ay bende özledm valla ya:1closedeyes:
kız iyice depresife bağladın
haklısınız kızlar.. eger döndüğünde de hiç bişey yapmassa ozaman enine boyuna konuşurum ya olur ya da olmaz derim..kaldıramıyorum artık..izin verirsen ben kendimi baçgün dinlemek istiyorum dedim..tabili aşkım dilen sen diyo dana yaaaaklava:
o elbet bu konuyla karşıma gelicek ama bunları bir bir fitil fitil getiricem burnundan yapmassaamda adımda nur degil..ki kabul etmıcem zaten her şey zamanı gelince oluack dicem sen bunlarla kafanı yorma dicem..
o elbet bu konuyla karşıma gelicek ama bunları bir bir fitil fitil getiricem burnundan yapmassaamda adımda nur degil..ki kabul etmıcem zaten her şey zamanı gelince oluack dicem sen bunlarla kafanı yorma dicem..
haklısınız kızlar.. eger döndüğünde de hiç bişey yapmassa ozaman enine boyuna konuşurum ya olur ya da olmaz derim..kaldıramıyorum artık..izin verirsen ben kendimi baçgün dinlemek istiyorum dedim..tabili aşkım dilen sen diyo dana yaaaaklava:
tabi sen beklemionn konuş ordannsenağlama
seninki de gittiğinde beklerken "aah ah bi kurbik vardı bişeyler yazmıştı dur onlara bi bakıyım" dersin amaaaa:1closedeyes:
kuzum aramassa merak edersin adam askerde ne kendini dinlemesi kıızz şaşırdımdelikafadulden
bide gelsinde dersin kuşum ne istersen dersin şimdi sıkılma
öle olsun ben beklemiom die özlemim mi
dışladın beni iki dakkada kurbik öle olsunsenağlama
zaten haftada bir arıyo akşamdan akşama belki 3 mj dışarda olsa endişelenirimde ordu ünyeden askerde yani kafam rahat .. kendimi dinlemek istiyorum görüşmek istemıyorum kafamı toparlayana kadar onunla..:mymeka:
zaten haftada bir arıyo akşamdan akşama belki 3 mj dışarda olsa endişelenirimde ordu ünyeden askerde yani kafam rahat .. kendimi dinlemek istiyorum görüşmek istemıyorum kafamı toparlayana kadar onunla..:mymeka:
sen daha iyi tanırsın tabi sevgilini...
ama bide aramıosun sormuosun diye sorun etmesin :uhm:
çocuk askerde ne de olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?