Sevdiğini özleyenler buyurun

valaha delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sitede yada bende bi sorun var
bu msjı 8 keredir yollamay açalışıyorum sunucu bulunamıyor diyor artık kafayı yeidmm neden böyle diyor yollattırmıyor bana msj yaa inş. bu gider

Son düzenleme:
izmirlim olmamış yinedemek burda 10 gün,ohhh ne güzel..her gün buluşun doya doya yaşayın iznialkisalkisalkis
cicikız selam,senin askerin gelmişmiydi yanlışmı hatırlıyorbenneyaptımkium?

olsun cnm ya orda kalmasını da pek istemiyorum görülmesini ama foto albüm yapınca oraya yazcam yaptım bakın diyee tamam mı cnm?
söz veriyorum yapcam en geç 1 haftaya kadar:)
çünkü birikir fotolar:)

meltemcim zaman öyle geçiyo ki anlamıyosun bekledigin bişi olmasdıgı için :)
darısı başınaaa yerimseniben

valla Allah dualarımızı mı kabul ediyor bilmiyorum ama bana bile zaman su gibi geçiyor sanki, benimki zaten sürekli yoğun ama bi o kadar da memnun halinden iş olmazsa geçmiyormuş zaman gamyoncuiremsu
Allah'ın izniyle temmuzda 30-45 gün kadar burda olacak zaten opuyorumnanaktan

ya cicim bu arada bişey sorucam
muhaberecilerin askerlikten sonra yurtdışı yasağı doğru mu, hiçbi resmi yazı yok ama böyle bi duyum var da :uhm:

kızlar işimden güçbela izin aldım cumartesi günü eşimin yanına gidiyorum 2 günlüğüne 2 aydır görüşmemiştik özledim onu ama sorunlarımız vardı önce konuşmamız lazım inşallah halletmiş bi şekilde dönerim

inşallah halledersiniz arkadaşım.
görüşmeniz bomba gibi gelecektir ikinize de. bence sorunları fazla deşmeyin, tadınız kaçmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…