Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşgeldin hevin:)

özlemin mi depreşti:)

Hosbuldum tatlim nasilsin a.s.

ay sorma kiz tamam öncedende özlüyordum ama hic aglamazdim, dün gece nolduysa öyle üff yalniz ben aglarken Beyaz Show'a da bakiyordum espirilere gülüp tekrar agliyordum, paranoyak oldum galiba :roflol:

[
kız ağlama ama yaa bede başlarım görürsün sonram

klava:klava: sen başlayamazsın:tomato:

iyiyim canım ya ne olsun:1rolleyes:

kız evet bende tv açıksa ağlarken karşımda biri ağlıyosa dizi filan

bide espri varsa paronayak gibi oluyom:roflol::roflol:

bırakın ağlasın yaa. sevdiğini özlemiş garibim :) ağla kız açılırsın. ağla rahatla.. hatta salya sümük nevarsa salıver at dışarıya sıkıntılarınla birlikte :tomato:

ama ama tamam başlarsam koparım zati sustum ağlamıyorum :1ninca:

ay anlamadım ağlayınca niye paranoyak oluyorsunuz ben mi yanlış biliyorum paranoyağın anlamını :uhm: :bbo:

kız ağlama ama yaa bede başlarım görürsün sonram

kiyamam Meltemim sana sen aglama sakin :teselli:
ben aglarim ikimizin yerine :roflol:

iyiyim canım ya ne olsun:1rolleyes:

kız evet bende tv açıksa ağlarken karşımda biri ağlıyosa dizi filan

bide espri varsa paronayak gibi oluyom:roflol::roflol:

:roflol: valla sonrada diyorum kizim manyaksin sen hem beyaza gülüyorsun hemde agliyorsun kafayi yemissin sen bakirköy ruh hastanesine yazdir kendini diyorum :roflol:

siz beni ağlerken görmelisiniz.. kesinlikle ağlamazsınız tam tersi gülersiniz :) çünki ben gülerek ağlıyorum... bir gülüyorum bir ağlıyorum... ne güzel şey

ama ama tamam başlarsam koparım zati sustum ağlamıyorum :1ninca:

ay anlamadım ağlayınca niye paranoyak oluyorsunuz ben mi yanlış biliyorum paranoyağın anlamını :uhm: :bbo:

kız ağlarken gülünce dioz yaw laf gelişi o yafrum kuzum

ay hevin çok şekersin :roflol:

siz beni ağlerken görmelisiniz.. kesinlikle ağlamazsınız tam tersi gülersiniz :) çünki ben gülerek ağlıyorum... bir gülüyorum bir ağlıyorum... ne güzel şey

sırnaşık şeysırnaşık şey ağlama sen gül yaw:1hug:

:roflol: :roflol:

yahu topic neşe doldu herkes yerlere yatıyor gülmekten ne güzel :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…