Sevdiğimi anneme nasıl söyleyebilirim ki annem çok anlayışsız bu konuda :(

Puhahahaha fotoğrafını kaldırmış.Vallahi anneni gerçek hayatta tanısam screen shoot alırdım.

kapiş mi? evet kapiştim..

ama senın gıbı çicegı burnunda bı gelın adayına hiç yakıştıramadım,bu sokak jargonunu..

dur ben seni alkışlicam çok güldüm ya ne bu tavır annem misin babam mısın nesin ki dert ortağı mı sen dert çoğaltrsn neyse arkadaşlarına yardım diliyorum

Önce büyüklerinle nasıl konuşman gerektiğini öğren kardeşim.Yoksa böyle devam edersen kayınvaliden ile aran hiç iyi olmaz,benden söylemesi.Hakaret etmediği sürece herkes fikrini yazmakta özgürdür buraya.Gerçekleri söyleyince hoşuna gitmedi.Ama ''ayyyy ne kadar güzel ne tatlı heyecanlısındır.''sen yazsak problem olmayacaktı değil mi ?

Konu sahibesi bence siz 20 yaşında değilsiniz, daha küçüksünüz bu yüzden annenizin tepki göstermesinden çekiniyorsunuz, zira anneniz üniversiteye gidip meslek sahibi olmanızı istiyor, yerden göğe kadar haklı da.
Benimde kızım karşıma dikilip ben evleneceğim dese tepki gösterirdim, evlilik nasılsa olur, adamlar kaçmıyor, kadın dediğin önce mesleğini eline almalı ki, yarın o seviyorum, aşığım hi hi dediği adam terk edip gittiğinde çalışıp hayatını kazanabilsin.

Erkek arkadaşınızda üniversiteye gitmenizi istemiyor çünkü üniversiteye giden bir kız evlilik kararını yeniden gözden geçirir, önce mesleğim der, üniversite hayatı pis mi? Yapmayın Allah aşkına burda bir sürü üniversite bitirmiş ayakları yere basan kadın var, onlara ayıptır üniversiteyi kötülemek, gitmediğiniz üniversiteyi bilmeden nasıl kötülersiniz, erkek arkadaşınız tabii kötüler, gözünüz açılacak, ne istediğinizi bileceksiniz.

Burda da insanlara ters cevap vermeyi ve konuyu baştan anlatmayı deneyin, buna asıl yaşınızı yazarak başlayın

Yarısından sonrasını okuyamadım sabrım dayanmadı. Lise sonda değil misin sen? Nedir bu telaş? Nereye kaçıyor evlilik?
Biriciğin şimdiden statü psikolojisine girmiş ama öyle konuşmakla da olmuyor bu iş. Sınav süreci yorucu ve emek isteyen bir süreçtir. Sen zaten evlenme niyetine girmiş biri olarak rakiplerinin baya arkasında görünüyorsun. Biriciğinin ailesi size ev mi bakıyor??? Baksınn bu mu senin hayatını kurtaracak?

Biriciğin üniversite ortamı görmediği icin pis zanendiyor galiba, orası ilim irfan yuvası batakhane değil.

Okumana karşı değil ama üniversiteye gitmene karşı... ne akıllı biriciğin var yaa...

Üniversitenin pis ortamı neymiş.Senin sevgilin üniversite bitirmiş mi? Bitirdiyse hangi pis ortama girmiş.Bunca dünya kadar üniversite mezunu hangi pis ortamlardan mezunmuş.Daha 20 yaşındasın.Yazık günah ya.Ailene anacığına emeklerine yazık.22 yaşındaki ağzı süt kokan erkek çocuğu nun kız kardeşi evlenmişmişte o daha evklenmemiş.Bu nasıl bir zihniyet.22 yaşındaki erkek çocuğunu evlendirmeye kalkan aile nasıl bir cehaletin içinde.Aklını başına topla.Bu gençlik rüzgarı gelir geçer.Önce ailene hayırlı evlat ol mesleğini eline al.Koca her daim bulunur.

ne yani ben kaç yıl pis ortamdamı okudum..anoyyyyyy vayy başıma gelenler..çalışıyorumda ben çok şükür.....yanlışlar içine düşmüşüm haberim yok

20 yaşında (daha küçük olduğunu düşünüyorum ama lise sonda olduğu için ) gencecik bir kızın önündeki hayatı için kendisine gerekli olanın yanlızca bir koca ve 1 ev olduğunu düşünmesi ne kadar acı... Babanızdan yüklü hayatınızı idame ettireceğniz bir miras kalmayacaksa Hiçmi geleceğinize dair endişeler taşımıyorsunuz..Ne biricik aşklar okuyoruz burada ve gazetelerde tv lerde sonu kadınlar için hüsranla biten...Sizinki öyle olur demiyoruz tabiki ama neden elimde yapmasamda bir mesleğim olsun , yada ilerde çocuklarım olduğunda onlar üniversite okumuş eğitim almış bir anneleri olduğunu bilsin onlara örnek olayım diye düşünmezsinizki ..Bilemiyorum gençlik heyecanıdır belki , belki sizin 2 katınız yaşında oldğum için anneniz gibi düşünmeye başladığımdan dır üzüldüm doğrusu hayata bakış açınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…