kızlar işimden güçbela izin aldım cumartesi günü eşimin yanına gidiyorum 2 günlüğüne 2 aydır görüşmemiştik özledim onu ama sorunlarımız vardı önce konuşmamız lazım inşallah halletmiş bi şekilde dönerim
valla Allah dualarımızı mı kabul ediyor bilmiyorum ama bana bile zaman su gibi geçiyor sanki, benimki zaten sürekli yoğun ama bi o kadar da memnun halinden iş olmazsa geçmiyormuş zaman gamyoncuiremsu
Allah'ın izniyle temmuzda 30-45 gün kadar burda olacak zaten opuyorumnanaktan
ya cicim bu arada bişey sorucam
muhaberecilerin askerlikten sonra yurtdışı yasağı doğru mu, hiçbi resmi yazı yok ama böyle bi duyum var da :uhm:
hadi hayırlısı ablam
bişiy sorcam foto albümü ziyaretçi görmüyor demi
kızlar işimden güçbela izin aldım cumartesi günü eşimin yanına gidiyorum 2 günlüğüne 2 aydır görüşmemiştik özledim onu ama sorunlarımız vardı önce konuşmamız lazım inşallah halletmiş bi şekilde dönerim
üye olduğum halde ben bile göremedim kaydirigubbakcemile3
normalde ziyaretçiler profili de göremiyor.
ayarlardan, sadece arkadaş listenizdekilerin görebileceği şekilde ayarlayabilirsiniz.
üye olduğum halde ben bile göremedim kaydirigubbakcemile3
normalde ziyaretçiler profili de göremiyor.
ayarlardan, sadece arkadaş listenizdekilerin görebileceği şekilde ayarlayabilirsiniz.
hemşom hoşgeldinnnnnnn
sen nerelerdesin kuzum yaaaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asiii avatarın nerde kuzum
ciciş söz işini ne yaptınız
sorunlarını halletmiş bir şekilde dönüceksin ve bizlerle paylaşıcaksın yaşadığın güzellikleri işalahhihoyyytkızlar işimden güçbela izin aldım cumartesi günü eşimin yanına gidiyorum 2 günlüğüne 2 aydır görüşmemiştik özledim onu ama sorunlarımız vardı önce konuşmamız lazım inşallah halletmiş bi şekilde dönerim
hoşgeldin kankaaaaaaaaaaaben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım nerde askerin?hoşbuldum hemşom Şeniz
şafak 103 :lepi:
albüm yaptımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?