Sevdiğini özleyenler buyurun

evet kızlarrr...
şafak=41kaydirigubbakcemile2
41 pucuk kere maşşallahturkbayragi

delikafadulden

darısı başıma=))

OuncahqbabY
cnmm hoşgeldin aramızaaa
kk_bayansu
hoş geldinn
naıslsın hadii cidden 41 .5 kere maaşallahhhh
allah biran önce kavuştursun hepimiziii

ablam senin badem gözlün nasıl
bu arada denise85 mrblar aramıza yeni mi geldin ben mi senden sonra geldim tam bilmiyorum ama ben gizem :)
merabalar canım bu tropiğe çok nadiren uğruyordum önceleri ama artık hep uğrayacağım cicim zemuszemus
''uzaktaki es/sevgililer için gün sayanlar haydeee toplanalım'' tropikteydim ben. ama orası kapandı yönetim tarafından burdan devam edilsin dediler. bizde buraya geçtik haliyle vereliniortak.
Benim aşkım istanbulda 1 hafta önce yanımdaydı çok özledim sevdiceğimi mafoldumben. kim bilir bi daha ne zaman görüşecez :a015:. ama büyük ihtimalle haftaya ben gidecem sanırım, herşey bu güne bağlı. iş yerınden izin koparmaya çalışıyorum 2 gün için ... İnşallah izin verirler :Saruboceq: herşey akşama belli olucak ...

denise85 hoş gelmişsin cnm inş. görürsün
cnm saolasın kk_bayansu iyiyim iyi olmaya çalışıyorum askerim için
:1hug: :1hug:

eee sustunuzz
merveee gelsee anlatsa artık yaaaaa:1hug: cnm benim ya şimdi ne kadar mutludur :1hug: :1hug:
artık geçsinn şu günlerrrr 25 EKİM 2009 GELLL GELLLL
ŞAFAK 119 :turkbayragi:
ayşee ablammmm nerdesinn yaafff

cnm haberi aldığında mutlaka bizimlede paylaş :1hug:

denise85 h.g canım..
ya sen şu buluşma heyecanıyla ilgili topiğin sahibi değilmiydin..
naptın yendinmi bari heyecanını bi süre ortada yoktun polisi fln arayacaktık bisssırnaşık şey

slm kızlarş afak 335 ahh mervemmm yoktum evde ama burdan okumudun neler yaşadıgın gel heel bi knşcaz senle yawrum

aşkım maraşta... sürekli tartışıyoruz... herkes bunun uzaklıktan kaynaklandığını söylüyor... ama çok ölüyorum ben onu... hemde çok ama çok...gel diyorum gelmiyor... ben gidemiyorum... okulum başlayacak çünkü... ne yapıcam ben yaaa...

inş. biran önce ya o gelir ya da sen ya da ortak noktada buluşursunuz ama inş. özlem bir şekilde giderirsiniz
özlemde dolayı streslisiniz ikinizde... patlamak için yer arıyorsunuzdur cnm ve bunlardan tartışma çıkıyordur ama sen üzme kendini sabreder her zaman kazanır sabret bakalım neler olcak :1hug:

denise85 h.g canım..
ya sen şu buluşma heyecanıyla ilgili topiğin sahibi değilmiydin..
naptın yendinmi bari heyecanını bi süre ortada yoktun polisi fln arayacaktık bisssırnaşık şey
evet oyum tatlım opuyorumnanaktan. ilk başta çok heyecan yaptım. görüştükten 1 saat sonradan filan geçti ama, devamında huzur ve sevgi aşk buldum kollarında :asigim:. çok güzel geçti buluşma müthiş geçti Şeniz.
inş. çok yii olcak cnm benimmm
Amin canım İnşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…