- 26 Temmuz 2019
- 359
- 411
- 18
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Konuyu gördüm. Calistigim için yazamadım. Ama cidden başkası ile evlenen birisi ne seveceğim ya. Tam sizin mesajınızı yazacaktım. Aynı düşünmek super.Başkasıyla evleniyorsa, o benim sevdiğim adam değildir.
sevdiğin yanında olandır, soyadını başkasına veren değil.
Üzülmek dram yapmak bana saçma geliyor, trajikomik düşünmek lazım. Nikahına beni çağır sevgilim değil de neşem yok anne o düğüne gelmem diyerek roman oynamak gibi
Imkanın varsa zorlayın derım ben bıraz daha zorlamadıgıma pısman oldum kımse kırılmasın uzulmesın dıye vazgectım ama olan sana oluyor senın varsa vazgecme derım. Ama yoksada olmayacaksada yapacak bısey yok bende ılk ayrıldıgımda nasıl onsuz nefes alacam dıye cok aglamıstım onsuz yasayamam sanıyordum sımdı cocugunun resmıne bakıp aaa nekadar tatlı dıyebılıyorumm gecıo ıllakı
Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan
Daha mutluyum diyebilirim. İlk zamanlar evet zordu ama eşim daha zordu beni kendine baglayabildi. Belki pasif bir erkek olsaydı bağlanmam zaman alabilirdi.Peki mantık evliliğinizde mutlu musunuz?Daha sonra ne oldu?Bilemedim dışardan zor görünüyor..Sizin onu bırakıp başkasıyla evleneceğiniz kadar ne oldu ki özel değilse?
Evet güzel bi duygu ,şahit oldum ama gelin olarakİyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
Peki eşiniz biliyor muydu mantık evliliği yaptığınızıDaha mutluyum diyebilirim. İlk zamanlar evet zordu ama eşim daha zordu beni kendine baglayabildi. Belki pasif bir erkek olsaydı bağlanmam zaman alabilirdi.
4 yılda ilişkiyi hep ben toparlamaya çalıştım. Ama yorulan sozde hep oydu..
Son bir sans verdim değerlendiremedi. Bende aniden evlilik kararı aldım bir daha dönmemek için. Çünkü yine dönseydi yine kabul ederdim kendimi biliyorum
Bosver ozman kendısı kaybeder degmez uc gunde vazgecen ınsanaBen karşımda arada kalmış bi insan görmedim. İkna olmuş bi insan vardı. Benim senelerce kapıdan kovup bacadan giren, beni ikna etmeye çalışan o insan 3 günde bu işin olmayacağına ikna olmuştu. Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor
Aynen oyle tsk ederım sızın kalbınızın guzwllıgıC Cakiltasinsm haklisin zamanla geciyor hersey.. en azindan alisiyorsun... onun icin uzulmis olman bile senin ne kadar insan evladi oldugunu gosterir
Kısmen :)Peki eşiniz biliyor muydu mantık evliliği yaptığınızı
Daha mutluyum diyebilirim. İlk zamanlar evet zordu ama eşim daha zordu beni kendine baglayabildi. Belki pasif bir erkek olsaydı bağlanmam zaman alabilirdi.
4 yılda ilişkiyi hep ben toparlamaya çalıştım. Ama yorulan sozde hep oydu..
Son bir sans verdim değerlendiremedi. Bende aniden evlilik kararı aldım bir daha dönmemek için. Çünkü yine dönseydi yine kabul ederdim kendimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?