Sevdiğini özleyenler buyurun

beğendiğinize sevindim kuzularımm
az önce yaşadığım duygu yoğunluğuyla bunlar çıktı işte ortaya:çok üzgünüm:

:asigim:ay bende yaşıorum o yoğunluğu kendimide affetiremedimsenağlamasenağlama
ne yapçam ben ya allahım neden her daim mutlu olamıyruzsenağlamasenağlamasenağlama
off offf:asigim::asigim:

ben özledim:çok üzgünüm:
tek sorun bu ..
buna da şükür napalım:çok üzgünüm:

"Beklemek....."

Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece, tek kelime olduğuna... ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir... hem söyleyen... hemde söyleten için... bekleyen bekler, bekleten bekler...

Beklemek... beklersin elin telefonda... bir ses, bir nefes... şimdi dersin.. ha şimdi... beklersin... gelmez üzülür... gelir sevinirsin... birde ansızın gelenleri vardır, pat diye çalar telefonun.. dünyalar nasıl senin olur ki... gelen zaten dünyan değil midir?...

Beklemek... gözün yollarda, kapılarda... belki dersin, şu yoldan karşıma çıkar.. bugünde burdan gideyim... beklersin çalan her kapı zilinde onu görmeyi... evini dahi bilmediği halde beklersin... açarsın kalırsın öylece... ve beklemek çokda hüzünlü bir şiirdir...

Beklemek... tüm benliğinle, tüm hasretinle... geleceğini bildiğin için beklersin... hasretlerin hasrette... hasret çektiren hasret değil mi?... beklersiniz... birgün dersin.. gelecek... gitmeyecek... o an’ ın heyecanı ile beklersin... ve düşününce nasılda sevinç sarar her yanını.... hayali bile böyle iken... kendisi nasıl olur dersin... ve beklemek çokta güzeldir gelecek olan için...

Beklemek, beklemektir... ve beklemek, bekleyen ile bekleten arasında bir bağdır aslında...

Kimi zaman hüzün olur... kimi zaman sevinç ve heyecan... karar size kalmıştır... hangisini seçersen o anlamda beklersin... bana sormayın... yazan benim...​

haklısınız kızlar.. eger döndüğünde de hiç bişey yapmassa ozaman enine boyuna konuşurum ya olur ya da olmaz derim..kaldıramıyorum artık..izin verirsen ben kendimi baçgün dinlemek istiyorum dedim..tabili aşkım dilen sen diyo dana yaaaaklava:

kaydirigubbakcemile3 :çok üzgünüm: ay güliyim mi ağliyim mi şaşırdımm..dinlen dio bi de heesırnaşık şey
takma kafana şekerim şimdiden huzursuz olmayın..
o kendine göre açıklamasını yapmış, şimdiden hayalkırıklığı olmasın diye konuşmadığını söylemiş...
o zaman sende geldiğinde açarsın konusunu.konuşursunuz bebem...
şimdi gerilme boşuna

o elbet bu konuyla karşıma gelicek ama bunları bir bir fitil fitil getiricem burnundan yapmassaamda adımda nur degil..ki kabul etmıcem zaten her şey zamanı gelince oluack dicem sen bunlarla kafanı yorma dicem..

o elbet bu konuyla karşıma gelicek ama bunları bir bir fitil fitil getiricem burnundan yapmassaamda adımda nur degil..ki kabul etmıcem zaten her şey zamanı gelince oluack dicem sen bunlarla kafanı yorma dicem..

sakin ol kuşum...
şimdi böle diosun ama yatışcaksın emin ol:teselli:
stres yapma bu kadar...
yapıon da noluoo...
oyy oyyy:çok üzgünüm:

kuzum aramassa merak edersin adam askerde ne kendini dinlemesi kıızz şaşırdımdelikafadulden
bide gelsinde dersin kuşum ne istersen dersin şimdi sıkılma

tabi sen beklemionn konuş ordannsenağlama

seninki de gittiğinde beklerken "aah ah bi kurbik vardı bişeyler yazmıştı dur onlara bi bakıyım" dersin amaaaa:1closedeyes:

öle olsun ben beklemiom die özlemim mi
dışladın beni iki dakkada kurbik öle olsunsenağlama

acitasyon yapma bana yimemkaydirigubbakcemile3

kuşumm nie dışlıyımmm..yanındayken özlüon, gidince netcen..
sende benim gibi aşka gelcen yazcan çizcen burda şakkıdı

zaten haftada bir arıyo akşamdan akşama belki 3 mj dışarda olsa endişelenirimde ordu ünyeden askerde yani kafam rahat .. kendimi dinlemek istiyorum görüşmek istemıyorum kafamı toparlayana kadar onunla..:mymeka:

atçam kendimi çatıdan gidice heral
ay kız valla özlüomda her gün görmmüom ki bide kızgın şimdi

zaten haftada bir arıyo akşamdan akşama belki 3 mj dışarda olsa endişelenirimde ordu ünyeden askerde yani kafam rahat .. kendimi dinlemek istiyorum görüşmek istemıyorum kafamı toparlayana kadar onunla..:mymeka:

hadi hadi özlersin kuşum tabi dinle kafanı ama 1 gün mü limit versem 2 mikaydirigubbakcemile3

sen daha iyi tanırsın tabi sevgilini...
ama bide aramıosun sormuosun diye sorun etmesin :uhm:
çocuk askerde ne de olsa..

sen daha iyi tanırsın tabi sevgilini...
ama bide aramıosun sormuosun diye sorun etmesin :uhm:
çocuk askerde ne de olsa..

etmez o biliyo ona kırıldığımı.. ben sinirden bagırırım çatlatırım kendimi ama o çok sakindir.. aşkım neden hem kendini hem beni üzüyorsun der..sinirleri alınmış sanki.. çok merak ediyorsa o beni arasın ben 13 aydır merakediyorum har dakika onu zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…