- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
Oku. Sadece bunu diyorum. Sanırım 93 doğumlusun. Ben de şu anda 20 yaşımdayım. Üniversite okuyordum ve başka bir meslek istediğim için bölümümü bıraktım. Bu yıl kazanamazsam seneye yine sınava girmeyi bile göze aldım. Bu durumda ailemin karşısına birisini çıkarıp getirsem bana 'Hayır. Şu anda asla olmaz' derler. Neden? Çünkü benim okumuş, çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir bayan olmamı istiyorlar. Evlilik için acele etmeye hiç gerek yok. Benim de istediğim bölümü okuyup, iş bulup çalışmaya başladıktan sonra ki en büyük hayalim evlenip yuva kurmak. Çocuk sahibi olmak. Ama büyük konuşmayayım sırf evlenmek için de eğitimimden vazgeçmem. Şu anda hayatımın aşkı çıksa karşıma ve bana evlenir misin desen 'Hayır' derim. Çünkü ben kendimi evlenecek olgunlukta görmüyorum ve sanırım 26-27 yaşımdan önce de evliliği düşünmem. Annem bile bana 'Seni 30 undan önce evlendirmem. Ancak o zaman olgunlaşırsın' diyor. Sırf erkek arkadaşının yanında olabilmek için eğitiminden, geleceğinden vazgeçme. Şaşmaz, yanılmaz sadece Allah var. Her şey biz insanoğlu için. Geleceğin sana neler getireceğini biliyor musun? Oku diyorum sadece. Bu arada benim de üniversitede 1 yılım geçti ama hiç pis bir ortam değil doğrusu. Herkes kendi aleminde. Neden gözünü korkutmaya çalışmış sevgilin anlamadım. :44:Hakkında hayırlısı olsun.
amin teşekekür ederim :)