defdef senin de 100den düşmene az kalmış a.s.
Senin bitmiş şeker ne güzel delikafadulden Darısı bütün sevdıgını ozleyenlerın başına olsun :teytey:
cicikız dün uğurladım askerimi:çok üzgünüm:usta birliği eskişehir..jandarma benim aşkım...
ben resim istiyoyum:ecrin_bebek:..güle güle kullan canım..e yaz geldi tabi,saçların rengi açılmaya başladı:1rolleyes:
aminnn tüm bekliyenlerin başına bitanem:Saruboceq:uff urfada yanıyodur he..ne güzel bitmiş işte..bayramındır senin artık:teytey:çok sağol cnmmmm..
darısı başına inşşş gözünü açıp kapatıncaya kdr biter anlamazsın
benmkisi de jandarma urfada şu an
ayşe ablam sıhhatler olsun a.s.
tatlım yeni adresim burasıyerimsenibenayşecim öyle destek olduki saolsun:1hug:burda içimi döküyorum..demek elazığa düştü!napalım hayırlısı buymuş..bu gün yolcu ettin daha çook taze...bende dün ettim.senide allah kavuştursun sevdiğine..umarım orda rahat eder..şafaklarımız aynı:))N€RGİS;6891085 .!.:aso ne zmandır görüşemiyoz kıs demek buralardasınn:)) hayırlı olsun askerişnin yeri benim ki de elazığa cıktı ben de bugün yolcu ettimözledim be yaa bazen keske hiç gelmeseydi diyom yaa. göndermek cok acıı
tatlım yeni adresim burasıyerimsenibenayşecim öyle destek olduki saolsun:1hug:burda içimi döküyorum..demek elazığa düştü!napalım hayırlısı buymuş..bu gün yolcu ettin daha çook taze...bende dün ettim.senide allah kavuştursun sevdiğine..umarım orda rahat eder..şafaklarımız aynı:))
adres burası nergisima.sN€RGİS;6891220 .!.:iyi ya adresimiz belli olsun da haberimiz olsun birbirimizden safaklar aynı duygular aynı destek olalım topu topu kac kişiyiz yaa:)) ewet cok taze ama gidecek ki gelecek diye teselli ediyom kendimi. hepimizin askerini Rabbim korusun..
aminnn tüm bekliyenlerin başına bitanem:Saruboceq:uff urfada yanıyodur he..ne güzel bitmiş işte..bayramındır senin artık:teytey:
şimdi aşkımla konuştum o kadar özlüyorumki onu..biticek bu askerlikte biticek allahın izniyle..kızlar bizim için dua edermisiniz yarın aşkımı deniycekler ve beğenirlerse il jandarmada kalıcak,yoksa karokola yada cezaevine düşücek..ama o il jandarmada kalmak istiyo..dua edin yarın başarılı olsun
o askerligini bitirdi cumartesi gecesi otobüse bindi ve ailesine busabah kavustu..ama ben ona asla kavusamicam...ne kadar özlesem de oniu baskalari sevecek öpecek...baskalarinda hasretler bitsede bende icimdeki özlemler bitmicekkkk
adres burası nergisima.s
zaten hep öle teselli etmiyomuyuz..beklemesi bişey değil..ömrümün sonuna kadar bkliyim yeminle.ama hasret..özlem...çocuğum gibi merak ediyorum,açmı tokmu yorgunmu biriyle kavga ettimi sıcaktan bunaldımı,üşüdümü delikafaduldenbi ton düşünce kafayı yicem..zaten çok düşkünüm asker olalı iyice sıyırdım
N€RGİS;6891952 .!.:valla hepimiz aynıyız yaaa. cocuğumuz gibi sevip cocuğumuz gibi sahipleniyoz. Allah onları bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?