Sevdiğini özleyenler buyurun

ben normalde alkol kullanmam sitenin hatrına şeeettiydim :dilcikar: sırnaşık şey

kız ben alkollü yerde çalışıyorum ama benimde iç kültürüm hiç yoktur.

bira

şarap

rakı

votka

tekila

viski

bunlardan başka birşey bilmiyorum ama barın arkasını görmeniz lazım herşey var çeşit çeşit :) zaten sipariş aldığımda hep karışıtıyorum. birde söylemiyorum nedediklerini tekrar soruyorum ama yavaş yavaş bir kaç şeyi öğrendim..

shotları, birateki meyve kokteyleri.

Son düzenleme:
üleyn bu rep sistemini ne etmiim ben kötükedihüso
neşemden rep saçıyorum herkes burdan bi hevine verebildim yahu kabul etmiyor klava:

yok ben en çok bunu sevdimm alkisalkisalkis tipe bak ya alkisalkisalkis ben bunu alcem kendime alkisalkisalkis düğünümde alkış tutsun :roflol:

ya ben kaşımı bıyığımı alim. çocuk cagız yazık :roflol:1.5 sene sonra beni bıyıklı kalın kaşlı görmesin. ödü patlar yavrumun

tatlı olarak ben fındıklı votka shot ama ... yada tekila bardağının içine votka çok az sonra yine çok az enerji içicegi ardından shot olarak çilek.. çok i oluyor...

şimcik şöyle olsunnn tatlı olsun yada tekila da olur

mide bulandırmasın hemen sarhoş etsin ay ne çok şey istermişim yahuudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…