Sevdiğini özleyenler buyurun

Günaydın herkese a.s.
konu niye kilitlendi cevap alamadımm :1shok:
hiç hoş değil bence özgürlüğümüz kısıtlandı
konu açamıcak mıyız
bizimde ''uzaktaki es/sevgililer için gün sayanlar haydeee toplanalım'' diye bi tropiğimz vardı oda kapandı canımyasakkelime. burdan devam edilecekmiş, nedenini bende anlayamadım :sm_confused:. çok konu açıldı diye böyle oldu sanırım...
tek sevdiğim,herşeyim askerde:) Onu cok seviyorum,gurur duyuyorum.. Allah hepimize sevdiklerimizi kavu$tursun.. Arda'm,15ay değil 15sene seni beklerim. Şafak: 431
amin canım :Saruboceq:

Şafak 30 Bitsin artık şu 30 gün :sinifsinif:
kıyamam yaaa :teselli:

betüşüm 30 65 ten iyidir kuzum yaaa
bu arada günaydın denise 85

Ablacım öylede artık dayancak güç kalmadı valla dünn ömerle konuştuk sabrın tükendiği noktadayım diyo. çok özledim seni kafayı sıyırcam burda az kaldı diyomafoldumben dayanamadım ağladım kameradan 3 dk flan yüzmü sakladım anlamsın diye mafoldumben yorgunluğu yüzünden anlaşılıyo görevde çok yorulmuş 40 km yürüdük ayılanlar bayılanlar:bbo: 10 kişi bayılmış filan :sinifsinif: ouff yaaa ömrümüzden ömürler gittii valla mafoldumben

oyy kıyamam badem gözlüm 40 km yürüdük dediğinde içim nasıl cızlıyor anlatamam

günaydınnnnn herkese nasılsınız?
bugün soru çözmeye başlıcammmmmmm :):):) inekliğe fulll time devamm :):):)
nergis cm cnm nasılsın?
ablam sen nasılsın?
betüş ya lütfen üzme kendini gelince bunların acısını çok fena çıkarırsınız....
merveee cnm naptın nasılsınn kaçırdın mı enişteyi:):):)

bu arada dün anksörlü telefondan aşkım msj atmış olabiliyor muydu ya
dün dedim telefon açık uyyum kapadım1 de o aramış 2:50 de msj atmış... :gitme: :1hug:

iyiyim teşekkür ederim canım sağol sen nasılsın askerin nasıl turkbayragi

ablam senin badem gözlün nasıl
bu arada denise85 mrblar aramıza yeni mi geldin ben mi senden sonra geldim tam bilmiyorum ama ben gizem :)

üzme kendini kuuzm bende 1 d kk onuştum dün

süperdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inş. ewt haklısın cnm nergis
ayşe ablamm afiyet bal şeker olsun :lepi:
gulizaraliyiseviyoooo hoş geldin aramıza biz özleyenler grubuuyuz mafoldumben
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…