Sevdiğini özleyenler buyurun

izmirlim canm ben kütahyada bilgisayar programcılığı okuyorum canım 2 yıllık şimdi 2,sınıfa geçtim....

gzellergzeli başarılarının devamınnı dilerim..
_MySticqirl_ ben sadece belkide anlayış bekliyoum genelde dostlarmın birkaçı böle derdi burda bu sitede ilk defa böle tepki aldım o yüzden şaşkınlıkla karşılıyorum ama bende bunu diyorum
ben yaptığım fedakarlıkları bi 2 sene daha geçince görcem bilemem..
ama bu hikayyeye başladım napabilirimki???
eğer allah koruusn biterse bende zaten 23 24 ten önce düşünmem diye yazdım okumuşundur...

Canım bu yazdıklarınla benım söledıklerım cok farklı şeyler anlamıyosun uzatmıycam allah ömür verirde ben 30 sen 25 e qelınce ahh ne qunlerdı deyıp anlattını okurum canım.

Ben sana bıtır ayrıl cok yanlıs mı dedımm ?

Dıyorumkı 17yasında hayat toz pembee ....Şuan canını sıkıp üzüldüğün şeyler ilerde şaka gıbı qelıcek ....

Bu tavrına ınankı cok kırıldımm aynı haltı bende yedımm dıye sadece senınle paylasmak ıstedımm ..

Bende senden cok buyuk değilim 20 yimm ama bakıyorumdaa 17deykenn hayat avcumun ıcınde gıbıymıs herseyın ustesınden gelebılırmısım gıbıymıs ama suan da öyle değilll kendımı kucuk bı kız gıbı hıssedıyorumm...Ahhhh 20 olsamdaa kendı kararlarımı kendım alsammmm dıodumm.Sımdı desteksız hareket etmek ıstemıyorum.Kararlarımda onlarda fıkır sölesınler ıstıyorum..

Son düzenleme:
biliyorum tşk ederim bunların bende farkındayım kırılmanı ASLA İSTEMEM LÜTFENN DEME ÖLE ö

özür diliyorum...

ben bu gerçeklerin az buçuk farkında olduğumdan ve etrafımda da farkettirilmeye çalıştıklarında az çok biliyorum(sen değilsin sakın yanlış analama=)
ve bu geçrekler sürekli etrafın sölemesi beni boğdu o yüzden o şekilde yazı yazdım...
bana yanlış yapıyosun ayrıl demiyosun bunun farkındayım hayatımın belki en güzel günlerini maffediyorum 24 saatin 2 saatini bile ayırsam belki yine maffetçem... farkındayım cnm kırılma lütfen
bunlar bende bildiğimden TAHMİN ETTİĞİMDEN ne yapıcağımı bilmiyorum...

yanlız cnm şurda da bi hata var sanırım

ben sevdiğime üzülmüyorum o hani cnm sıkıldıya bu akşam bi arkadaş lise bebeleri gibi bi laf kullanmuş benm cnm ona sıkıldı...

tekrar diyorum kırılmanı ASLA AMA ASLA İSTMEEM
BUNU PAYLAŞTIĞIN İÇİNDE ÇOK AMA ÇOK TŞK EDERİM SAOLASIN...

haklısın bende böle konuşuyorum çünkü ne yapıcağımı bilmediğimden yanlış anlama nolur

yanlız cnm şurda da bi hata var sanırım

ben sevdiğime üzülmüyorum o hani cnm sıkıldıya bu akşam bi arkadaş lise bebeleri gibi bi laf kullanmuş benm cnm ona sıkıldı...

Anladım canım qercekden hoş bı tabır değill..Sen takılma böyle şeylere..Hayat senın hayatınn ben ıstıyorumkı delii doluu yaşa herşeyiiii .....

Burda en sevdiğim guzel sohbetler ettıgım uyeler arasındasın sölemesen 17 yasında oldugunu bıle anlamam cok anlayıslı guzel dusunen bı kızsın sen
ıkımız ıcınde umarım hayırlısı olurr=) Bu yolda bırlıkteyızz =)

Anladım canım qercekden hoş bı tabır değill..Sen takılma böyle şeylere..Hayat senın hayatınn ben ıstıyorumkı delii doluu yaşa herşeyiiii .....

saol cnm benim :1hug: çok tşk ederim bitanesin
ama nolur kırılmadın demi bana geçrekten kimseyi kırmak istmem
özür dilerim tekrardan
ben sizden akıl almıcam kimden alcam..?

çok ama çok tşk ederim
teminde dedim sizden almıcam kimden alcam fikir sizin yolunuzda yürüyo gii bişeyim yani:)
benimde en güzel en zevkli sohbetler yaptığım üyeler değil dostlar arasındansın kaybetmek istmem ASLAA :1hug: :1hug:puyorumnanaktan:

Oh bee anlaştık yahu sonundaa =)))
Şurda bizbizeyizz =)

Ben kacıyorum canım bu aksam erkenden yarın ağda yapıcamm =) uyuyam dinlenem =)
Sonrakı gunde enıstenız qelıyoo=)

Perşembeeeeeeeeeeeeeeeee =)

hadi hayırlısı inş. günleriniz dua ediyorum mutluluk aşk dolu geçsin
kolay gelsin şimdiden öpüyorum dinlen tabi dinlendee gözlerin bide ağrımasın ..
öpüyorum cnm opuyorumnanaktan kendine dikkat et enişteli tatlı tatlı rüyalarr

Sonunda gelebildim :))
Birkaç saatliğine 10 saat yol gittim diye üzülürken şartlar öyle bir olgunlaştı ki efem biz bir hafta boyunca mükemmel bir tatil yaptık zemuszemus en kısa zamanda da fotoğrafları ekleyeceğim :)

Vallaaa benimkini qördüm rüyamdaa kalbin temizmişş canım benimm =)opuyorumnanaktan
Hemde süper bi rüyaydıı =)

Ayşe ablacım napıyosun iyimisinnn =)
Kızlar hepinizz hoşqeldinizz bende hoşbuldumm =)
opuyorumnanaktan

Anacım son qünn yarın birlikteyizz ayh heycan doruktaa =):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…