Sevdiğini özleyenler buyurun

Sefkülümü,kaslı,göbüşlü,güçlü erkekimi ösledim bennnnnnnn mafoldumben
iki hafta olcak görüşmeyeli senağlama

ne işin var kızı oraada yaaa bu kadar kalınırmı ananede yaaa allah alahhh..kkızdımm..

ya güzelim aslında durum şöyle kemerde müstakil bi bina var. bizimde ananemin altında dairemiz var aslında yine evimize gidiyoruz ama genelde fatihte yaşadığımız için net yok orda klava:

ayşe ablacım 2 günün kaldıhihoyyytçok mutluyum senin adına
kızlar gözünüz aydın şafaklar bitiyo ne güzel:teytey:
aşkımın yanına gitmeme 17 gün
bu arada sevdiğini özliyenler topiği ya,bende patim ve asimi çok özlüyorum ama kk da:)zaten msnde beraberiz..ama özlüyom işte yineden

hihoyyytgözün aydın..eee nerde yapıyo seninki,nereye gittin anlatsana biraz:)

Adana da yapıyorrr

izne geldii
izmirliyiz
izmir de yaşıyoruz
7e 5 geçe otobüste buluştuk:) inciraltına gittik. 8 gibi kafede oturmuştuk kahvaltı için
ama gene rhatsızlığım utttu aşırı mide bulantısı ben yiyemedim o yedi:)
sonraa yürüyüş yaptık çimlerin arasında sonra oturduk baya 2 3 saat sonra ordaki sarhoş beni korkutunca çaktırmadan(kavga olmasın diye)başka bi yere gidelim dedim korkma cnm falan dedi bende yok ondan değil biraz acıktım meyvesuyu içelim falan diye salladım anladı ama tmm dedi gitti cafede oturduk
zorla meyvesuyunun yarına kadar içtim yine midem bulandı(üüşüttüğümden bu kadar bulanıyo ) sonra gene çimlere gittik bu sefer çimlerde uzandık sarıldık sürekli:):)
sonra 2:45 gibi kalktık 3buçukta otobüsten ayrıldıkk böyleydi güzeldi cnm yaa

DeLiBoNCuK çok saol dileklerin için ama daha izne geldi mehtaba var

foto eklemek istiyorum ama nedense foto ekliyemiyorum eklemeyi biliyorum ama ekle diye basıyorum basılmıyor çooğu zamandaa sunucu bulunamıyor diyip yollamıyo msjı bu sitede inş. bu gider

http://imageshack.us/
bu adrese gir,sağda browse yazar,oraya tıkla pc den resim seç start upload yazar ona tıkla,resim boyutu 640-480 iyidir..sonra en aşşada 3 tane link çıkıcak,en üsttekini kopyala,yazdığın mja geri dön,dağ resmi olan kutuçuğa o linki yapıştır...hadi başarıcaksın görim seni:hooray:
:roflol:çok tatlısın sen yaaŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug:
ne kadar samimi ve içten doğal anlatmışsın bitanem:))sarhoştan korktum dedin ya oraları okurken çok güldüm allah canını almsaın bacım:))
demek izne geldi ve gitti..olsun gördün ya buda yeter

ewt yaa biraz tırstım:):)
yokk bırakır mıyım daha 10 gün burda iznde:)

ayy vallahaa kafayıı yicemmmmmm kaçıncı yazışım artık hatırlamıyorum yaaa sitede sorun var sanırım sürekli yazıyorum amaa sunucu buulunamıyor diyor b uda bi deneme olabilir bu msjı 6. yazışım yeter gene mi gitmicekk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…