canlarım bende gördum haberleri izledim askerlik tek tipe düşecekmiş yanı 12 ay olucakmış bencede olması en iyisi adam 2 yıl okuyo ilk öğretim seviye adamla aynı anda aynı sure askerlik yapıo ama 4 yıl okuyon adam 6 ay yapıo hak degil bence bu!! inşalah tek tip olurda herkese eşitlik saglanır.. yanı başbakanlığına gitmiş yazı yanı eger onaylanırsa genel kurmaylıga gidicek ve yürürlüğe girecek arkadaslar hm öyle demeyin son gün bile olsa herkese vuruyo genelde ama bazıları yaşdan kaybedebülüüü..
hehh işte benim eşimde aynen böyle 2 yıllık mağduru
ama canım kk bayansu nun 12ayı dolduysa ve bu kanun kabul edip yürürlüğe girese yaşdan kaybetmesse direk terhis oluyor ama
ayrıca bunun eğitimle kıyaslanması kadar saçma bişey yok kimi insan
imkanı olmadığı için ilköğretim seviyesi adam diye geçiyo ünüversite okudu diye
6 ay yapıo böyle saçmalık yok herkes 12 ay yapsın yada herkes 15 ay yapsın
15 ay yapanların canı yok mu yada 12 ay yapanların 6 ay yapılmasına çok karşyım ben
12 yapsın herkes eşitlensin..
canlarım napıyomuş
badem gözlüm aradı 3dk 27 sn konuştuk
yarın yine tatbikat varmış
çok özledim onu
kolay gelsin badem göslü eniştemizee :1rolleyes:
sen nasılsın ablacım ?
ben koşturuyorum paso...az evvel terzi provasından geldim off ablam evleniyi ya.
mirmirmirmir
canlarım napıyomuş
badem gözlüm aradı 3dk 27 sn konuştuk
yarın yine tatbikat varmış
çok özledim onu
sen nasılsın ablacım ?
ben koşturuyorum paso...az evvel terzi provasından geldim off ablam evleniyi ya.
mirmirmirmir
sen nasılsın ablacım ?
mirmirmirmir
ben de hep kısa kısa konuşuyorum. zaten göremiyoruz, tel konuşması rahat olsa bari... :çok üzgünüm:
hayırlı olsun nisancığım. kolay gelsin size de...
nisan yaa çok özledim ben kocamısenağlama
nisan yaa çok özledim ben kocamısenağlama
ben de hep kısa kısa konuşuyorum. zaten göremiyoruz, tel konuşması rahat olsa bari... :çok üzgünüm:
hayırlı olsun nisancığım. kolay gelsin size de...
oo düğün ne zaman
nisancım askerlik hakkında söylediklerine katıylıyorum ozaman sizinkinede vurur canım 15 aydan degilde 12 aydan hesaplarsın şafagını 3 ay biden düşer inşallah=)
bambusi geçmiyor zaman kuzum
ayy canım seni gördüğüme çok sevindim, çok teşekkürler, öpüyorum çok çokk! Şeniz :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?