Sevdiğini özleyenler buyurun

ilgilendiğin için tşkler
gülümseme ekliyemiyorum buton basmıyorrr ben basıyorum ama çıkmıyorr
yazı tipini renginide değiştiremiyorum
çoğu zaman msj gönderiyorum ama diyor sunucu bulunamıyor halbuki nette bağlı

kızlar deliricem ya ah erkeklerde bi konu var ya

kısa dönem askerlik kalkmasın diye ya deliricem ne bu adaletsizlik ya

ben geldin ne oldu ne denıyormuş orada? onların burunları havada da ondan dır..boşver asıcım..bende yarın akşama bilet aldım dönuyorum sakarya ya dun akşam sevgilimin arkadasıyla konuştum cihan gelmiyor yanım da dedim sen biliyormusun sebebini dedim aramızda kalsın maddıyattan dedi bana dedi.. dedim ama bizim aramızda öyle sorun olmaz söyler o bana dedim bilmiyorum dedi sonra geçrekten düşündüm belki ben çalışmıyorum ailemden alıyorum parayı diye kıyamadı sonrada dedim cihana ben dedim gelmiyorum felan oda dedi tamam aşkım sen gelmessen ben gelmeye çalışıcam dedi ve bunu diyin ce ben anladım çalışıcam dedi ya demekki parası yokki denkleştırmeye çalışacak ve gelicek o bana daha öncede demiş neden benı anlmıyorsun sen nede olsa geliceksin demişti.. anladımki gerçekten maddiyattan gelmedi bende dedim bilet bakayım bulursamben gelirim bulamassam sen gelirsin dedim tamam dedi..allahın işi işte yek bi bilet kalmış akşam için bende aldım hemen..dedim bilet buldum gelicem dedim alabilecekmisin benı sabaha karsı inicem çünkü sen yeterki gel aşkım ben ne yapar ne eder alırım ben seni dedi.. anlaştık yanı canlarım..

ya gıcıklar çıkmasın diyip duruyolar onların sevgilileri insan sadece bizimkiler

30 ay yapsın hatta ne gıcıklar ya sinir oldum ....

ay canım çok sevindim ya o kadar konuştuk bunu akıl edemedik

çocuk askerden geldi tüh neyse hal etmenize sevindim canımcım ya hadi gözün aydın gelişmeleri

yaz artık bize

ya ah erkeklerde kısa dönem askerlik kalkıyor mu yazıo ya

ona ya bende hak veriyorum belki ama bizimkilerinde canı yok mu onlar 6 ay bizimkiler 15 ay

lisans okuyanlar okadar 2 yıllık okuyanlar öss ye hazırlanmıyormu canını dişine takıp? hadi ilk ve orta ögretime bişey diyemicem ama 2 yıllık ve 4 yıllık okuyanlar arasındaki bu daglar kadar fark diye sonuçta ikiside üniversite mezunu degilmi?saçmalık başka hiçbişey degil..

lisans okuyanlar okadar 2 yıllık okuyanlar öss ye hazırlanmıyormu canını dişine takıp? hadi ilk ve orta ögretime bişey diyemicem ama 2 yıllık ve 4 yıllık okuyanlar arasındaki bu daglar kadar fark diye sonuçta ikiside üniversite mezunu degilmi?saçmalık başka hiçbişey degil..

alkisalkisalkis

Şeniz

valla ben herkes için eşitlik istiyorum ya banane banane

benim sevgilim ünüversiteye hazırlanmadı diye 15 ay mı gitsin ömründensenağlama

bence herkes 12 ay yani bir yıl askerlik yapmalı öyleydi böyleydi işin şeyini çıkardılar
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden

aynen 12 ay yapsın herkes ama onlarda borcumuz var dio ya bari bizimki 12 ye düşsünkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…