Sevdiğini özleyenler buyurun

saolasın ablacım sendee kendine çok dikkat etttt opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarr =)opuyorumnanaktan

Kızlar ablacımm akşamkii konu vardıyaa ..Gece 3de aradı benimki qelmişler evee biraz da sahilde eniştesiyle sohbet etmişler qene neler doldurdu kimbilir =) Neden hiç mesaj çekmedin dedi öyle konuştukyaa dedimm böyle konuşmadık dedii yanlış anladığının farkındamısın felan dedi hiç uzatmadım... Dün akşam benim gitmeme asla izn vermiyceği biryerdeydii çınarçık gibi bir yer diyelimm.....
Çok sıktım kendimi aama arayıpda sormadımm....Düşündimki ablası eniştesini aramıyomuş güveniyomuş bende öyle yapayım dedimm.... Bişiler yapsa zaten beni sevmiyodurr ..Devamlı arayarak onu enqellemeye çalışmak aptalca gibi ..... Bilmıyorum değişik düşünceler içersindeyimm .....

Bu onun istediği bi davranma biçimi ... Alışkın değilim ama sannırım doğru olan bu bilmiyorum.... Gidiceği yeri kimlerle gidiceğini haber verdi ......Sonra arayıp geç kalıcağını söledi......Sonra arayıp ben eve qeldimm dedi ......Kızlar normal olan budur mu ???? Alışmam mı qerekiyo artık ben 17 o 18 değilizz büyüdük mü ???? Bilmiyorummm bu konu değil bi çok konuda ipleri verdimmm .... Nasıl toparlıycamm kendiimii ........

şafak azaldıkça bendeki heyecan artıyor yaaa
birdahaki hafta gidebilsem ne güzel olur

Ablacım eşin eğlenmeye gittiği zaman eğlenmek derken arkadaslarıyla sohbet ediceği bi mekana gittiği zaman arıyomusunn ??? Yada nebiliyim sevqiliyken arıyomuydunn ????

Ben daha 20 yaşındayımmm küçüğümmm =((((( Olqun davranamıyorummmm süreklı konusmakkk sureklı haberdar olmakk ıstıyorummmm.............

arardım
arıyorum
ama bu normal hele haber vermesin
daha geçen hafta küstüm geldiğinde mesaj atmadı diye
ama badem gözlüm rahatsızlık duymadı
bir iki sefer mızıklanmıştı sende aramıcaksın demiştim
birde aradığında seni çok özledm
sesini özledim falan de

sağol canım aminn :Saruboceq:

kamu yönetimi mezunu

aa bir yerde meslektaşmışız sevdalınla canım, ben UA İlişkiler mezunuyum.sen merak etme mutlaka iş bulacaktır gönlüne göre :)) :lepi: kaydirigubbakcemile5

merve iyi yapmışın bitanem
badem gözlümle msn de konuşcam çok heyecanlıyım

ablammmm ben de konuştum şimdi msn de, mecbur msn aldım bu arada, sırnaşık şey
onun kamerası yoktu ben açtım ben onu göremedim ama yaaaaaa mafoldumben

bitanem, ben de senden büyük sayılmam 22yim,
eğlenceye gittiği zaman, onun seni araması gerekir zaten bence kuzum,
sen durup durup ararsan da o düşünmezse bunu, bir sorun vardır...yerimseniben
mesela ben de arkadaşlarımla çıktığım zaman, sık sık ona mesaj atarım, şunu şunu yapıyoz, seni düşünüyom, sen de gelseydin gibi..
onun beni merak etmesine pek fırsat vermem
güzel taktik di mi :lepi:
ama tabii her ilişki öyle olacak diye bişi yok, ben o dışarı çıktığında aramam pek, belki güvenden, bilmiyorum ama baştan beri hep öyle oldu.opuyorumnanaktan :CüvCüv:
.

heh abluşun tavsiye ve tecrübelerine güvenmek lazım.... :lepi:

aprilimm dışarı çıktığı zaman kiminle nereye gidiceğini söylüyoooo arada arayıp nabtığımı soruyoo qeç kalıcaksaa arayıp sölüyoo eve döndüğü zamanda qeldim diye haber veriyo .... Böyle herşey normalmişş qibii ama ben istiyorumkii dışardayken bilee benımle ilqilensinn mesajlaşalımmm sürekli irtibatta kalalım.... Ben msj atınca cevap atmamazlık yapmıyoo attığım her meesaja hemen cevap veriyo ama bılıyorum hıssedıyorumkii hoşanmıyo böyle olmasından... Kendini çoçuk gibi hissediyomuşş...

Biz evliymişiz gibi davranıyoo hani qezicek dolaşıcak akşam evimize qelicek sankii ...Bilmiyorum biraz cocukca davrandığımın farkındayımm ama huyum böyle işde ve erkek arkdasım benı böyle kabul etmek ıstemıyo...... Onun istediği gibi davransammm ben ben olmuycamm... Kendi istediğim gibi davranmasamda onu sıkıyorumm......

Sabah günaydın mesajı attım uyanınca cevap yazdı nasıl olduğumu sordu bikaç mesaj konuştuk öyleee ..Kahvaltı yapıcam sımdı askım dedi ...Afiyet olsun dedimm..En sonuncu mesajım saat 11:27 ve ben şimdi nabtığını merak ediyorummm ama onu sıkıcam die korkumdan mesaj atamıyorum =(

Oysa bu haberleşme aralığı ona göre gayet normal ..... Sanki sabah ben onu işe gönderdimm akşam nasılsa eve gelicekkk arada konuşma ihtiyacı duymuyo gibi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…