- 11 Şubat 2019
- 442
- 1.968
- 113
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bayağı kısa süre evli kalmış o zamangördüm. çok üzüldüm kahroldum. daha kendime yeni yeni geliyordum ki boşandığını duydum. bu sefer de çok sevindim. garip bir duygu karmaşası yaşadım yani. sonuçta neyin hayır neyin şer olduğunu zaman gösteriyor. o evlendiği kişi neden ben değilim derken şimdi belki de boşanan ben olacaktım diyorum. ilginç yani.
Gözlerim doldu istemsizce konu başlığını okuyunca. Bi tuhaf oldum ya. O zamanlar çektiğim acıyı hatırlıyorumda. Ölüm gibi birşeydi sanki. Dügün davetiyesi elimde, ailem onun dügününde bende sezen aksunun "seni kimler aldı" şarkısını dinleye dinleye ağlamıştım günlerce. Hastayım sanıyolardı ama yastaydım. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez dedikleri buymuş. Unutuluyo geçiyo sonra. Şimdi düşünüyorumda iyiki de olmamış diyorum.
evet bir yıldan kısa ama çok şaşırdım.Bayağı kısa süre evli kalmış o zaman
Kim bilir ne oldu da bir sene bile katlanamadılarevet bir yıldan kısa ama çok şaşırdım.
Ayy acını iliklerime kadar hissettim.
Akrabanız filan mıydı ?
İnsan sevince o kadar ince düşünüyor ki günahlarını bile önden hesaplayıp önlem alıyorsun:)Evet baba tarafından uzaktan akraba geliyordu. Ailemin haberi yoktu zaten ben platonik olarak aşıktım. Karşılaştığımız da çok dikkatli bakardı bana ben hep bi gün bana açılır diye bekledim hatta hayatıma bile kimseyi almadım ki olurda bana açılırsa başkasının gönlünü kırarak onla olmayayım, ahı tutar belki sevdiğimle mutsuz olurum diye. Başkasının gönlünü kırmadan onunla olayım mutlu olalım diye. O kadar saf sevdim. ama olmadı. Birbirimizin nasibi değilmişiz. Ben onu çoktan unuttum zaten sadece o ağlayıp üzüldüğüm zamanlar aklıma geldi o yüzden bi garip oldum.
Geline dönüp “ben önceden takmıştım zaten” deseydinSevdiğimi değil eski sevgilimi gördüm, takıya çıktım hatta
Hiçbir şey hissetmedim. Kaybettiği şeyi bir kez daha gördü bayağı şaşırmıştı beni gördüğünde takıda elini sıkarken. Dolaylı olarak davet edilmiştim ama geleceğimi ve hatta takıya çıkacağımı hiç düşünmedi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?