sevdiğinden hiç hediye alamamak

işte benimde artık zoruma gidiyor kendisinede dedim yok olda alırdım para ama kendisine pahalı şeyler almayı bikiyot elektronik gilan
İşte bunlar hep değer vermediğinden. Öğrenciler bile yeri gelip harçlığından biriktirip birbirine hediye alıyor. Para yok bahane. Gözünde o kadar önemli değilsin demek ki. Ayrıl gitsin bu adamı evlenince düşünemiyorum.

evet alıyorum doğum günü yılbaşı gibi ama bu sevgililer günğnde buluşmadık calıştığımız için ama istese erkek iş yerine yada eve gönderebilir küçük te olsa bende sevgililer gününde almadım kırıldığım için

5 sene nasıl sürdürdünüz ben onu anlamadım insan sevindirmek illa parayla da olmaz mesela benim eşim bi kadınlar gününde iş yerini geç kapatmak zorunda kslmıştı gece geldi elinde el yapımı çiçekler hiç bi maddiyat yok ama kendimi çok özel hissetmiştim. Hiç bir açık çiçekçi bulamayınca şehir dışında belediyenin çiçekçilere yeriştirip sattığı sera var oraya gitmiş güvenlik veremem demiş akşam satış yok eşim ya senle kavga etcem alcam ya gönüllü alcam demiş bissürü çiçekten demet yaptırmış bu benim hayatım boyunca ondan aldığım hediyelerin en özelidir kalbimde. Kadınları mutlu etmek zor değil yeterki istesin bence ayrıl bu adamdan

bilmiyorum kafam karışık ama kendisine pahalı bir şey almış param yok deyince onu duyunca cok kırıldım

ne güzel işte bende büyük şeyler beklemiyorum küçük te olsa mutlu olmak isterim

keşke öyle olda oda yok onda hep vururum yüzüne ama hala aynı ilerdede aynı mı olur diye korkuyorum

Öğreteceksin mecbur

Erkekleri doğuran kadın, yetiştiren kadın, yontan kadın

Cinsi böyle

Ki demişsin ilk sevgilisiyim diye normaldir

önemsiz o konularda hiç almaz ama ben hep alırım hiç es gecmem ama onda yok böyle şeyler alamadım bende almak isterim filan diyor ama icraat yok ya evlenincede böyle olursa
Sizde almayın. Ayrıca şimdi böyle olan evlilikte iyice beter olur

Öğreteceksin mecbur

Erkekleri doğuran kadın, yetiştiren kadın, yontan kadın

Cinsi böyle

Ki demişsin ilk sevgilisiyim diye normaldir
tamam oda öyle diyor romantik bilmez öyle şeyler süpriz bilmez ama benden de mi görmüyor artık bende almıcam devam ederse ilişki çünkü öok kırıldım kendine gekince herşey alır bana yok para gelince buna kırılıyorum

Sinirlenmeden güzelce alıp karşına sordun mu sebebini?
Ne dedi o zaman sebep olarak, tek sebep para mı

Sevgililikte bile karşısındakini mutlu edemeyen adam evlilikte hiç etmez kuzum boşa kürek sallama bence belli adam bencil. Parası yoksa bile aşkım bi hediye alamadım ama seni çok seviyorum çok kıymetlisin benim için dese o bile yeter sana eminim. Ki sen ona hediye alıyomuşsun napıyo artık senin karşında utanmadan çekinmeden nasıl davranıyo çok merak ettim

Sinirlenmeden güzelce alıp karşına sordun mu sebebini?
Ne dedi o zaman sebep olarak, tek sebep para mı
ooo cok söylendim kızdım herşeyi yaptım param yok dedi hep ama kendisine olmadığı halde elektonik bir eşy almış onu nasıl aldın dedim cvp yok ne dicek ki borcla almış onuda bana yok gelince bir şey sana tektaş alcam diyor bilmiyorum alsada bir tuhafım şuan

haklısınız belkide he yanımda olur her doğum gününde en son doğum günümde bir pastayla gecti işte

Şu saatten sonra alsa sen ne kadar mutlu olursun. Bi gümüş yüzük 30 lira şuan param yok muabbeti yapmasın içinden gelen adam o kadarcık parayı mı bulamıcak hiç bilemese bir günlük garsonluk yapar gene alır

Bu odunluk değil direkt cimrilik. kendiliğinden bazı jestleri akıl edemiyor olabilir o zaman odun deriz ama bütün dünyanın kutladığı, ortalığın kırmızı gülden geçilmedigi bir günde bile bir şey almaması bariz cimri olduğunu gösterir. hiç sanmıyorum bu adamın kapitalizme karşı duruş gösterdiğini falan. Peki hiç serzenişte bulunmadın mi? belki de buradan yüz buldu, nasılsa ses çıkarmıyor diyor. bunu onun gözüne sok. Ben bile düşünüyorum hiç mi aklına gelmiyor bana jest yapmak, arada bir şaşırtmak çok sıkılıyorum artık de

Ben çiçek sevmem onun yerine herhangi sevdiğim herhangi bir yiyecek daha mutlu eder mesela O da bunu bildigi icin yanıma geldiğinde mutlaka eli dolu gelir. Dogum gunu, yil donumu haric diger gunler benim icin onemli degil ki bizim yıl dönümüyle benim doğum günüm aynı gün. Hediye almasa da bozulacağımı pek sanmıyorum hatırlasın yeter modundayım. Genel anlamda degerli hissettiriyorsa hediyeye takilmayin bence.

aynen öyle önemli olan insanın içinden gelmesi

O zaman evet bu cimrilik.
Sonuçta beklentiniz olduğunu söylemişsiniz, 5 senedir insanın kafasına 1 kerede girmese 5 kerede girerdi ya.
Alası gelmiyor demek ki.
Yani neyin direnci bu anlamadım, zaten pahalı bir şey beklediğinizi de sanmıyorum.
Bu yüzden ilişki biter mi bilemedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…