sevdiğinden hiç hediye alamamak

çok dedim ama yapmıyor yani hiç hareket yok kac kere konuştum ama yıne aynı

işte bende bilemiyorum artık

Bence biter. çünkü adamın karakterini belli ediyor bu. Adam bencil ve cimri. kendisinden başkasını düşünmüyor, sevdiği kadını mutlu edebilmek için 10 liralık çiçeği bile çok görüyor. cimri insanlar sevgilerini paylaşma konusunda da cimri olurlar ve şahsen ben böyle biriyle hayat geçirmek istemezdim.

bu zamana kadar hiç ses etmedim ama en sonunda bende doldum hep ben yapıyorum artık bende sıkıldım yapmıyorum istek kalmıyor böyle olunca evet herşey katşılıklı mı değil belki ama birazda olsa önemsenmek

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşa sevgiliyken şımartılır insan en çok bu dönemde böyle olanı evlenince düşünemiyorum

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşa sevgiliyken şımartılır insan en çok bu dönemde böyle olanı evlenince düşünemiyorum
Ben de düşünemedim. kaybetme korkusu da yok pek belli ki ilişkiyi canlı tutma adına hiçbir şey yapmıyor. maddi değeri ne olursa olsun insan sevdiği birini mutlu edince mutlu olmalı bence. illa özel bir gün olmasına da gerek yok zaten hediyenin en güzeli "x bunu çok sever" düşüncesiyle alınan hediyedir. Bu adam mecburi olan günlerde bile çok rahat maşallah hiç mahçup da olmuyor çok ilginç

ben doğum günlerimi vs önemsiyorum ve sevdiğim kişinin hatırlayıp bana değer verdiğini göstermesini isterim.
illa pahalı şeyler almak değil, düşünüp incelik yapması bile yeterli

Yani bu konular biraz karşılıklı bence ya mesela ilgi delisiyim saatlerce sevgilimi bebek gibi sevebilirim hiç sıkılmam, o da beni saatlerce sevsin isterim. Siz yorulmuşsunuz çabalamaktan haklısınız da peki hiç konuştunuz mu? Yani cimriliğinden mi düşüncesizliginden mi anlarsınız.Tek sorun hediyeyse ben önem vermem bu biraz kisinin beklentisiyle alakalı.

ben doğum günlerimi vs önemsiyorum ve sevdiğim kişinin hatırlayıp bana değer verdiğini göstermesini isterim.
illa pahalı şeyler almak değil, düşünüp incelik yapması bile yeterli
bende öyle düşünüyorum ama malesef yok işte onda

düşüncesizliğine veriyorum ben olsada almıyor yani gördüğüm o kendisinde

Aa pardon yeni gördüm konuşmuşsunuz, çalışmıyor mu? Gerçi almak istedikten sonra parası olmayan borç harç alır ki 5 yıllık ilişki mutlaka eline para geçmiştir.

bende çok ilgikiyimdir oda yerine göre sadece bu konularda önemsiz he hatırlar yanımda olur o kadar

Aynen öyle arkadaşlar yontarsın demiş birde bence hiiiç uğraşmasın konu sahibi niye bozuğu düzeltmek için uğraşsın tek seçenek o mu önüne baksın bence vakit kaybı olur sadece

Aynen öyle arkadaşlar yontarsın demiş birde bence hiiiç uğraşmasın konu sahibi niye bozuğu düzeltmek için uğraşsın tek seçenek o mu önüne baksın bence vakit kaybı olur sadece
İşine geliyordur. Hadi bir almadın, iki almadın üçüncü de utanırsın ya bu kız bana hep aldı bende alayım modunda olursun ama adamda o yok belli.
heh işte yani bunuda düşünmüyor bilmiyorum ya evet herşey hediye değil ama sadece bu öebmsenmek değilmidir

yeterince fazla vakit kaybetmiş zaten, dile kolay bu adamla 5 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…