Sevdiğini özleyenler buyurun

yok ya aynı pek bi değişiklik yok,çok meşgul insan herkez bunu çagarıyo yanına milletten bana vakıt ayıramıyor ben ararsam konuşuyoz işte..perşembe bitio benım finallerim bakalım gelicekmi gelmicek mi merak ediyorum..eger gelmesse ben gittiğimde bu konuyu enıne boyuna konuşup ne yapcagıma karar verıcem çünkü bu ilişki böyle gitmez canım..

o kadar ilerledi diyosun yani

inşallah gerek kalmaz canım ya az kalmış bitmesine gelsin artık...

kızlar hepinize küsücem ya bi evlendirin şu bacınızı yok anam nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile

Benimki zaten hala dışardan üni okuyo ve bitmediği için lise mezunu gibi sayılır herhalde
bizi bağlamaz büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Hem çalışıp hem dışardan okuduğu için sallıyordu dersleri
kaçıncı senesi bilmiyom hala 2.de Kamu yönetimi okuyo
bende askerliğini yapmadan evlenmem dedim o da gitti mecburen sırnaşık şey
yoksa okulun bitmesini bekliyordu kısa dönem yapsın diye

heeee anladım şimdi canım ..hayırlısı olsun canım bak siz ne guzel evlilik planları yapıyorsunuz bunun için mücadele ediyorsunuz bizde oda yok..

günaydın kıslaaarrr :))

sevgilimden güsel haberler aldım az önce :)

6 HAziranda dağıtım iznine çıkıyor,
finallerim başlamadan önce 2-3 gün görebileceğim inş...
Samsuna gitmem gerekecek ama, olsun umarım ailem sorun etmess, dua edin kızlar nooluurrr

:Saruboceq:

tşk edeirm hoş bulduk
ya ben çoğu zaman msj atamıyorum o yüzden benden cvp gelmezse anlayınn
yolluyorum yolluyorum sayfa bulunamadı diyip duruyoo yazı tipini ayarlıyamıyorum butonalra basamıyorum gülümsemeler koyamıyorum
nedendir?

bilmem canım anlamadım ben neden koyamıyosun

mesajı göndemek için alt-s yap hemen gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…