zor oliyi zor...mafoldumben
ama özlemek te ayrı bir zevkli...
ben yazı yazıyom paso...özlemi, edebi çıkarlarıma alet ettim :roflol:
:a015:
mazoşist mi oldum ki acaba :roflol: (Burhan Altıntop gördüm kendimi :)) kaydirigubbakcemile3
ogessskız napmış o öylee :)) ya yakalansaydıı
iyi cesaret valla filmlerdeki gibi :)))
evttt cnmm ben de şiir miir yazdım o dönemde
şimdi bıraktım o işleri
özlemek de güzel bee
beklemeye deger biri var demek ki bekliyosunŞeniz
canım cuma sabaha karsı aldı benı onlarda kaldık sonra abısı yengesi ben cihan yalovaya çınarcıga tatıle gittik okadar eglendik gece alemi yaptık gunduz şelalelere yaylaya gittikkaydirigubbakcemile2 sonra ablasında kaldım sonra yıne abısınde kaldık eglendik gezdik tozduk 15 ayın acısını çıkardıhihoyyyt okadar mutluyumki çok şükür allah nazarldan saklasın inşallah ama ben senın yerınde olsam mervecim sözlü degilde kalıcaksam nişanlı kalırım çünkü milletin agzı torba degil büzesin sen ve sevgilin nekaar kulaklarınız kapatırsanız kapatın annen ve baban var bakalım onlar kapatabilcekmi.. anlat babana açık ve net bi şekilde sen neyi nasıl nekadar süre istiyorsan ben kabul edıyorum baba de onalr en iyisini bilirler bence canm..
heh canım bende aynen böyle dedim
hiç düşünmüyor musun dedim yakalanırım ne olur o zaman diye
o kadar ince düşünseydim hala mektubu bekliyor olurdum dedisırnaşık şey
Allah'tan kimse görmemiş yaa:mymeka:
iyi yaptın bebegim mervemm..dediğim gibi ya elbet olacak nasıl olsa,baban hayır desede ikna edilicek yınede olucak bişekilde sende sevgilinde vaz geçmeyeceginize göre bu olacak babaya zamanı gelince açılaaaaa, ben istiyorum diye babaya ferman yazılıp ögleden sonra 4 te beyazit caminin meydanında okuna:kaydirigubbakcemile3
olur canımmm orda haberciıler çok akşam tvde siz de izlersinizdelikafadulden
vazgeçmemmm bubam da ters tepki vermes herlde canumm öle damat bulmuş dasengözlerimebaksanab
aynen canım baban öyle damatı bulmuş ta bunması yani
olur ccanım hayırlısı neyse o olsun bugün daha 18 yasında uzak bi arkabanın kızı var da istemeye gelmişler kızı,ben dedim evde kaldım babam gülüyo senın için nezaman gelicekler dedi hoppp ben bi kalktım direk mutfaga delikafadulden
utandın mı kızzzzzemuszemus hazır öle demişken açılsaydın :)))
utanmam mı yaa -tatlicadiarzu- canım cihan hiç öyle şeyler konuşmadıgı için ben bişey diyememki ben diyom okul bitene kadar yapıcas nişanı okul bitincede evlenices diyom nişanı zaten biz yapıcas kız tarafına aittir 1 yılda ne biriktirirsen onunlada düğün yapıcas dedim olmaz felan demiyo sadece inşllah diyo korkuyo söyledikleri şeyler olmayıp üzülecegiz diye..hakkımızda hayırlısı inşallah canım benım daha okulum var bitmesi için ama senın engelinde yok fazla.. kaynanada dedi bana 1 yıl bekledin askerlik için dedi 1 yıl daha sabret kızım okulunu bitir dedikaydirigubbakcemile3
zor oliyi zor...mafoldumben
ama özlemek te ayrı bir zevkli...
ben yazı yazıyom paso...özlemi, edebi çıkarlarıma alet ettim :roflol:
:a015:
mazoşist mi oldum ki acaba :roflol: (Burhan Altıntop gördüm kendimi :)) kaydirigubbakcemile3
ilahiiiiiii zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?