ay ben yetişemedim bekledim ama göremedim
neyse kesinleş miş mi hep böyle diolar tık yok genede
ya 12 aya düşerse bayram edicem
selam bacularrrrr nörüyonusss yerimseniben
hoşgeldin canım nasıl gidiyor seninki geldi dimi eeee:icecream:
çekirdek reklemındaki gibi oldu yaff:roflol:
kaybettiğimiz günlerin acısını çıkarmaya çalışıoyoruz cnm alkisalkisalkis
canlarım bende gördum haberleri izledim askerlik tek tipe düşecekmiş yanı 12 ay olucakmış bencede olması en iyisi adam 2 yıl okuyo ilk öğretim seviye adamla aynı anda aynı sure askerlik yapıo ama 4 yıl okuyon adam 6 ay yapıo hak degil bence bu!! inşalah tek tip olurda herkese eşitlik saglanır.
bizden de geçti artık canım atarsa 71..inşallah:hooray:
KRAL TERTİPİZ BUGÜNE BUGÜN 88/2
canlarım bende gördum haberleri izledim askerlik tek tipe düşecekmiş yanı 12 ay olucakmış bencede olması en iyisi adam 2 yıl okuyo ilk öğretim seviye adamla aynı anda aynı sure askerlik yapıo ama 4 yıl okuyon adam 6 ay yapıo hak degil bence bu!! inşalah tek tip olurda herkese eşitlik saglanır.. yanı başbakanlığına gitmiş yazı yanı eger onaylanırsa genel kurmaylıga gidicek ve yürürlüğe girecek arkadaslar hm öyle demeyin son gün bile olsa herkese vuruyo genelde ama bazıları yaşdan kaybedebülüüü..
ayy evet evet kaydirigubbakcemile2
sonunda inadımızı kırdık çok şükür iyiyis şimdi
bi de bizde şöyle bişi var çok fazla düşüyoruz birbirimizin üzerine saatlerce konuşuyoruz ama tartışıncada inadımız var :1closedeyes:
neyse ki şimdi pek bi datluyuza.s.
canlarım bende gördum haberleri izledim askerlik tek tipe düşecekmiş yanı 12 ay olucakmış bencede olması en iyisi adam 2 yıl okuyo ilk öğretim seviye adamla aynı anda aynı sure askerlik yapıo ama 4 yıl okuyon adam 6 ay yapıo hak degil bence bu!! inşalah tek tip olurda herkese eşitlik saglanır.. yanı başbakanlığına gitmiş yazı yanı eger onaylanırsa genel kurmaylıga gidicek ve yürürlüğe girecek arkadaslar hm öyle demeyin son gün bile olsa herkese vuruyo genelde ama bazıları yaşdan kaybedebülüüü..
hehh işte benim eşimde aynen böyle 2 yıllık mağduru
seninki şimdi kahrolur dimi :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?