Sevdiğimi anneme nasıl söyleyebilirim ki annem çok anlayışsız bu konuda :(

amin teşekekür ederim :)

evet bu durumlarda var tabi:S

bu yaşta evlilik telaşına düşeceğinize keşke üniversite telaşında olsaydınız.
evliliği kimse kaçırmıyor ki
aileniz emek verip kazananız için uğraşıyor, muhtemelen kazansa nasıl olur diye planlar yapıyorlar ama siz evlilik planlarındasınız.
gerçekten ailelere çok üzülüyorum bu durumda. bari boş ümitlenmeseler sizin bu hazırlıgınızı bilseler

Dün aynısını ben de yazdım,sizi ilgilendirmez dedi konu sahibi.Kendi düşen ağlamaz.

Dün aynısını ben de yazdım,sizi ilgilendirmez dedi konu sahibi.Kendi düşen ağlamaz.

böyle ters cevaplar verdiği için bizim onun kötülüğünü istediğimizi düşünüyor muhtemelen.
daha hayatın ne oldugunu bilmeyen insanlar evleniyor. erkek arkadaşı da 22 yaşında
gercekten üzülüyorum..

Son düzenleme:
az önce sectıgınız evı tadılata verıyodunuz..

e annenlerı de evlendıgınde evıne;gelin görmeye davet edersın,ögrenırler..

söylemek ıcın acele etmene gerenk yok yani;nasılsa öğrenir bıgun

Daha lisedesin evlenme kararı alıyorsun ailenin bundan haberi yok
ev alıyorsunuz burda tanımadığın yabancı insanlarla bile alacağınız evi gösteriyorsun fikir istiyorsun yine ailenin haberi yok
kendini annenin yerine koy karşına kızın bir anda çıkıp anne ben evleniyorum evimizi bile seçtik aldık dese ne derdin, ne hissederdin ?
erkek arkadaşın kaç üniversite bitirmişte ünv pis kanısına varmış
üzgünüm ama olgun düşünmüyorsun.

arkadaşlar yine sert cevaplar başlamış anladığım kadarıyla konu sahibi sadece evinde mutlu değil ve sevgilisiyle pek görüsemedgi için evliliği çözüm olarak görüyor yani hemen terslemenizi anlayamyrum.
bence önce okulunu kazan sonra zaten sevgilinle hala bu duygularda olursan annen pek karısmaz ama önce okul diploma sonra evlililk olsun düşüncen kendi paranı kazanmanın mutlulugunu tatmadan evlenme acele etme daha yasın küçükmüş

peki biz sizin dediğinizden ne farklı söyledik de sert olduk

Eğitim hayatını sakın bırakma.. Erkek arkadaşını ne kadar seviyo olursan ol senin için önemli olan diplomaların olsun Allah korusun bir gün ayrılırsanız okumadığın için çok pişman olursun.. Başkalarının eline bakmak muhtaç olmak kolay değildir.. Üniversite ortamında iyi de var kötüde senin arkadaşların kötü olursa o ortamlardan sende etkilenirsin seçtiğin arkadaşlar çok önemli erkek arkadaşında bu konuda sana güvenip destek olmalı.. Annene de yavaştan çıtlat alışır belki zamanla Hakkında hayırlısı eğitiminde başarılar erkek arkadaşınla mutluluklar

Son düzenleme:
Bence annenize benim canim askim var hatta evlencem evide bulduk, tadilat icin fiyat bile arastiriyorum diyin en mantiklisi, ortada birsey yokken gelin guvey olmanizi annenizde gorsun :)

söylemek istiyorum içim rahat değil bilmek hakkı ve bunlar doğal şeyler evde ön hazırlık canım yarın evlenmiyorum yani kapiş insan nasıl kumbarasında aylar sonrasına para biriktirir ve kzançlı çıkar o misal bilmem anladın mı sen

valla bende anlamıyorum bu tepki ne böyle sanki adam öldürcem yardım eden var mı dedik tövbe tövbe Allahım koru sen ya

ilk yorumları okudum ve gerçekten tavırlar çok sertti kız sadece derdini paylaşıyor
aynen öle dert payaşıyorum burda herkes dert paylaşıyo ama birileri canı sıkıldıkça ortaya muhalefet oluyo herkes bir tepkili yahu birinizde düzgün yumuşak konuşun ne anladım ben dert paylaşmaktan bir dertti bin dert oldu vallahi sağolasınız

Bence annenize benim canim askim var hatta evlencem evide bulduk, tadilat icin fiyat bile arastiriyorum diyin en mantiklisi, ortada birsey yokken gelin guvey olmanizi annenizde gorsun :)
dur ben seni alkışlicam çok güldüm ya ne bu tavır annem misin babam mısın nesin ki dert ortağı mı sen dert çoğaltrsn neyse arkadaşlarına yardım diliyorum

sen olayı anlmadın sanıırm örnek vermek nedir bilir misin :)

yok bilmem ben örnek falan ne demek

zaten bu tavırlarla gercekten insanların senin kötülüğünü düşündüğünü sanıyorsun ama yaşayınca daha iyi anlarsın.
halbuki ben gayet normal yazmıstım sana. buna bile tepki gösteriyorsan diyecek söz yok gercekten.

canım aileleri tanıştır olsun bitsin konuyuonlara devret onunda seninde ailen kötü bir karar almazlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…