Sevdiğini özleyenler buyurun

ayrıca bunun eğitimle kıyaslanması kadar saçma bişey yok kimi insan

imkanı olmadığı için ilköğretim seviyesi adam diye geçiyo ünüversite okudu diye

6 ay yapıo böyle saçmalık yok herkes 12 ay yapsın yada herkes 15 ay yapsın

15 ay yapanların canı yok mu yada 12 ay yapanların 6 ay yapılmasına çok karşyım ben

12 yapsın herkes eşitlensin..

evet evettt...:))

hehh işte benim eşimde aynen böyle 2 yıllık mağduru

aha benim sevdalum da öyle...2 yıllık mezunu ve 15 ay yapucuk :a015:

ama canım kk bayansu nun 12ayı dolduysa ve bu kanun kabul edip yürürlüğe girese yaşdan kaybetmesse direk terhis oluyor ama

peki, bnmki yararlanabilemeyecek mi ki ? yeni gitti ya ? 12 ay da dönmeyecek mi acaba ?:Saruboceq: CADIARZU

kesinlikle askerlikte kısa döneme karşıyım...
ama karşı olmamın sebebi, bu eşitsizlik!!!
yoksa aksine gayet anti militarist bir insanım ama 2 sene fazla okuyor diye veya açıktan tamamlıyor diye 1/3 ünü yapmasına uyuz oluyorum!
hem de en verimli yaşlarında, ülkenin ekonomik anlamda itici gücü olan gençlerin 15 ay gibi gereksiz uzunlukta bir süre alıkoyulmalarına dayanamıyorum...
:1closedeyes: Çok üzgünüm çoook

canlarım napıyomuş
badem gözlüm aradı 3dk 27 sn konuştuk
yarın yine tatbikat varmış
çok özledim onu

canlarım napıyomuş
çok özledim onu

kolay gelsin badem göslü eniştemizee :1rolleyes:

sen nasılsın ablacım ?

ben koşturuyorum paso...az evvel terzi provasından geldim off ablam evleniyi ya.
mirmirmirmir

canlarım napıyomuş
çok özledim onu

ben de hep kısa kısa konuşuyorum. zaten göremiyoruz, tel konuşması rahat olsa bari... :çok üzgünüm:

kolay gelsin badem göslü eniştemizee :1rolleyes:

sen nasılsın ablacım ?

ben koşturuyorum paso...az evvel terzi provasından geldim off ablam evleniyi ya.
mirmirmirmir

hayırlı olsun nisancığım. kolay gelsin size de...

nisancım askerlik hakkında söylediklerine katıylıyorum ozaman sizinkinede vurur canım 15 aydan degilde 12 aydan hesaplarsın şafagını 3 ay biden düşer inşallah=)

nisan yaa çok özledim ben kocamısenağlama

balım ablam benim sen ağlama yaaa....... :çok üzgünüm:

ben de hep kısa kısa konuşuyorum. zaten göremiyoruz, tel konuşması rahat olsa bari... :çok üzgünüm:

hayırlı olsun nisancığım. kolay gelsin size de...

ayy canım seni gördüğüme çok sevindim, çok teşekkürler, öpüyorum çok çokk! Şeniz :1rolleyes:

oo düğün ne zaman

6 Haziran abluşş... geldi yani...:bbo:

nisancım askerlik hakkında söylediklerine katıylıyorum ozaman sizinkinede vurur canım 15 aydan degilde 12 aydan hesaplarsın şafagını 3 ay biden düşer inşallah=)

gerçekten miiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
delikafadulden
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…