Konu sahibesi bence siz 20 yaşında değilsiniz, daha küçüksünüz bu yüzden annenizin tepki göstermesinden çekiniyorsunuz, zira anneniz üniversiteye gidip meslek sahibi olmanızı istiyor, yerden göğe kadar haklı da.
Benimde kızım karşıma dikilip ben evleneceğim dese tepki gösterirdim, evlilik nasılsa olur, adamlar kaçmıyor, kadın dediğin önce mesleğini eline almalı ki, yarın o seviyorum, aşığım hi hi dediği adam terk edip gittiğinde çalışıp hayatını kazanabilsin.
Erkek arkadaşınızda üniversiteye gitmenizi istemiyor çünkü üniversiteye giden bir kız evlilik kararını yeniden gözden geçirir, önce mesleğim der, üniversite hayatı pis mi? Yapmayın Allah aşkına burda bir sürü üniversite bitirmiş ayakları yere basan kadın var, onlara ayıptır üniversiteyi kötülemek, gitmediğiniz üniversiteyi bilmeden nasıl kötülersiniz, erkek arkadaşınız tabii kötüler, gözünüz açılacak, ne istediğinizi bileceksiniz.
Burda da insanlara ters cevap vermeyi ve konuyu baştan anlatmayı deneyin, buna asıl yaşınızı yazarak başlayın