Sevdiğini özleyenler buyurun

:tomato:

kızlar nasılsınız?herkesi özledim ya.işten dolayı giremiyorum bir türlü.nasıl durumlar...

off şırnakta bi asker nöbetteyken yıldırım düşmüş şehit olmuş...
hay Allahım yaaaasenağlama

şuan askerde olan erkek arkadaşıma o kadar sinir ve kin besliyorumki anlatamam. bencillikleri devam ediyor. o değişti diye seviniyordum ama saçma sapan kızmaları ve tavır yapmaları devam ediyor. dün, onun bana davrandığı gibi davranıp ona empati yaptırdım diye suçlu oldum hemde kıymet verilmeyecek bir arkadaşı yüzünden.

buradan sana sesleniyorum sevgili sevgilim, asla değişmeyeceksin, benim kıymetimi ben gittikten sonra anlayacaksın.

cnm erkekler askerdeyken biraz daha bencil oluyorlar ama sadece askerdeyken öyleydi bnmki
gelince düzeldi.zaten gitmedende öyle diildi.

ah ahh..şekerim fedakarlık etmelisin biraz...
askerde deyip alttan almaya devam etmelisin onu mutlu etmek istiosan
askerdeyken değişmesini bekleme hayatım..
ordayken senin yaptığın empati olayını da kavrayamaz zaten:1no2:

kız sende askerdeki adama empatimi yaptın adı belli asker psikolejisi diolar ya ondan işte
kızlar valla ben burda stajdayım benim aşkım bi gitsin tecrubeli asker bekleyen olcamkaydirigubbakcemile3

ama kızlar o askere gitmedende öyleydi. bana karşı adaleti sıfır. hani dedim hazır askerde yumuşamışken bana ettiklerini bir hissettireyim ona, belki anlar diye. nerdeeee....

adamın bana kastı var. herkeslere şeker bal gibi bana gelince acı biber. çok kalbimi kırdı o nedenle yine bir müddet onu özlemeyeceğim. askerdede olsa, bunalımda da olsa insanda beyin var, mantık var. annesi babası arkadaşı özlesin onu. ben özlemeyeceğim bana tavrı değişene kadar.

valla canım ne diyim...
hiç değişmesini bekleme o zaman:1no2:
sen değiştiremezsinki tavrını,huyunu suyunu...
bu ilişkiye devam edeceksen kafana takmaman gerekir yoksa sürekli üzülür,kırılırsın..
hakkında hayırlısı canım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…