aslı hamileydi şeker ablam izledm ben de güzeldi
nisancımmm bizimki yeşil siyah çirkin diil ne blm
ama çok bol oldugu kesin sizin de ölemi
Kızlarr aşkımla el ele olduğumuzz her saniyee süperdii =)
Ama onada bı konuda cok kırıldımm..Bı kız vardı abım abım dıyee yaklasır dıbınden ayrılmazdı kız benımle aynı yaşıt abi ayağı yapıyoduu ?
Çok yalak birisi ayıptır sölemesıı..Benımkının evının alatındakı cafede calısmaya baslamıss..Benıde tanımasına rağmen eve gırerkenn suratıma bıle bakmadıı..
Ama kayınvalıdeyee soruyomuss hep teyze adem ne zman gelıcek dıyee ?=
Öyle sohbet arasındaa annesı sorduu gördünmüü dilanı senı soruyodu dedii kucaklassaydınız dedı Şok oldummmmmmmmmmmmmmm..Benımkıde selamlasdık dedı....
Abısıde yok artık avuclasaydıı kızı bari dedi sarılmak neymıs tokalassn yeter dedı?
Ben kım dıye sordum dılann dedı bu anlattıgım kızz ŞOK OLDUMMMM...beynımden kaynar sular döküldüüüü......Ben konusmuyolar dıye sanıyorummm kız resmen içine gırıyoo cunkuuu askerden önce....Bızı ayırmayada kalkmısdı............
Ağlıycam tutamıyorumm kendımıı herkes anladı bozulduğumuu abisi annesıne cok kızdııı..Benımkı kalk odada konuscaz dedı hayır dedım gıtmedımm abısı ablası ısrar ettı konusmadım..Nasıl mıdem bulanıyoo kusucamm nerdeyseeee tıtrıyorummm cok kotu oldumm..
Annesının o tavrınamı kızayım yoksa benımkının kızla konusmasınamıı ??
Konusmaya calısıyo konusmadımm felann....Asker not defterını getırdı koydu önume oku dedı......
Ikımız ıcın neler yazmısss ne hayaller kurup yazmısss okuyunca cok duygulandım..
Bı kagıdada osman kızı merve bedrı oglu ademm evlenıyomusunuzz felan yazmıss ımza attık altınaa=)
Dıer odaya cektı benııı anlattı bölee bölee diyeeeeee slm verdı slm verdım dedııı .Cok guzel bı konusma yabtııı ....Bırazcık aldı gonlumu hala cok kızqnımmm cokkkkkk delırıcemmmm
Aşkımm qelıyoo balkonda beklıyoruzz =) Arabadan ındıı annesınemı baksın banamııı =)
Hemn kapıya gıttım ben actımmmm bır sarıldııı banaaaaaaa bırakmıyooooooo öpüyoo felan arkasındada 2 abısı ıcerı gıremıyolarr =)
Annesı qeldıı bu hala benı bırakmıyoooo =)
Ben itttimm nese sarıldı anasınadaaaa =)
Sonra tekrar bana donduu qene bana sarılıyooooooo =) ÇOK muHTESEMDI =)
Benımkı öyle muhabbet ederkennn anne bı ara askerden kacmayı dusundum merveyı cok özledım dayanamıyodum artık felan dedııı ama nasıl ciddi gözlerıme uyku gırmıyodu dedı =)
Annesı hemen suratt salak salak konusma dedııı ..Banada dıokı oglumu nıye uzuluyosunnn..Bı sasırdımmmm....
Yemek yıycezz benımkı benım sandalyemı cektı otur bebeım dedı =) Annesı bakıyo ölee gıttı onunkınıde cektıı =)) Görmedınız lazımdıı cocuk gıbı ıdare ettı bıızııı =)
Elımı hıc bırakmadıı =) Duramıyoo yerındee bacaklarımı feln cekıstırıyoooooo =)
Saclarımı kokluyooo utanıyorummm cekmıyo kafasınıı =)
Babası dayısı annesı ablası 2 tane abisi bıde samımı bı arkdası vardı ..Hep bırlıte oturduk butun gun =)
Gorumceyle annesının sebebsızz tavrıları bıle benı baglamadıı öyle mtluydumkı =)
Annesı cok kıskandıı ama ehhehhehehe=)))))) Askım bıraz abılerıyle qezsın dıye erken geldım eve hemde ılk gunden eve gec gıtmıyım dedımm=)
Kızlar gezmeye gıtceklerdı ben gelemem dedım plan ıptal oldu ehehhehe=)
Anası dıyokı olsun yarınn gıderızz=)
Cok beklersınn yarın erkenden alcam benımkını ver elenıı denızz=)
Kumsalda askımlaaaaaa allahhhhhhhhha=)
Kızlar durun hızım kesılmeden bı solukda anlatacam herseyı ıcımde patlarr =)
Yarın herseyı bır bır anlatacam benımkıne annenın bu sözlerıne kırıldım dıcemmm =)
Halbukı kadın gözumun ıcıne bakıyoo hee aslında ıyı bırı amaa kıskanmamak elde degıldıı askım bana kırazz yedırıyoo cayımın sekerını atıyooo annesı bakıyoo ölee cok komıkdıı =)
Sevqılımın abısı fotomodellık yapıyoo yakısıklı bısey böylee dövme yaptırmıss kocaman kalıcı =)
Benımkı bende yaptırcam dedı =) Annesı hayır mayır dıyooo ..Kulana yaptır askımm aynısından banada dedımmmm =) Sırıtıyoz kendı kendımızeee annesı cok komıkdıı yahuu =)
Ama kızlaar KUCAKLAŞSAYDINIZ DİLANLA demesii benı okadar cok kırdıkııııı anlatamammmmm.
kısa dönem askerlik konusu kilitlenmiş artık burdan devam edicekmişiz :1shok: :1shok: :1shok:
niye böyle bişey yaptınızz ki ?
günaydın canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?