- 10 Ekim 2014
- 32.928
- 148.464
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ben görmedim ama eşimle nisanlandigimizda biri geldi ilkokuldan bir çocuk annem kapıya çıktı annesiyle gelmiş
Annesi sordu kızınız nisanlandi mi diye
Annem evet dedi.
Kadın dediki oğlum ilkokuldan beri kızınızı bekliyordu küçük diye hep bekledik ise gidip gelirken hergün görüyorMuş dedi ( tabi benim hiç haberim yok oğlan okadar edepliymis ki hiç görmedim bile rahatsız etmedi )
Sonra oğlan annesine bağırdı ben sana demiştim neden gelmedik al işte diye Üzgün bir şekilde gitti .
O çok içime dokunmustu sonrasında çok dua ettim inşallah hayırlı birini bulur diye
Böyle olmuştu.
Ben görmedim ama eşimle nisanlandigimizda biri geldi ilkokuldan bir çocuk annem kapıya çıktı annesiyle gelmiş
Annem evet dedi.
Kadın dediki oğlum ilkokuldan beri kızınızı bekliyordu küçük diye hep bekledik ise gidip gelirken hergün görüyorMuş dedi ( tabi benim hiç haberim yok oğlan okadar edepliymis ki hiç görmedim bile rahatsız etmedi )
Sonra oğlan annesine bağırdı ben sana demiştim neden gelmedik al işte diye Üzgün bir şekilde gitti .
O çok içime dokunmustu sonrasında çok dua ettim inşallah hayırlı birini bulur diye
Böyle olmuştu.
Değil miO bağırma olmasaydı romantikti baya :)))
Ya benimde o an hem şok olup hem gülmemCocugun tepkisine gülesim geldi.
Tsk ederım ınsallah herkes mutlu olsunnValla okurken ben üzüldüm nasip işi mutluluklar her ikinizede ne diyelim
Imkanın varsa zorlayın derım ben bıraz daha zorlamadıgıma pısman oldum kımse kırılmasın uzulmesın dıye vazgectım ama olan sana oluyor senın varsa vazgecme derım. Ama yoksada olmayacaksada yapacak bısey yok bende ılk ayrıldıgımda nasıl onsuz nefes alacam dıye cok aglamıstım onsuz yasayamam sanıyordum sımdı cocugunun resmıne bakıp aaa nekadar tatlı dıyebılıyorumm gecıo ıllakıBnm de 3 senelik sevgilin ailesi istemediği için ayrıldı çok yeni. Sanki ömür gececek bu sıkıntı gecmeyecek gibi geliyor
Oha ya benim bile aglayasim geldi masallah hava durumu snlatir gibi anlattin sen: (
[/QUO
Ustune 8 yıl gectı anlatmak kolayda yasadıklarım cok agır gectı ınsan alısıyor gercekten 7 yıldan sonra bu sene bı konusma sansımız oldu sadece nasıl evlendıgını sordum anlattıkları sadece kendısıne uzuldum dusun keske severek evlenebılseydın dedım sadece cunku sadece dugune yakın gormus kızı. Okadar alısmısım demekkı o lafı soyledıgıme gore. Eee ne demısler oldurmeyen acı guclendırır
Annem evet dedi.
Böyle olmuştu.
Haklisin.. her iliski boyle degil mi? Evlilik arkadaslik.. tek basins yurutulmez4 yıl boyunca tek başıma dağ olmaktan yorulduğum için...
Çöplük bir 4 yıl boşver tatlım gectiiii hafiften geçirdi de ama geçti:)))Haklisin.. her iliski boyle degil mi? Evlilik arkadaslik.. tek basins yurutulmez
Yara gider yeri gitmez diyelim:)Çöplük bir 4 yıl boşver tatlım gectiiii hafiften geçirdi de ama geçti:)))
Ben de kocan için söylüyorsun sandım.Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan
Yok güzelim yaBen de kocan için söylüyorsun sandım.
Kocamın başkasıyla olmasına musade etmem anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?