Sevdiğini özleyenler buyurun

aaa Hayırdır kuzum önemLi bişey yoktur işaLLah....

bilmiyorum ama bizim sonumuzu artık ben göremıyorum nergiscim yoruluyorum artık 2 yıldır çıkıyoruz benım parmagımda bi yüzük bile yokherkes kendi aralarında yüzük takmış daha 1 yıl bile yok çıkmaları ama benım parmagım bomboş( herkes soruyor benım boynum bükülüyor ve hiç bişey söyleyemıyorum bunu dile getirdim ve bana o yuzuk çocuk oyuncagı degil dedi o yüzük 1 kez takılır dedi bende demekki ben hala haketmedimki hala benım benım parmagım boş dedimçok gücüme gidiyo.. ben ne için bekliyorum sonumun ne olacagını bilmeden bi ilikiyi sürdürmek istemıyorum ben

Anladım canım hiç kimse sonu olmayan bi ilişki istemezki...ama herşey yüzük değil be canım...belki zamanını bekliordur...yüzük olmadanda herşey çok iyi gider..nice insanlar var yüzük takıo ama sevmiolar ...böyle olmasındansa yüzük takmasın ama değer versin en azından...sıkma canını olur herşey zamanla...senin ki kaç yaşındaydı canım...

aa kuzum saçmalama beee ne ağlaması ...ara sıra banada oluyo ama ...
gelicekler sonuçta bunu düşün kuzum...

kuzumm buna mı sıkıldın senn:teselli:

ya tamam böyle düşünmen normal ama her yüzük takanda gönülden bağlanmıorki..
bugün parmaklarında yüzükle dolaşıolar, bi kaç ay sonra çıkarıolar..ayrılıolar....
orası doğruu..
peki ailesiyle tanıştırdı mı seni canım?

iyiyiz canLarım sizLer NasıLsınız bakaLım..

saol tatlım ben suanda ıyıyım cok sukurşutarafagitti
sabah askımla ılk tartısmamızı etsekte sonradan hatamızı anlayıp gonlumuzu aldık bırbırımızın neysekı:1rolleyes:

canım tanısmasakta msjını okuyunca cvp vermek ıstedım
bence yuzuk sadece bı metal parcası tamam degerı elbette var ama
onemlı olan sevgılerın yuzukle degılde gonulden bırbırıne baglanması
senı sevıyormu sana deger verıyormu eger evetse gerısı bos be canım
zamanı gelınce hersey sırasıyla oluyo zaten uzulme emı:teselli:

canımcım yüzük takılsaydı görcekmydin sonunuzu? garanti mi vercekti yüzük? tamam önemli tabiki kendi aranızdada olsa sembolik bişey olması gerekir haklısın sonuna kadar ama sevgilinede kızmadan edemicem kusura bakma kuzum
hem seni ailesiyle tanıştırdı die biliyorum geçen kayınvaliden aradı die sevinen sen deilmydin (ben mi karıştırdım)) ayrıca ve ayrıca kimsye boynun bükülmesin tamam mı kmse için bişe yapmak zorunda deilsin ilşkiyi sevginizle 2 sneye taşımadınızmı ne demk sürdürmek istemiyorum kuzum güzeller güzelim kendine zman ver takma böle şeyleri

evet asicim anneleri geldi bize tanıştılar annemlerle kaynanam aradı geçen dogruhatırlıy orsun canım..
eftalcanım hoşgeldin aramıza bu arada evet sembolik bişey ama niye bana hiç gelecekten bahsetmıyor ozaman?insan hiç mi demez gelince şöyle düşünüyorum böyle düşünüyorum diye( ben ne için bekledigimi bilmek hakkım degilmi?
tuğçeçim evet canım anneleri gelid bize benım annemlerle tanıştılar ondank öncede tanışıyordum ailesiyle tanıştırmıştı..
nesgiscim 25 yasında kazık kadar adam!!
seviyor sevgisinden eminim bende çok sevıyorum ama sonunu bilmeden bi ilişkiyi ne kadar sevsemde sürdürmek istemıyorum

Son düzenleme:
kuşum haklıssında sizin evlilik planlarınız yok mu şekerim yani gitmeden filan kuşmadınız mı

bebişimm kimin sonu belli ki...
takılan yüzük bişey ifade etmez millet nişanını atıyor:1no2:

ay amann Allah korusun şey oldum birdenfisfisfis

h.b. canım a.s.
sende cok haklısın ama eger senınle cıddı dusunmeseydı aılesıyle tanıstırmazdıkı
bazı erkekler gelecekten evlılıkten felan konusmayı sevmez
emınım onunda kendı aklında dusunduklerı vardır
askerden geldıkten sonra hersey netlesır bence
he ozamanda evlılık lafı etmıyıp kacıyosa durup bı dusunursun
ama sımdı kafaya takılacak uzulup dertlenecek bı konu degıl canım sabret azcık daha:teselli:

kuşum haklıssında sizin evlilik planlarınız yok mu şekerim yani gitmeden filan kuşmadınız mı

hayır canım birkere olsun konuşmadık her sordugumda düşünme sen bunları herşey zamanı gelince olucak diyor ama ben ne zamanını bilyiorum yaada neler olacagını(

hep sabreden benım canım ama artık okadar doldumki taşıcam yakında..okadar zoruma gidiyorki anlatamam..

kurbişim sanırım sorun yüzükten çok sevgilisinin bundan hiç bahsetmemesi ben yanlış anlamdıysam tabi

hayır canım birkere olsun konuşmadık her sordugumda düşünme sen bunları herşey zamanı gelince olucak diyor ama ben ne zamanını bilyiorum yaada neler olacagını(

cnm belki askerlikte bitsin sana daha net şeyler söylemek istiodur yani şöyle mesala şimdi evlencez dese daha askerde uzun vade gibi olcak gelince hemen evlencez nişan yapçaz gibi kesin şeyler söyler yani önünüzde hiç engel kalmamasını bekliodur belki

canım bencee askerdn gelmeden sana bişey demk istemiyo
sonuçta asker ocağı yani gelceğiğ kesinleşir gelir sna mazeretsiz engelsiz evlencez demek istiodur
ama saın ayrılmayı düşünme kuzum şimdikinden daha çok üzülcen sende bilion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…