Sevdiğini özleyenler buyurun

evet bencede karakol daha iyiyerimseniben
kızlar ecemilikten 3arkadaşı var orda onlardan ayrılmak istemiyo:ecrin_bebek:bide karakolda küfür olayı çok varmış..ee benimkide deli tutar kavga eder orda biriyle o yüzden istemiyo karakol..il jandarma daha rahatmış..
N€RGıS;6891952 .!.:
valla hepimiz aynıyız yaaa. cocuğumuz gibi sevip cocuğumuz gibi sahipleniyoz. Allah onları bize bağışlasın
amin nergiscim tüm sevdiklerimizi:Saruboceq:
benim ki gitmedi daha hayatım şafak daha başlamadı yani:1ninca:

ASO burdamısın yafrum sende artıkhihoyyyt

[/B]
burdayım tatlımkaydirigubbakcemile5..sen ne zaman yolluyosun canım?

burda ol tabe asom:ecrin_bebek:

benimki yüzde yüz olmamakla birlikte allahın izniyle kasımda sanırım şekerim:):)

:1shok:kasımda!ve yüzde yüz değilkaydirigubbakcemile3...allah canını almasın...olsun sen moda gir şimdidenyerimseniben
burdayım ve senide burda görücem o zaman anlaştıkmıkaydirigubbakcemile5

:1shok:kasımda!ve yüzde yüz değilkaydirigubbakcemile3...allah canını almasın...olsun sen moda gir şimdidenyerimseniben
burdayım ve senide burda görücem o zaman anlaştıkmıkaydirigubbakcemile5

kuzum aslında kesinde ben değil diye kendimi avutuyorum:çok üzgünüm:

ben çoktan girdim kız burda ki bacılaar sayesinde ama genede girmekte istemiyorum:çok üzgünüm:

kuzum asıl ben seni burda görücem hihoyyyt ben zaten hep burdayım yafrum:1rolleyes:

kız baştan desenekaydirigubbakcemile3bende diyorum seni burda görücemsengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
valla moda gir o zaman..kendini avutma..sonradan patlarsın çünkü..asicim varya tek ayrılık bu olsun..asker yolu beklemek zor olduğu kadar çok ama çok güzel..bu başka bi bekleyiş..

günaydınn....
bitti kızlar bitii.... hala inanamıyorum bugün işe gitmedim ama sabahın köründe kalktım
nasıl akşamı edicem bilmiyorum
bitanem akşama geliyo...
darısı hepinizin başına kızlar aminnn......

Ne zamandır bekLediğim An geLdi işte kızLar.....
Benimde güneşim doğuyor artık .....

Şafak : DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :hooray::hooray::hooray::hooray:

gunaydıın kızlaar
nergıscım msjını okuyunca nekadar sevındım anlatamam
Allah baska ayrılıklar vermesın bundan sonra canım yaaŞeniz

Oyy ablam özlenmez mi hiç
Bak 105 günün kalmış.. En geç eylülde yanında.. Ben güne bile dökemedim korkumdan.. 11 ay var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…