Sevdiğini özleyenler buyurun

bende iyiyim kızlar kaydirigubbakcemile2

asi ben sende bir gizem seziyorum tatlım
görünme iyice gizemli kal bence kaydirigubbakcemile3şakkıdı

iyim asicim sen nsılsın bugün okulu astım canım gitmek istemedi..markete gittim yoruldum valla ayolmirmirmirmir

bende iyiyim kızlar kaydirigubbakcemile2

asi ben sende bir gizem seziyorum tatlım
görünme iyice gizemli kal bence kaydirigubbakcemile3şakkıdı

kızlar valla sevdiğimden korkuyorum yani haberi yok böle şeylerden sakata gelirim valla bde resim koymayı bilmiorum gzelimşakkıdı.... ama aşkım beni asla afftmzzz kendimi ateşlere atmimdelikafadulden

iyim asicim sen nsılsın bugün okulu astım canım gitmek istemedi..markete gittim yoruldum valla ayolmirmirmirmir

ay valla evden çıkınca öle oluo ben hiç sevmiom valla.bende iyiyim cnm ne olsun aynı-tatlicadiarzu-

iyyiz ogess senden nbrr ??
valla asicim seni görmek nasip olmadı :))

kuzum yazdım ya korkuom valla gizemli gizemli ii böle
+++++ ogesim bende sni grmedim zzuummm:mymeka:

kızlar valla sevdiğimden korkuyorum yani haberi yok böle şeylerden sakata gelirim valla bde resim koymayı bilmiorum gzelimşakkıdı.... ama aşkım beni asla afftmzzz kendimi ateşlere atmimdelikafadulden

aman şekerim Allah korusun
koyma o zaman kaydirigubbakcemile3

benimki de istemiyor.bazen msnde kullanırım foto
ona da bahsediyorum bi foruma giriyorum
kızlar var..asker bekliyoruz beraber diyekaydirigubbakcemile3
ama sitenin adını vermedim-tatlicadiarzu-

ben de aynen öle yaptım ogescim bi site var dedm adını sölemedm
orda kızlarla konuşuyorm dedm
nie konuşuyon dedi tanımadıklarınla :) heheh:)) fotodan fln da haberi yok zate

bende aynen site var dedim adınıda dedim ama unutmuştur orda bakıom arada giriom dedim ama yazıom demedim neden yazıon oraya die çok kızar ondan böle idaree edioz

benimki de kızıo:çok üzgünüm: bi kere yakalanmıştım 2 ay burnumdan gelmişti..
bu defa affetmez herhalllllkafamçokkarıştı

anamm ben de dedm ki kızlarla konuşuyrm sadeceee nabıyorum kiii hıhh:1closedeyes:

valla aşkım çok kızıo bide yazıom desem ne yapar beni acepbenneyaptımki
ama haklı o da konuşsa elimden çekçeği olur asla konuşturmam cingar çıkarklava:

ben üye olmadan önce söleseydim problem olmazdı..keşke söyleseydim baştan..
şimdi aradan kaç ay geçti söylesem kızar benden habersiz iş çeviriosun diye...

kötü bişi yapmıyos kiii alalala hihoyyyt
aman duymasın bi bakcaz 4bin msj :))

şekerim en baştan sölesendee ne gerek var üye olma dderdi hatta iizin vermezdi kesinlikler kendi adıma sölim ne yapalım kızlar böle idare etçez evleniriz çoçuğumuz torunumuz olur anca sölerizzkaydirigubbakcemile3

yok bebeğim yaa..ben de baştan üye olmamı istemez diye söylememiştim.
ama geçenlerde muhabbeti geçmişti.sıkılıorum falan dedim bana internete gir bak bişeylere oyalan dedihihoyyyt..hatta istersen ikimizin adına facebook aç,arkadaşlarınla konuşursun dedi...
bi utandım bi utandım:1rolleyes: haberi yok hergün internetteyim zatensırnaşık şey

bnim aşkım bana internete gir oyalan dicek bide facebook dicek aman allahım bu bi mucize olur asla birleştirmez bu cümleyi büyük konuşmam ama demez demez:1no2:
kız ama napm sıkılıom zaten bi kk dayım bişe yaptığım yok

yemedin içmedin msj mı yazdın dicek sırnaşık şey haklı ama nabimmm

aynen cicim banada der valla haklılar ama napalım yani dediğin gibidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…