kurbişim sanırım sorun yüzükten çok sevgilisinin bundan hiç bahsetmemesi ben yanlış anlamdıysam tabi
2 yıldır ben ne için bekliyorumbana askerden sonra şöyle olacak böyle olacak bile demiyor.. ailesiyle tanıştırdı diye herşey olacak degil yüzük takıncada güvence degil ama demekki ben o yüzüğü daha hak edememişim demekki zoruma gidiyo kızlar insan ne için beklediğini bilmek istemezmi annesiylede benı bu benım kız arkadasımdiye tanıiştırmadık gidip gelirken biz kendimizi tanıdık yani..
belki sorun edilicek bişey degil ama inan okadar içim acıyorki.. ben sevgiden daha çok mantıkla hareket eden biriyim insan 2 yıldır ben hayallerimde hiç gelinlik giyemedimhayal kuramadım çünkü (
2 yıldır ben ne için bekliyorumbana askerden sonra şöyle olacak böyle olacak bile demiyor.. ailesiyle tanıştırdı diye herşey olacak degil yüzük takıncada güvence degil ama demekki ben o yüzüğü daha hak edememişim demekki zoruma gidiyo kızlar insan ne için beklediğini bilmek istemezmi annesiylede benı bu benım kız arkadasımdiye tanıiştırmadık gidip gelirken biz kendimizi tanıdık yani..
belki sorun edilicek bişey degil ama inan okadar içim acıyorki.. ben sevgiden daha çok mantıkla hareket eden biriyim insan 2 yıldır ben hayallerimde hiç gelinlik giyemedimhayal kuramadım çünkü (
kuşum her erkek bir değildir ki...
kimi çok duygusaldır,kimi belli etmez sağlam görünür ama içinde neler yaşadığını bilemezsin..
bence erkek arkadaşının da hayalleri vardır mutlaka ama bunu seninle paylaşmıodur şimdiden..
bilemiorum ki bebeğim ne düşündüğünüfisfisfis
ama ne kadar mantığınla hareket etsen de bu yüzden ayrılık olmaz...
sende benim gibi saçma seyleri sorun haline getiriosun..
bende bişeyi sorun etmiştim büyütmüştüm baya..ayrılmak istemiştim falan bilen bilirdelikafaduldenne olduğunu kaydirigubbakcemile3
ama aslında seviosan seviosundurr, aşıksanız aşıksınızdır..
bu tür kuruntular ilişkiyi zedeler sadece
canım ismim nur..
tuğçeçim biz hiç kavga etmeyiz gerçekten bak bize şaşışırlar arkadaslarım.. ama bazı şeylerde de konuşarak anlaşılamıyor malesef..
asicim cok guzel bı noktaya degınmısın tatlım
bız kızlar hayal kurmaya bayıldıgımız gıbı paylasmayada bayılırız
bende senın gıbı askıma anlatırım oyle yaparız boyle yaparız dıye sen sımdıden bunları dusunupte kafanı yorma der sınır olsamda cok fazla takmam nedense ya sende takma artık gzellergzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?