etmez o biliyo ona kırıldığımı.. ben sinirden bagırırım çatlatırım kendimi ama o çok sakindir.. aşkım neden hem kendini hem beni üzüyorsun der..sinirleri alınmış sanki.. çok merak ediyorsa o beni arasın ben 13 aydır merakediyorum har dakika onu zaten..
şuan askerde olan erkek arkadaşıma o kadar sinir ve kin besliyorumki anlatamam. bencillikleri devam ediyor. o değişti diye seviniyordum ama saçma sapan kızmaları ve tavır yapmaları devam ediyor. dün, onun bana davrandığı gibi davranıp ona empati yaptırdım diye suçlu oldum hemde kıymet verilmeyecek bir arkadaşı yüzünden.
buradan sana sesleniyorum sevgili sevgilim, asla değişmeyeceksin, benim kıymetimi ben gittikten sonra anlayacaksın.
off şırnakta bi asker nöbetteyken yıldırım düşmüş şehit olmuş...
hay Allahım yaaaasenağlama
şuan askerde olan erkek arkadaşıma o kadar sinir ve kin besliyorumki anlatamam. bencillikleri devam ediyor. o değişti diye seviniyordum ama saçma sapan kızmaları ve tavır yapmaları devam ediyor. dün, onun bana davrandığı gibi davranıp ona empati yaptırdım diye suçlu oldum hemde kıymet verilmeyecek bir arkadaşı yüzünden.
buradan sana sesleniyorum sevgili sevgilim, asla değişmeyeceksin, benim kıymetimi ben gittikten sonra anlayacaksın.
ya inanmıyorum allah hepsini korusun senağlama
böle haberlere çok üzülüyorum
ama kızlar o askere gitmedende öyleydi. bana karşı adaleti sıfır. hani dedim hazır askerde yumuşamışken bana ettiklerini bir hissettireyim ona, belki anlar diye. nerdeeee....
adamın bana kastı var. herkeslere şeker bal gibi bana gelince acı biber. çok kalbimi kırdı o nedenle yine bir müddet onu özlemeyeceğim. askerdede olsa, bunalımda da olsa insanda beyin var, mantık var. annesi babası arkadaşı özlesin onu. ben özlemeyeceğim bana tavrı değişene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?