Sevdiğini özleyenler buyurun

kurbişim sanırım sorun yüzükten çok sevgilisinin bundan hiç bahsetmemesi ben yanlış anlamdıysam tabi

evet kuşum...

ama kafaya takılcak bişi yok ki..
hem ailesiyle de tanışmışsın nur..nur du di mi ya karıştırmadım inşallah:bbo:
sevgi bunlarla ölçülmez bebeğimm takma kafana
bunları sorun yapıp ilişkinizi zedelersin erkekler sıkboğaz etmeye gelmiyor..
bende anlıorum kendi içinde yaşadıklarını..
ama inan çevrende gördüğün için milletin kendi arasında yüzük taktığını,sende soruosun tabi kendi kendine...
ama herkes aynı değildir ki bebişim..
illa çok seven yüzük takmaz parmağına
sen önüne bak datlum sorun etme bunları

banada oyle gıbı geldı arkadaslar
ama belkı sevgılının sana guzel bı suprızı olacaktır guzel bı evlenme teklıfı gıbı
oyuzden buyusu gıtmesın dıyede cok fazla bahsetmek ıstemıyordur
ama ayrılık dusuncesı gecmesın canım akllından helekı bırbırınızı severken:1no2:

2 yıldır ben ne için bekliyorumbana askerden sonra şöyle olacak böyle olacak bile demiyor.. ailesiyle tanıştırdı diye herşey olacak degil yüzük takıncada güvence degil ama demekki ben o yüzüğü daha hak edememişim demekkizoruma gidiyo kızlar insan ne için beklediğini bilmek istemezmiannesiylede benı bu benım kız arkadasımdiye tanıiştırmadık gidip gelirken biz kendimizi tanıdık yani..
belki sorun edilicek bişey degil ama inan okadar içim acıyorki.. ben sevgiden daha çok mantıkla hareket eden biriyim insan 2 yıldır ben hayallerimde hiç gelinlik giyemedim hayal kuramadım çünkü(

kuzum anlamadığım bi yer var
nsaıl kız arkadaşım die tanıştırmadı ne olarak gidip geldinizki:uhm:
bide sorun etme mesala ya açıkça konuş yda sende bahsediyosan hiç bahsetmemeye başla o demeyene kadar sende konusunu bile açma merak etsin olmaz mı:bbo:
tabkide insan ne beklemek istediğini bilmek ister sen haklısın hmde her anlamda ama
neden hayal kuramıcan bakim kurcan daa ayakkabının altına adımı yazcan bende yazarım önden gidersemhihoyyyt bende hep sevgimle duygularımla hareket ederim:sm_confused:

canım bence askerden geldıgınde ılıskının boyutuda bellı olacaktır kı bellı etmezse eger
ozamanda oturup konusur ılıskınızı netlıge kavusturursunuz
ama sımdı telfnda konusulacak bı konu degıl sankı onunda psıkolojısını dusunursek
safak kactı tatlım cok varmıkı gelmesıne

kuşum her erkek bir değildir ki...
kimi çok duygusaldır,kimi belli etmez sağlam görünür ama içinde neler yaşadığını bilemezsin..
bence erkek arkadaşının da hayalleri vardır mutlaka ama bunu seninle paylaşmıodur şimdiden..

bilemiorum ki bebeğim ne düşündüğünüfisfisfis
ama ne kadar mantığınla hareket etsen de bu yüzden ayrılık olmaz...

sende benim gibi saçma seyleri sorun haline getiriosun..
bende bişeyi sorun etmiştim büyütmüştüm baya..ayrılmak istemiştim falan bilen bilirdelikafaduldenne olduğunu kaydirigubbakcemile3

ama aslında seviosan seviosundurr, aşıksanız aşıksınızdır..
bu tür kuruntular ilişkiyi zedeler sadece

66 gün kaldı eftalyacım ..
asicim.. diyorum ya hiç konuşmaz ve bana da sormaz neden hiç o konularda konuşmursun diye de merak etmez oyani dün akşam dedin hiç düşünümuyorsun bizi dedim..düşünüyorum düşünmez olurmuyum dedi.. sadece şu zaman diyip te ozamanda olmassa ikimizde hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum dedi.. bende dedim ben san dece kendim ikimizi düşünsem sana ne faydam olacak dedim?ne düşündüğünü bilmeden sadece düşünmen yeterlimi dedim? sonrada uyuya kalmış cvp vermedi sabahtan hç o mja cvp vermeden uyuya kaldıgım için özür dilerim aşkım yorgunluktan sanırım demiş.. herzamanki gibi geçiştirmiş..
asicim.. öyle arkada gibi gidip gidiyordum işte sonra annesi sormuş oda kız arkadasım demiş..öyle yani canım..

canım ismim nur..
tuğçeçim biz hiç kavga etmeyiz gerçekten bak bize şaşışırlar arkadaslarım.. ama bazı şeylerde de konuşarak anlaşılamıyor malesef..

kafam karıştı kız ne diceğimi bilemedim ama demiş zaten sana hayal kırıklığı die benim dedğim işte kuşum askerden gelcek garntiye almak istio demekki maddi manevi hem mantığıyla hareket eden birisi sanırım sevdiceğin
bunlar aşılmıcak şyler deil bi bakmışsın evlenmissin bu günleri hatırlarsın kuzum üzülme
kurbişinde dediği gibi her erkek bir deilki tepkileri farklı olablir
bide biz kızlar böle şeylere daha çok önem verioruz mesala ne dicektim ne yazdım
ailesi filandamıbişe demio anam kızma bana ama sevgiline çok sinirlendim

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa bence sevgılın senı hayal kırıklıgına ugratmak ıstemıyor canım
hanı dusundugu planladıgı tarıhı sana soyleyıpte sonra ıstedıgını yapamazsa sana karsı mahcup duruma dusmek ıstemıyor anlasılan gecıstırmesıde bundan olabılır
hem gelmesınede bısey kalmamıs canım gelınce hersey yoluna gırer merak etme

aynen bencede eftalya gibi geldi aklıma
askerden bi gelsin ozman dert edersin şuanda zaten yapçağı bişe yok

asicim cok guzel bı noktaya degınmısın tatlım
bız kızlar hayal kurmaya bayıldıgımız gıbı paylasmayada bayılırız
bende senın gıbı askıma anlatırım oyle yaparız boyle yaparız dıye sen sımdıden bunları dusunupte kafanı yorma der sınır olsamda cok fazla takmam nedense ya sende takma artık gzellergzelim

canım ismim nur..
tuğçeçim biz hiç kavga etmeyiz gerçekten bak bize şaşışırlar arkadaslarım.. ama bazı şeylerde de konuşarak anlaşılamıyor malesef..

anladım nurcumm..
geldiğinde konuşursunuz bunları...
eğer kafanda soru işaretleri varsa o geldiğinde zaten çözülmeye başlar..
şimdi kafana takıp sıkma canını bebem:1hug:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nasıl olmuş kızlarsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen aynen valla tam üstüne bastık şekerim
erkekler böle işte biz binbir hevesle düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…