Sevdiğini özleyenler buyurun

evttt cnmm ben de şiir miir yazdım o dönemde
şimdi bıraktım o işleri
özlemek de güzel bee
beklemeye deger biri var demek ki bekliyosunŞeniz

ogessskız napmış o öylee :)) ya yakalansaydıı
iyi cesaret valla filmlerdeki gibi :)))

heh canım bende aynen böyle dedim
hiç düşünmüyor musun dedim yakalanırım ne olur o zaman diye
o kadar ince düşünseydim hala mektubu bekliyor olurdum dedisırnaşık şey
Allah'tan kimse görmemiş yaa:mymeka:

ooo süpermiş canımmm iyi eglenmişsinizzz
sizinkilerin haberi yok tabii dimi :)) okulda mı sanıyolardı ?
aranız düzeldi dimi?
benim konu da şuan düşünülme aşamasında cnm babaya intikal etmedi
fikirlerinizi almak istedm yanlış bişi yapmadan
sağol şekerim düşüncen için

iyi akıl etmiş ama :)

"sonunu düşünen kahraman olmaz" kaydirigubbakcemile3

iyi yaptın bebegim mervemm..dediğim gibi ya elbet olacak nasıl olsa,baban hayır desede ikna edilicek yınede olucak bişekilde sende sevgilinde vaz geçmeyeceginize göre bu olacak babaya zamanı gelince açılaaaaa, ben istiyorum diye babaya ferman yazılıp ögleden sonra 4 te beyazit caminin meydanında okuna:kaydirigubbakcemile3

olur canımmm orda haberciler çok akşam tvde siz de izlersinizdelikafadulden
vazgeçmemmm bubam da ters tepki vermes herlde canumm öle damat bulmuş dasengözlerimebaksanab

olur canımmm orda haberciıler çok akşam tvde siz de izlersinizdelikafadulden
vazgeçmemmm bubam da ters tepki vermes herlde canumm öle damat bulmuş dasengözlerimebaksanab

aynen canım baban öyle damatı bulmuş ta bunması yani
olur ccanım hayırlısı neyse o olsun bugün daha 18 yasında uzak bi arkabanın kızı var da istemeye gelmişler kızı,ben dedim evde kaldım babam gülüyo senın için nezaman gelicekler dedi hoppp ben bi kalktım direk mutfaga delikafadulden

utandın mı kızzzzzemuszemus hazır öle demişken açılsaydın :)))

utandın mı kızzzzzemuszemus hazır öle demişken açılsaydın :)))

utanmam mı yaa -tatlicadiarzu- canım cihan hiç öyle şeyler konuşmadıgı için ben bişey diyememki ben diyom okul bitene kadar yapıcas nişanı okul bitincede evlenices diyom nişanı zaten biz yapıcas kız tarafına aittir 1 yılda ne biriktirirsen onunlada düğün yapıcas dedim olmaz felan demiyo sadece inşllah diyo korkuyo söyledikleri şeyler olmayıp üzülecegiz diye..hakkımızda hayırlısı inşallah canım benım daha okulum var bitmesi için ama senın engelinde yok fazla.. kaynanada dedi bana 1 yıl bekledin askerlik için dedi 1 yıl daha sabret kızım okulunu bitir dedikaydirigubbakcemile3

yarın biriyle röportajım var kızlarr erken kalkcemm
iyi geceler hepinisi öptümmmmmm a.s.

Nur hoş geldin anam :lepi:
gezin tozdun ohh maşallah
yalovayı çok seviyorum ben çınarcıkta çok güzelkaydirigubbakcemile2

sen okulunu bitir cnm da ondan sonra düşünürsünüz
benim bitiyo okulum
babam da farkında yani "benm kızım mezun oluyomuşşş" diyodu kaydirigubbakcemile3
evlenme çağım geldi geçiyo :))
yauww kızlar doyum olmas size benm uyumam lasımm:teytey: :1hug:

AYnen canım ben sadece yavastan yavastan aklına sokuyom çokgezio çok para harcıo o yusden=) ii geceler canım . ogecim aynen valla muhteşemdi çınarcık asim hep dedi inşallaah içine siner diye gerçekten öyle olru içime sindi çok şükür=)

özlemek ayrı bi güzel tabi cnm :asigim: yazn tadıyorum bu duyguyu genelde kaydirigubbakcemile3
ayy ben beceremem yaaa bişe yazamyırum heçç mafoldumben
askerdeykn benden mail,mektup vs isterseee sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…