yaaa...şükürler olsun biri farkıma vardı... bana yardım edin...
Aşkımm qelıyoo balkonda beklıyoruzz =) Arabadan ındıı annesınemı baksın banamııı =)
Hemn kapıya gıttım ben actımmmm bır sarıldııı banaaaaaaa bırakmıyooooooo öpüyoo felan arkasındada 2 abısı ıcerı gıremıyolarr =)
Annesı qeldıı bu hala benı bırakmıyoooo =)
Ben itttimm nese sarıldı anasınadaaaa =)
Sonra tekrar bana donduu qene bana sarılıyooooooo =) ÇOK muHTESEMDI =)
Benımkı öyle muhabbet ederkennn anne bı ara askerden kacmayı dusundum merveyı cok özledım dayanamıyodum artık felan dedııı ama nasıl ciddi gözlerıme uyku gırmıyodu dedı =)
Annesı hemen suratt salak salak konusma dedııı ..Banada dıokı oglumu nıye uzuluyosunnn..Bı sasırdımmmm....
Yemek yıycezz benımkı benım sandalyemı cektı otur bebeım dedı =) Annesı bakıyo ölee gıttı onunkınıde cektıı =)) Görmedınız lazımdıı cocuk gıbı ıdare ettı bıızııı =)
Elımı hıc bırakmadıı =) Duramıyoo yerındee bacaklarımı feln cekıstırıyoooooo =)
Saclarımı kokluyooo utanıyorummm cekmıyo kafasınıı =)
Babası dayısı annesı ablası 2 tane abisi bıde samımı bı arkdası vardı ..Hep bırlıte oturduk butun gun =)
Gorumceyle annesının sebebsızz tavrıları bıle benı baglamadıı öyle mtluydumkı =)
Annesı cok kıskandıı ama ehhehhehehe=)))))) Askım bıraz abılerıyle qezsın dıye erken geldım eve hemde ılk gunden eve gec gıtmıyım dedımm=)
Kızlar gezmeye gıtceklerdı ben gelemem dedım plan ıptal oldu ehehhehe=)
Anası dıyokı olsun yarınn gıderızz=)
Cok beklersınn yarın erkenden alcam benımkını ver elenıı denızz=)
Kumsalda askımlaaaaaa allahhhhhhhhha=)
yaaa...şükürler olsun biri farkıma vardı... bana yardım edin...
ablam senin badem gözlün nasıl
bu arada denise85 mrblar aramıza yeni mi geldin ben mi senden sonra geldim tam bilmiyorum ama ben gizem :)
OuncahqbabY
cnmm hoşgeldin aramızaaa
kk_bayansu
hoş geldinn
naıslsın hadii cidden 41 .5 kere maaşallahhhh
allah biran önce kavuştursun hepimiziii
merabalar canım bu tropiğe çok nadiren uğruyordum önceleri ama artık hep uğrayacağım cicim zemuszemus
''uzaktaki es/sevgililer için gün sayanlar haydeee toplanalım'' tropikteydim ben. ama orası kapandı yönetim tarafından burdan devam edilsin dediler. bizde buraya geçtik haliyle vereliniortak.
Benim aşkım istanbulda 1 hafta önce yanımdaydı çok özledim sevdiceğimi mafoldumben. kim bilir bi daha ne zaman görüşecez :a015:. ama büyük ihtimalle haftaya ben gidecem sanırım, herşey bu güne bağlı. iş yerınden izin koparmaya çalışıyorum 2 gün için ... İnşallah izin verirler :Saruboceq: herşey akşama belli olucak ...
tamam tatlım muhakak haber vericem size iyi yada kötü :1hug:cnm haberi aldığında mutlaka bizimlede paylaş :1hug:
tamam tatlım muhakak haber vericem size iyi yada kötü :1hug:
Şuanki tek dileğim inşallah süper haberle geri dönücem sizlere :Saruboceq:
denise85 h.g canım..
ya sen şu buluşma heyecanıyla ilgili topiğin sahibi değilmiydin..
naptın yendinmi bari heyecanını bi süre ortada yoktun polisi fln arayacaktık bisssırnaşık şey
inş. çok yii olcak cnm benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?