konuşan bir annem yok benim bazı arkadaşlrm çok sanslı 20 yaşına geldim kaısmda o da bitecek ama hala bebe muamalesi görüyoruz koca kız oldum evde konuşacak bir insan yok hepsi ders ders diye diye okudum derslerden bıktırdılar beni evliliği bir kaçış olarak tabiki görmüyorum eğer böyle olsaydı beklemzdim 2 sene önce 4 sene önce onunla evlenrdm ve ya son çare kaçmak yani benim için bu bir kaçış değil istek
Üniv. okumayan insanları "cahil" olarak adlandırmanız da çok enteresan.
Üniv. okuyup dünyaya "at gözlükleri" ile bakanları da gördük.
Ablacım sana verebileceğin tek tavsiye oku,oku,oku.
O zmn annene anlat herseyi ne tepki verirse artik ona gore sekillendirirsin istegini. Belki gelsinler tanisalim der.
Ama suda var anneler helede 20 yasindaki kizlarini pitansiyel evlenme adayi olarak gormezler genelde. Bu sana deger vermedigi anlamina gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?