melisim bitti yedik bile bayagı ama biraz kuru oldu sadece ama tadı süper oldu:)
mehtap 20 ne güzel:asigim:allah kavuştursun biran önce canım..kendime gelemedim hala dün uğurladım ikimizde ağladık ben hele hüngür hüngür:a015:çok çok özlüyorum..bir hafta dağıtım izninde her gün beraberdik her saniye tek saniye ayrı geçmedi..özlem farklı bişey..tamam doğuya gitmedi şükür ama askerlik sonuçta bi buruk içim ayrıca özlem cabası..:çok üzgünüm:şafak 106
mehtap 20
ayşem hoşbulduk,biz şafak saymama kararı aldık:)ama sayarım durumam ben..370 şafak..jandarma olarak yapıyo..birliğine dün teslim oldu..belki karakola yada cezaevine gidiecek il jandarmada kalmıycak..belli değil henüz..oda kafamı karıştırıyo..seninki ne olarak yapıyo nerde?hoşgeldinnnn
ben ayşe şafak 106
sende durum nedir:))
6 saat gülüm.zaten gidicem allah kısmet ederse..ama dedim gibi henüz il jandarmada kalıp kalmıcağı belli değil..düzeni otursun yerleşsin iyice..yavrum ist eskişehir kaç saat
yakın sayılır yinede
bu bambaşka ya...nişanlımada dedim askere yollamak ne zormuş die..oda yaaa dedi güldük:))hakatten yaşamayan bilemez..bambaşka bişi bu..allah hepimize su gibi geçirsin şu askerliği:Saruboceq:anlayamaz askere göndermeyen nasıl bir duygudur
askerim oldunu bildiğin için hatta sanırım iletimi okuyunca yeni yolladımı anladın ve bana msj attın..çok ama çok tatlısın ve düşüncelisin..bu yaptığın çok can bi davranış allah razı olsun..gerçekten beni çok duygulandırdın ve gönlümde büyük bi yer kazandın..allah razı olsun..
inanmıyorum sana:))neyse çoğu gitmiş azı kalmış..allah başka ayrılık göstermesin..20 gün sonrada mehtap var bak:1hug:
iyi ama istanbulda..kafan rahattır en azından..ya doğuda olsaydı bide öle düşün..
çok tatlısın sen yaŞenizallah güzel gönlüne göre versin..güzel bi gönlün var..ismim aslı canım..canım benim ben asker yolu beklemenin ne demek olduğunu bilirim
insan isterki dertleşmek,askerinden bahsetmek
ben kendime söz verdim asker yolu bekleyenleri yanlız bırakmıcam elimden geldiğince
:teselli: canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?