Sevdiğini özleyenler buyurun

gozun aydın canım Allah bıdaha ayırmasın ınsallah:Saruboceq:
darısı basımıza artık

haklısın bu konuda cnm zaten biz en iyi destek oluruz ne annesi ne de abisi bizim kadar destek olaiblir...(bence)
arkadaşlarıylada geçirsin vakit diyorum da..
bnm delirdiğim konu buluşamamak değil!

ben o arar diye 1 lere yeri geldiğinde 3 lere kadar bekledim yeri geldi oklula 2 saatlik uykuyla gittim...
ama o uykusuna yenik düşüp 1 dk sını çağr atmaya ayıraamamış
ya da bazen gitmeden önce arkadşlarının yanındayken benden msj gelince (heralde sonra cvplarım diye)okuyo bişi yazmıyoo ben tekrar öle olmasın diye tavrımı bniraz koymak istedim
biraz saçmada olsa cnm....

saol cnm bnm yaaa inş.:)
her ne kadar kızgın olsamda seviyom yaa :$

Tavrını koy ama gönlünüde alll ben çok sama sebeplerle bazen kırıyorum ama sonra kendi kendimi yiyorum gönlünü alıveriyom:asigim:

yeşilcim (ismini bilmediğim için bu arada :) ),

10 aydır buluşmuyormuşsunuz, keşke biraz izin kullansaydınız aslında. Bizim 5 ay geçtikten sonraartık yaşadığım şey ızdıraba dönüşmüştü resmen. Geldi 2 hafta kaldı gitti, bu arada Kıbrısta asker. şu an görüşmeyeli tam 3 ay oldu. Martın 4ünde gitmişti, var ya hiç ilk başta yaşadığım gibi zorluk yaşamadım.
Bilirim senin durumunu, gerçekten zor :1hug:

Canım sorma nasıl zor anlatamam hele bu son zmanlar dahada zor geçiyo yamafoldumben izin kullanmadık şırnakda uzak diye bide ayrılması gerçketen zor oluyor dağıtım izninde gideceğini bildiğim için ben asabiydim oda gideceği için stresliydi ne biliyim geçeceğini bildiğin zaman akıp geçio zaten bişey anlamısoun izinden en iyisi erken geleyim tam geleyim dedii bende en uygunu böle dedim napiyimmafoldumben

napıyorsunuz kızlarrrr ben dün bnımkine bi afralar yaptım bu tafralar yaptım kapris yaptım nasıl hoşuna gidiyo kalktım gittim yanından nasıl gelio peşimden=) arada bir yapıcaksınız kızlar böyleeee oh olsun iyide eglendim=)

üzülme canım 62 günüm kaldı bizimkilerin arasında 10 gün izin sürsi var sanırım buna da şükür :1hug:

kızım naptın yaaa koptum gülmekten maymuna çevirmişsin adamı:roflol:kaydirigubbakcemile3

canım bence değerlendir sen bu işi sonuçta

her zman böyşle fırsat çıkmaz okulla ilşkin kesilmicekki devam etme şansın olucak demi?

hem sana basamak olucak bence bu işi dene sakaryada mı peki:S

evet asim iş sakaryada adam sonradan bana mezun lazım diyipte benı koyarsa kapının önune sözünü tutmassa diye korkuyom sonradan mezun olamamakta varo yusden kafam çok karışıo çok iyi düşünmem lazım sonradan pişman olmamam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…