Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy evet evet kaydirigubbakcemile2
sonunda inadımızı kırdık çok şükür iyiyis şimdi
bi de bizde şöyle bişi var çok fazla düşüyoruz birbirimizin üzerine saatlerce konuşuyoruz ama tartışıncada inadımız var :1closedeyes:
neyse ki şimdi pek bi datluyuz a.s.

canlarım bende gördum haberleri izledim askerlik tek tipe düşecekmiş yanı 12 ay olucakmış bencede olması en iyisi adam 2 yıl okuyo ilk öğretim seviye adamla aynı anda aynı sure askerlik yapıo ama 4 yıl okuyon adam 6 ay yapıo hak degil bence bu!! inşalah tek tip olurda herkese eşitlik saglanır.. yanı başbakanlığına gitmiş yazı yanı eger onaylanırsa genel kurmaylıga gidicek ve yürürlüğe girecek arkadaslar hm öyle demeyin son gün bile olsa herkese vuruyo genelde ama bazıları yaşdan kaybedebülüüü..

hehh işte benim eşimde aynen böyle 2 yıllık mağduru

bizden de geçti artık canım atarsa 71..inşallah:hooray:
KRAL TERTİPİZ BUGÜNE BUGÜN 88/2

ayy çekilseniz de önümüzden Kral tacını devralsak sıra bize gelse sırnaşık şey

Ayy Nur inş. canım yaa :çok üzgünüm:

çok sevindim cnmm böyle olması gerekiyodu zaten..
bi daha inatçılık yapmayın hemiii:lepi:

lise mezunları 15 ay
2 yıllık ve 4 yıllıklar 12 ay yapıcakmış ben öyle anladım
dii mii ?
iyi olur böylece ünv mezunları azalırdelikafadulden
sırf bu yüzden okuyanlr vardı

yaaa hakmı kk bayancım sence?benıms evgilimde söke söke 15 yaptırdılar valla 2 yıllık mezun diye ama 2 yıl fazla okuyabilince omzuna kurdela baglar gibi ya paralı 12 yaptırıryorlrar yada 6 ay eşitlik olması en iyi şey olacak bence..

ama canım kk bayansu nun 12ayı dolduysa ve bu kanun kabul edip yürürlüğe girese yaşdan kaybetmesse direk terhis oluyor ama

valla ozamalini bizimkızın halini düşünemiyorum:) adam geldiği gibi hemen 2. çocuk yapmaya bu sevinçle=)

Nasıl kızlar ben anlamadım şimdi.
"Tek tip"askerlik diyor.
Kim ne okursa okusun 12 ay mı olcakmiş
yaş sınırı neymiş
ben haberleri kaçırdım netten baktım şimdi taslak içeriği belli değil yazıyo hep:uhm:

ogescim benım anladıgım kadarıyla 2 yıllık ve 4 yıllıklar 12 ay yapacak maaşlı degil ama normak lise ve alt sevıyeler 15 ay yapcak .. mesela yas sınırı dedigimde 2 yıllık okumuştur ama 35 yasında adamdır belki bunu geç gittiği için tutmaz anladınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…