Sevdiğini özleyenler buyurun

Hmm ben yeniyim ya bilmiyorum tabii kaydirigubbakcemile3

O hiç belli değil.. Ama en iyi ihtimalle 1 ay gibi bir süre var ona da.. Dabi ben dayanamayıp kocaya kaçmassam kaydirigubbakcemile3

nacide senın hesabını ben kesicem şimdi, nerdesin kızım senkaydirigubbakcemile3
ayşe abla röfle diyom saç diyom resim diyom hani nerde diyomsırnaşık şey

pişşşşt neler kaynatıyonuz bakeem:jeyyar:
cornelıa26 kader arkadasım bızımde yaklasık 11ayımız var Allah yardımcımız olsun canım:teselli:

ahh ahhh benımde bir zamanalr 11 ayım vardı bilirim okdar buyukturki okadar ay nasıl geçer diye kara kara düşünürsünüz ama ben bir örneğim size benım dun bitti askerliğimkaydirigubbakcemile2 çok şükür..

gozun aydın tatlım cok sevındım senın adınaŞeniz
bızde goruruz ıns o gunlerı:Saruboceq:
sımdı safak karanlık ama elbet gunesımız dogacak bızımde:asigim:

evet eftelacım kafam rahatladı yaa dun geceden berı mj atmadı mesela biliyorum yogun şuanda orduda yaptı askerliğini samsunda arkadasına kaldı rahat degil mj atamadı bugünde 2buçukta uçaha binicekti iinması yakındır mj felan hala atmadı ama kafam rahat yaa artık istedigim an sesini duyucaö ya hiç kızmıyorum benımle ilgilenmıyon felan diye=) ama müsayit oldugunda zaten ara benım evıne gitmesi anca bu akşam 7 8 i bulur belkide daha geç ama inice arar biliyom ben =) senınde kafan rahatlıcak emin ol..

ıns canım
sevdıgının suanda kafası ruh halı cok karısıktır canım gelınce arar mutlaka
nısanlımda bı hafta once dagıtım ıznıne gelmıstı normalde sesımı duymadan uyuyamazdı
ama cok nadır aradı bende bıraz kızdım ama kafam hıc yerınde yok nolur benı anla dedı
gercektende oyle oluyomus bende bu ızınde anladım
askerden gelıp sıvıl hayata uyum gostermelerı zaman alıyo canm

evet aynen çünkü orada teli kullanmıoyorlar ya tel kullanmayı gerektiğinde hatırlıyorum dedi bana mesela sen geliyorsun aklıma ama telden ulaşmak aklıma gelmiyo diyordu=) ben de saldım yaa hava alsın biraz kafasını toparlasın arkadaslarıyla gezsin tozsun ailsiyle hasrte gidersin yeterki kendine gelsin o yeter ben herzaman buradayım sonuçta..

ben skarayalıyım canım ama kutahyada okuyorum ama sevdigimde sakaryalı ve finallerim başlıo yarından sonra o yusden gidemedim karşılamaya o gelirim ben dedi o yusden gitmedim bende hemkafasını dagıtsın birazdaha özlesin beni=) oyusden o geldigin görüşüces finaller bitincede zaten sakaryaya dönucem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…