Sevdiğini özleyenler buyurun

muhurlu bizi en iyi biz anlarız o yüzden burda seni çok daha sık görmek istiyorum..girebildiğin an gir canım laflar dertleşiriz..benim asker topiğim burası artıkyerimseniben..ayşecim o kadar tatlıki saolsun muhabbeti ve desteği hep bizlerle...
güzeller güzeli gözün aydın bitanem ya:asigim:öle sevindimki senin adına..allah başka ayrılık vermesin artık..
ayşoo bacım 4gözler fotolarını bekliyoruz o zamansüprizzzzz

sagolun canlarım yaa ama benım hasretim daha sürecek çünkü ben şehir dışında okuyorum malesef.. neyse mervem yaa sana da az kaldı :)

az kaldı nur conconnn çarşamba kolllarımda inşş :asigim:
sen de görürüsün yawrum mrk etme

inşallah hayatım yaaa ben kavuşamadım bari siz kavuşun diye bi turk sineması replik patlatayım şurda:ecrin_bebek:

merve cim inan var ya bugün çıktı yaa sanki kafam rahatladı yaa.. bariz bi huzur var içimde yani görmuyorum ama çocuk rahaata kavuştu ya benım içime huzur doldu resmen.. bukadar sıkıcı zamanı bekledim de bi 15 gun daha beklerim canım bundan sonra hiç korkum yok çok şükür..

çok film izlemişim kuşum sağolasınnnn a.s.
evinde rahatta ya o bile yeter insana ahhh ahhhhhh.......
halıya basmayı özledim diyo ne desin daha yaa..
heycandan karnıma sancılar giriyo o ayrı :))

ay canım yaa benımkide şey diyo yalınayak yürümeyi özledim evde dio zavallım ayakları hava almıyordu ya botların içinde artık rahata kavuştu çok şükür senınkininde kavuşmasına az kaldı canım bitmiş gibi düşün sende=)

bitti diyorum zaten uykularım kaçıyo kıss
yarın dogan güneş dicez otobüsle geliyo da
okdr dedm uçakla gel diye
illa bi arkadaşı varmış onla gelceklermiş otobüsle geliyo
bi gün fazladan beklicem :)
gönlü olsun bakalımm plan kuruyolarmış hep beraber gitcez diye
bişi demedm ben de ...

iyi dedim canım boşver birdaha nezman görüşücekler zaten? benımkide bugün çıktı ama samsunda arkadasında kalıcak bu akşam arkadası tutturmuş gitmeden bende kalıcan bırakmam diye ii dedim istiyorsan kal ama uçakla dönücek benımki..

kalsın güzelim nolck zate göremicektin seni etkilemez :)
uçakla gelse malum arkadaşı ankaralı uçaktan atlaması lazımdı :))
mecbur böle kaydirigubbakcemile3 nabalımm gönlü olsun garibimin

dediğim gibi olsun sonuçta butun yollar sana çıkıyo boşver=)

kızım öyle deme nekadar erken sakarya ya giderse okadar çabukta bana gelirkaydirigubbakcemile3

bi gün daha dayancaz şekerimm eglensin boşver :)
dönüp dolaşıp gelce yer kürkçü dükkanı dell mi

ASQ ne zmn gitti askerin Allah kvuştursun nereye gitti
cicikız dün uğurladım askerimi:çok üzgünüm:usta birliği eskişehir..jandarma benim aşkım...
canlar nasılsınız bakayım
ablaız röfle yaptırdı:)
ben resim istiyoyum:ecrin_bebek:..güle güle kullan canım..e yaz geldi tabi,saçların rengi açılmaya başladı:1rolleyes:

cicikız sendemi kavuşuyosun aşkına ne güzel yaa:dance:çok ama çok sevindim..allah başka ayrılık göstermesin sizede..gözün aydın:asigim:

cicikız sendemi kavuşuyosun aşkına ne güzel yaa:dance:çok ama çok sevindim..allah başka ayrılık göstermesin sizede..gözün aydın:asigim:

çok sağol cnmmmm..
darısı başına inşşş gözünü açıp kapatıncaya kdr biter anlamazsın
benmkisi de jandarma urfada şu an
ayşe ablam sıhhatler olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…