Yok canım yanımda deıl .Görüşemiyoruz deyince ben dırek tele kaydım.
Telde konuşamıyoruzz =(
Hımmm ne qibi seyler cıkıyor.Mantıklı şeylermi yoksa gereksız seylermı ?
telde 1 hafta sesini duyamadığım zamanlar oldu
en azından arayamıyor ne yapiyim diyordum
ama burdayken görüşememek canını sıkıyor insanın
zaten gidecek az bir zamanımız var
neden boşa geçsin dimi
ya yerine göre mantıklı da babasının yanında çalışıyo
babası çağırmış işe gitti bugün :dilcikar:
canlar bugün aşkımlaydık..dışarıdaydık.. sonra ve geldim biraz uyumuşum..bi bakayım dedim ammada kaynatmışsınız cadıalr siziiii:) hadi ii geceler bari herkese mucx..
Offffff kızlar offf şafak 147 oldu anca yaaa bekle bekle bitmiyo gitmiyo beee.....bitsin artıkın yawww özledim kocamı çok özledimmm
Offffff kızlar offf şafak 147 oldu anca yaaa bekle bekle bitmiyo gitmiyo beee.....bitsin artıkın yawww özledim kocamı çok özledimmm
mrblar sizle bişey paylaşmak istiyorum
aşkım askere gittiğinin ertesi günü günlük gibi bişi utttum onun içinden kısa bir bölümleri paylaşmak istiyorum inş. sıkılmazsınız yada beğenirsiniz
1/08/2008
Sensizlik tam 30 saat oldu aşkım dolu dolu 30 saat ... bu benim için çok zor ve çok büyük bir zaman dilimi aşkım çok büyük...
sensizlik o kadar zor ve yıkıcı ki aşkım parçalarımı bulamıyorum zaten en büyük parçam yani kalbim sende birtanem...
Bugün sabah 7 de kaltım hemen heyecanlka telefonuma sarıldım...
ilk gecendi dün bitanem senden iyi geceler mesajı almadan uyuduğum ilk sabahımdı bir güne senin msjınsız başladığım... Ve en önemlisi ilk günüm bitti sesini duymadan...
2/08/2008
şuanda ileride yaşıyacağımız mutlu günleri planlıyorum...
seni beklemek çok güzel ama özlemek....
işte bu berbat....
tam 2 gün oldu
hasretin dayanılmazz sensizlik dayanılmaz saat 00:51 birtanemm
iyi geceler aşkım
Seni çok Seviyorum
44 saat oldu bitanemm 44
Neden yanımda değilsin neden...
sorma gamzecim yaaa içim daralıyo bugünde sanki çakıldık kaldık yaa yirmilere filan düşmek istiyorum artıkmafoldumben bendee çook özledimmm sevgilimiiimafoldumben
Sorma canım yaa geçen 400 gün böyle değildi sanki çabuk geçmişti ama son günlerin sıkıştırması iştee:1closedeyes:Yirmilere düşünce ne oluyo sanki yeşilcim,
bak ben yirmilerdeyim gerçi ben seviniyordum iki üç gün öncesine kadar ama şimdi yine geçmiyo gibi ...
Valla ben bir garip oldum, 10 ay boyunca yalnızca 2 hafta görünce özlem, sıkıntı, bunaltı, hasret hepsi birbirine girdi. Tam özlemimi bile hissetmiyorum, yokluğuna da alıştım ama yanımda olmasını istiyorum böyle berbat bir durum yani.. :çok üzgünüm:
Günaydın kızçeLer Nabersiniz bakaLım..
NasıL gidio...
ŞafakLar azaLıo bakıyorumda git gide....
aman ya deli etti ama şimdi beni
bu arda cnm yazıma yorum yaptığın için çok saol
yeŞilim evet Canım vaLLa kavuştum::
Darısı siz arkidişLerimin başına işaLLah...
sağ saLim..:.
çok güzeL bişi ..Daha yeni yeni gitmiceğini anLıorum..
çok komik yaaaa..
duruom duruom aşkım gitmicen artık diom ..
evet dio sarıLıozzzz..Çok farkLı bir duygu bu...
aLLahım hayırLısıyLa hepinize nasip etsin canLarım işaLLah...
ya buluşçaydık ama annesi kentkart , para falan bırakmadan gitmiş ...
bugün buluşamaya biliriz dedi tmm dedim sorun d4eğil yarın görüşürüz falan dedim sonra
dün gece neden hiç çarı atmadın dedim telefon içerdeydi cnm misafir gelmişti geç gitti hemen yattım ffalan dedi bende olabilir bahane değil dedim(aslında ben gittim üstüne)
sonrada yarında buluşmayalım c.tesi pazarda denize gidin kalın p.tesi belki buluşuruz falan dedim biraz kızdı neden böyle yapıyosun dedi bende tmm yok bişi dedim
aslında sorun bende ama ne bilim bazen deli oluyorum ... sonuçta o askerdeyken ben 1 lere kadar arar diye bekliyodum o uykusunu 1 dk bölsün 10 sn lik çarı atsın çok mu
dediğim gibi cnm ben büyütüyorum ama napım
bu arada msj geç geliyo diye kızma ben yollamaya çalışıuyorum ama gitmiyo çoğu zaman site de sürekli sunucu bulunamıyor diyorr inş. bu hemen gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?