ağzıma ne içki ne sigara sürmedim hiç yeşilaycıyım ben :lepi:
hadi topici böleyim ikiye de görün siz laelaelaelaelae laelaelaelaelae
yok ben en çok bunu sevdimm alkisalkisalkis tipe bak ya alkisalkisalkis ben bunu alcem kendime alkisalkisalkis düğünümde alkış tutsun :roflol:
ya ben kaşımı bıyığımı alim. çocuk cagız yazık :roflol:1.5 sene sonra beni bıyıklı kalın kaşlı görmesin. ödü patlar yavrumun
şimcik şöyle olsunnn tatlı olsun yada tekila da olur
mide bulandırmasın hemen sarhoş etsin ay ne çok şey istermişim yahuudelikafadulden
anam içki kültürü beni bozar -tatlicadiarzu-
neyse kızancıklar ben kaçtım. azcık işlerim vaqr
bir daha ki görüşmeye kadar öptüm sizi Şeniz
anam içki kültürü beni bozar -tatlicadiarzu-
neyse kızancıklar ben kaçtım. azcık işlerim vaqr
bir daha ki görüşmeye kadar öptüm sizi Şeniz
hevin olur gel kız sana hem çicegimide atcam
kız ben alkollü yerde çalışıyorum ama benimde iç kültürüm hiç yoktur.
bira
şarap
rakı
votka
tekila
viski
bunlardan başka birşey bilmiyorum ama barın arkasını görmeniz lazım herşey var çeşit çeşit :) zaten sipariş aldığımda hep karışıtıyorum. birde söylemiyorum nedediklerini tekrar soruyorumama yavaş yavaş bir kaç şeyi öğrendim..
shotları, birateki meyve kokteyleri.
hevin bugünkü enerjine maşallahhhh
:roflol:
bakma kiz böyle olduguma icim kan agliyor :çok üzgünüm: kan verdimde dün demirim düsmüs demir kalmamis vücudumda ondan yani :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
anam saka bi yana valla bos yasiyormusumda haberim yokmus, demirsiz gecmis onca yillarim gencligim heba oldu demirsiz yasamaktan bu olaya bi dur deme vakti geldide gecti :roflol:
şööle bi bakmaya geldimdi hatun coşmuş ayol :roflol:
hadi ben kactim yemek yeme vakti geldi bugün genc kiz gibiyim masallah oturdum annem yemegi yapti (ben yapamiyorumda henüz) :roflol: yandi benim askim valla nolcak bu halim bi ögrenemedim yemek yapmayiklava:
öpüldünüz bonibon sekerlerim görüsürüz daha sonra Şeniz
ay benden de al o kadar bilmiyorum bişi ama benim daha çook vaktim var sen derdine yan :dilcikar: sırnaşık şey
görüşürüz şekerim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?