sevdiğimle ayrıldık ve tekrar birlikte olamıyoruz

Adam gibi arkanda durabilirse ne ala, duramazsa başına silah dayayacak halin de yok. Dışarıda insan gibi insan çok sevdiğinin arkasında durabilen emin ol.
doğru. akrabasıda gelince düşüncelerinin değişebilme ihtimalinin olduğunu şuan zor dönemler geçirdiğini söyledi. olmazsa da kısmet değilmiş :)

İnsanlar 10 yıllık sevgili olup evleniyorlar sonra sevgisi yokmuş diyorlar. Güvenme sevgiye. Her ilgi alaka sevgi değildir. Sevgi olması için bir süzgeçten geçer. Sizinki süzgece bile yaklaşamamış.

Tedavi ol gülüm belli ki psikolojin bozulmuş. Hayat senin sandığın gibi değil. Büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi. Seni haketmeyen insanlara kesip attığın tırnak kadar bile deger verme. Abla tavsiyesi olsun sana...

İnsanlar 10 yıllık sevgili olup evleniyorlar sonra sevgisi yokmuş diyorlar. Güvenme sevgiye. Her ilgi alaka sevgi değildir. Sevgi olması için bir süzgeçten geçer. Sizinki süzgece bile yaklaşamamış.
ben sırf bu yüzden insanalrdan çok uzak kaldım yalan bir sevgiye kapılmamak için. insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş bende neyden kaçtıysam başıma geldi. uzun bir yıl ilgim olunca çok çabuk kapıldım anlaşılan. bahsettiğin süzgeçe yaklaştığımızı düşünmüşüm çok yanılmışım

Biseyi yanlis anladiklari yok bence. Acik acik hersey ortada bence. Tek soyleyecegim bu aileye yem olma.

teşekkür ederim tavsiyelerin için ama psikolojik bir rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum sadece fazla takıntılıyım . çocukkende böyleydim yanlış anlaşılmaktan çok korkar ve anlaşıldığımda nasıl düzelteceğim derdine düşerdim. bunun onun gibi birşey işte.

Hah böyle samimi şekilde düşününce farkına varacaksın. Ömür boyu üzüleceğine şimdi üzül. İyice düşün canım benim.

İntihar etmişsin bunun ötesi yok. Kabul etsen de etmesen de psikoterapiye ihtiyacin var.

Ben olsam şimdi ağlar zırlarım dönüp bakmam arkama
Çığlıkları falan nerde attınız da aile duydu da istemedi. Konular karışık anlatılmış anlamadım çok bişey ama çaba gösteren kişi karşı taraf olsun sen ve ailen karşı tarafla yüz göz olmuşsunuz yeterince kız tarafının ağırlığı kalmamış maalesef
Hata olmuş baştAn sona şimdi bırakın gitsin daha doğru bir ilişki yaşamak için bu yanlışı silin atın aynı kişiyle doğru bir ilişki yaşayamazsınız bundan sonra

Amma çok gitmişsin. Ben nişanlı olduğum halde senin kadar gidip gelmedim..Bu kadar sık gidip gelmeler olunca illa ki insanlar bir şeye takıyor zaten. Bu kadar karşı tarafın ailesiyle iç içe olmak iyi değil, nişanlı olsanız bir nebze..Daha kısa sürede bu kadar yıprandıysan artık bundan sonrası da üzülürsün. Daha çok gençsin. Güzel ve mantıklı düşün..

Ke
Kendıne gel ergen degılsın bu iş olmaz cnm

Sevdigin Adam icin " anahtar paspasin altinda "sin. Senden daha iyisini bulursa evlenir bulamazsa sana geri doner. Sende dünden razisin ztn. Yazik etme kendine birakta erkek tarafi kicini yirtsin senin icin. Biraz Geri durmayi ogren. Tabirim agir olcak ama onlardan Işık görünce "atlama".

hiç sağlıklı bir ruh haliniz yok. sizden ricam siz tuhaf onlar tuhaf... mümkünse çoğalıp daha da tuhaflaştırmayın toplumu.

herkes bi tuhaf. biraz olgunlaş da öyle giriş bu işlere .

ayrıca insan istemeden nasıl intihar eder anlamıyorum.

Ailecek kendinizi düşürmüşsünüz bir ağırlığınız kalmamış öyle yapmaları normal

Şahsen ben böyle basit meselelerden intihar etmiş birine pekte olgun gözüyle bakmam, kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…