Sevdiğini özleyenler buyurun

hepinize günaydın..askerimi dün ustaya uğurladım eskişehire deli gibi özledim deliiiii!!!artık buraya takılıcam benide alın

şafak 106
mehtap 20
mehtap 20 ne güzel:asigim:allah kavuştursun biran önce canım..kendime gelemedim hala dün uğurladım ikimizde ağladık ben hele hüngür hüngür:a015:çok çok özlüyorum..bir hafta dağıtım izninde her gün beraberdik her saniye tek saniye ayrı geçmedi..özlem farklı bişey..tamam doğuya gitmedi şükür ama askerlik sonuçta bi buruk içim ayrıca özlem cabası..:çok üzgünüm:

hoşgeldinnnn
ben ayşe şafak 106
sende durum nedir:))
ayşem hoşbulduk,biz şafak saymama kararı aldık:)ama sayarım durumam ben..370 şafak..jandarma olarak yapıyo..birliğine dün teslim oldu..belki karakola yada cezaevine gidiecek il jandarmada kalmıycak..belli değil henüz..oda kafamı karıştırıyo..seninki ne olarak yapıyo nerde?

yavrum ist eskişehir kaç saat
yakın sayılır yinede
6 saat gülüm.zaten gidicem allah kısmet ederse..ama dedim gibi henüz il jandarmada kalıp kalmıcağı belli değil..düzeni otursun yerleşsin iyice..
anlayamaz askere göndermeyen nasıl bir duygudur
bu bambaşka ya...nişanlımada dedim askere yollamak ne zormuş die..oda yaaa dedi güldük:))hakatten yaşamayan bilemez..bambaşka bişi bu..allah hepimize su gibi geçirsin şu askerliği:Saruboceq:

ah kuzum bu topiğin talihsizi benim
aralık 2007 de kısa dönem jandarma olarak urfada yaptı mayıs 16 da geldi
şubatta subaylığı kazandı
23 şubattan beri istanbulda

askerim oldunu bildiğin için hatta sanırım iletimi okuyunca yeni yolladımı anladın ve bana msj attın..çok ama çok tatlısın ve düşüncelisin..bu yaptığın çok can bi davranış allah razı olsun..gerçekten beni çok duygulandırdın ve gönlümde büyük bi yer kazandın..allah razı olsun..

inanmıyorum sana:))neyse çoğu gitmiş azı kalmış..allah başka ayrılık göstermesin..20 gün sonrada mehtap var bak:1hug:
iyi ama istanbulda..kafan rahattır en azından..ya doğuda olsaydı bide öle düşün..

canım benim ben asker yolu beklemenin ne demek olduğunu bilirim
insan isterki dertleşmek,askerinden bahsetmek
ben kendime söz verdim asker yolu bekleyenleri yanlız bırakmıcam elimden geldiğince
:teselli: canım benim :)

tabikide çok şükür can tehlikesi yok şimdilik
ben acıların kadınıyım yaw:))
ismin neydi kuzum

canım benim ben asker yolu beklemenin ne demek olduğunu bilirim
insan isterki dertleşmek,askerinden bahsetmek
ben kendime söz verdim asker yolu bekleyenleri yanlız bırakmıcam elimden geldiğince
:teselli: canım benim :)
çok tatlısın sen yaŞenizallah güzel gönlüne göre versin..güzel bi gönlün var..ismim aslı canım..
ayşem ben şimdi çıkıyorum,sende kuaföre gidicektin sanırım süslü:)sende süslen akşama gelirim çok öpüyorum seni a.e.o

selam kızlar ya ben yine yakalayamadım şu ayşe hatunu benim aso bile muhabbet kurmuş bi ben kuramadım yav,ama napim kızlar şu iş maffediyo beni gece birde geli,yuorum öyle sıkıldımki anlatamam size yat kalk iş balka hiçbişey yok hayatımda bi izin günün var ondada öle yorgun oluyorumki biyere gidemeiyorum çok sıkıldım bu aralar çok bunalımdayım bide nişanlımın yokluğu var başımda çıldırcam zannediyorum bazen sizde olmasanız hiçbi meşaggatim kalmıcam Allahtan siz varsınız yaa istediğim gibi anlatabiliyorum derdimi kimseye bişi denmiyo kimse gerçek anlamda dinleyip destek çıkmıyo kimseyle bişi paylaşamıyorum o yüzden anlatırken yüzlerindeki o anlamam anlatma ifadesini görünce ii ce köşete kısılmış hissediyorum kendimi off ya bu hayat heden bu kadar çekilmez boş oldu çok yoruldum artık şafağıma gelicem ama gelmekde istemiyorum Şafak=350 neyse bayanlar akşam erken gelirde girebilirsem görüşürüz inşallah sizi seviyorum gerçekten,ayşecim canım yazdıklarını okudum bu arada çok saol desteğin için ben bana attığın mesajlardan bu desteği alıyorum emin ol hatta dedimki bu kız nerden sardı bana hiç muhabbetimiz yokken dedim ama şimdi çok ii anlıyorum nedenini çok saol canımbize ışık olmaya çalışıyosun Allahım seni karanlıkta bırakmasın inşallah...:1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…