hoşgeldin hevin:)
özlemin mi depreşti:)
kız ağlama ama yaa bede başlarım görürsün sonram
Hosbuldum tatlim nasilsin a.s.
ay sorma kiz tamam öncedende özlüyordum ama hic aglamazdim, dün gece nolduysa öyle üff yalniz ben aglarken Beyaz Show'a da bakiyordum espirilere gülüp tekrar agliyordum, paranoyak oldum galiba :roflol:
[
klava: klava: sen başlayamazsın:tomato:
iyiyim canım ya ne olsun:1rolleyes:
kız evet bende tv açıksa ağlarken karşımda biri ağlıyosa dizi filan
bide espri varsa paronayak gibi oluyom:roflol::roflol:
bırakın ağlasın yaa. sevdiğini özlemiş garibim :) ağla kız açılırsın. ağla rahatla.. hatta salya sümük nevarsa salıver at dışarıya sıkıntılarınla birlikte :tomato:
kız ağlama ama yaa bede başlarım görürsün sonram
iyiyim canım ya ne olsun:1rolleyes:
kız evet bende tv açıksa ağlarken karşımda biri ağlıyosa dizi filan
bide espri varsa paronayak gibi oluyom:roflol::roflol:
ahanda çatlak geldi alkisalkisalkis
bırakın ağlasın yaa. sevdiğini özlemiş garibim :) ağla kız açılırsın. ağla rahatla.. hatta salya sümük nevarsa salıver at dışarıya sıkıntılarınla birlikte :tomato:
:roflol: :roflol:
sonunda beni anlayan biri gel bi öpem Şeniz
ama amatamam başlarsam koparım zati sustum ağlamıyorum :1ninca:
ay anlamadım ağlayınca niye paranoyak oluyorsunuz ben mi yanlış biliyorum paranoyağın anlamını :uhm: :bbo:
kiyamam Meltemim sana sen aglama sakin :teselli:
ben aglarim ikimizin yerine :roflol:
:roflol: valla sonrada diyorum kizim manyaksin sen hem beyaza gülüyorsun hemde agliyorsun kafayi yemissin sen bakirköy ruh hastanesine yazdir kendini diyorum :roflol:
siz beni ağlerken görmelisiniz.. kesinlikle ağlamazsınız tam tersi gülersiniz :) çünki ben gülerek ağlıyorum... bir gülüyorum bir ağlıyorum... ne güzel şey
öp anam. bende öpeyim seni Şeniz
ay hevin çok şekersin :roflol:
kiyamam Meltemim sana sen aglama sakin :teselli:
ben aglarim ikimizin yerine :roflol:
:roflol: valla sonrada diyorum kizim manyaksin sen hem beyaza gülüyorsun hemde agliyorsun kafayi yemissin sen bakirköy ruh hastanesine yazdir kendini diyorum :roflol:
FONT]
Bilmukabele Asim :roflol:
siz beni ağlerken görmelisiniz.. kesinlikle ağlamazsınız tam tersi gülersiniz :) çünki ben gülerek ağlıyorum... bir gülüyorum bir ağlıyorum... ne güzel şey
ay evet bencedeeeee çok güzellll özlemim bugün izinlisin demi yarın mı iş var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?