yeŞilim evet Canım vaLLa kavuştum::
Darısı siz arkidişLerimin başına işaLLah...
sağ saLim..:.
çok güzeL bişi ..Daha yeni yeni gitmiceğini anLıorum..
çok komik yaaaa..
duruom duruom aşkım gitmicen artık diom ..
evet dio sarıLıozzzz..Çok farkLı bir duygu bu...
aLLahım hayırLısıyLa hepinize nasip etsin canLarım işaLLah...
Canım benimki dağıtım iznine geldiğinde aptalca nedenlerden bende kavga çıkarmıştım ama allahtan o daha sakin davrandığı için olay büyümedi =) 7 gün izini vardı ben 7 günüde beraber geçirelim istedim1 gün arakdaşlarıyla takıldı ben evde tektim biraz kıskandım trip yaptım sonrada dedim tekrar gideceksin bunu kabullenemiyorum diyemafoldumben oda işte sen böyle yaparsan ben kimden destek alıcam ben nasıl gidicem oralara hem ben izne senin için geldim ben daha çok istiyorum senle vakit geçirmeyi falan filan bişeyler yazmıştı işteee ama dağıtım iznindeyken göndermek ilk gittiği güne göre daha zor oldu benim için o yüzden izne gelmedi zaten ayrılması zor oluyor diye mafoldumben
yeŞilim evet Canım vaLLa kavuştum::
Darısı siz arkidişLerimin başına işaLLah...
sağ saLim..:.
çok güzeL bişi ..Daha yeni yeni gitmiceğini anLıorum..
çok komik yaaaa..
duruom duruom aşkım gitmicen artık diom ..
evet dio sarıLıozzzz..Çok farkLı bir duygu bu...
aLLahım hayırLısıyLa hepinize nasip etsin canLarım işaLLah...
haklısın bu konuda cnm zaten biz en iyi destek oluruz ne annesi ne de abisi bizim kadar destek olaiblir...(bence)
arkadaşlarıylada geçirsin vakit diyorum da..
bnm delirdiğim konu buluşamamak değil!
ben o arar diye 1 lere yeri geldiğinde 3 lere kadar bekledim yeri geldi oklula 2 saatlik uykuyla gittim...
ama o uykusuna yenik düşüp 1 dk sını çağr atmaya ayıraamamış
ya da bazen gitmeden önce arkadşlarının yanındayken benden msj gelince (heralde sonra cvplarım diye)okuyo bişi yazmıyoo ben tekrar öle olmasın diye tavrımı bniraz koymak istedim
biraz saçmada olsa cnm....
Canım benimki dağıtım iznine geldiğinde aptalca nedenlerden bende kavga çıkarmıştım ama allahtan o daha sakin davrandığı için olay büyümedi =) 7 gün izini vardı ben 7 günüde beraber geçirelim istedim1 gün arakdaşlarıyla takıldı ben evde tektim biraz kıskandım trip yaptım sonrada dedim tekrar gideceksin bunu kabullenemiyorum diyemafoldumben oda işte sen böyle yaparsan ben kimden destek alıcam ben nasıl gidicem oralara hem ben izne senin için geldim ben daha çok istiyorum senle vakit geçirmeyi falan filan bişeyler yazmıştı işteee ama dağıtım iznindeyken göndermek ilk gittiği güne göre daha zor oldu benim için o yüzden izne gelmedi zaten ayrılması zor oluyor diye mafoldumben
yeşilcim (ismini bilmediğim için bu arada :) ),
10 aydır buluşmuyormuşsunuz, keşke biraz izin kullansaydınız aslında. Bizim 5 ay geçtikten sonraartık yaşadığım şey ızdıraba dönüşmüştü resmen. Geldi 2 hafta kaldı gitti, bu arada Kıbrısta asker. şu an görüşmeyeli tam 3 ay oldu. Martın 4ünde gitmişti, var ya hiç ilk başta yaşadığım gibi zorluk yaşamadım.
Bilirim senin durumunu, gerçekten zor :1hug:
Canım sorma nasıl zor anlatamam hele bu son zmanlar dahada zor geçiyo yamafoldumben izin kullanmadık şırnakda uzak diye bide ayrılması gerçketen zor oluyor dağıtım izninde gideceğini bildiğim için ben asabiydim oda gideceği için stresliydi ne biliyim geçeceğini bildiğin zaman akıp geçio zaten bişey anlamısoun izinden en iyisi erken geleyim tam geleyim dedii bende en uygunu böle dedim napiyimmafoldumben
napıyorsunuz kızlarrrr ben dün bnımkine bi afralar yaptım bu tafralar yaptım kapris yaptım nasıl hoşuna gidiyo kalktım gittim yanından nasıl gelio peşimden=) arada bir yapıcaksınız kızlar böyleeee oh olsun iyide eglendim=)
ben geldim kızlar kim var kim yok keyifler nasıılll?
evet asicim ben de ortada kaldım işte aşagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?