Yuppii tamam kızlarr rahatladım valla =) Aprilim özelliklee qizli işler konusundaa ay tam kafayızz hee =))
Sölerim bendee girmez madem o konularaa ehehehe =)))
eftalyacım inş dediğin gibi olurr annem dünya iyisi bii insann bütün sülalemizz anneme hayrann evimiz bir gün boş kalmazz umarımm iyi anlaşırlar... =) Heycanlandım şimdii =)
Yuppii tamam kızlarr rahatladım valla =) Aprilim özelliklee qizli işler konusundaa ay tam kafayızz hee =))
Sölerim bendee girmez madem o konularaa ehehehe =)))
eftalyacım inş dediğin gibi olurr annem dünya iyisi bii insann bütün sülalemizz anneme hayrann evimiz bir gün boş kalmazz umarımm iyi anlaşırlar... =) Heycanlandım şimdii =)
Onları tanıştırmakdan korkum bu yüzden çoğunluklaa =) Ama yalnız değilmişimm ssüperr =)
Erkek arkadaşım o askerdeyken tanıştırr tanıştır diye başımın etini yemişti .... Sen qelince sen qelince dedimm =) Şimdi qene yan çizdimm ama bide şu varr erkek arkdasımlada tanıstırmadım dahaa telde konuştular amaa yüzyüze tanıstırmadımm..Onunla tanısmadan annesıyle olmaz demi..
Hımm ölemi diyosunn =) Bakalım kısmet yaa o zamann =) Karambolee qelir bu muhabbet =)
Zaten tembıh etceğim konulardan biriside 5 yıl olması =) 5yldır normal arkadaslarmış son 1sene icinde sevqılı olmuslar evlılık dusunmusler dedirtcem valıdeyee ehehehhe =)
Zaten ıkımızdede sabretcek hal kalmadıı =) Martta teskere benimkine kalsa agustosa düğün =) Nişanlı sözlü kalmıcakmıss direk evlenelım diyo bakalım nabıcaz=) Bende daha qenciz hemen olmasın ıstıyorum nebıleım yaa karısık işerr =)
ekim çok geç değilmi annem ya
sıkma canını hevinim
bize bak evliyiz ama ayrıyız öylede böylede zaman geçiyor kuzum
yeterki güçlü olun birbirinizi sevmekten vazgeçmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?