Sevdiğini özleyenler buyurun

canlarım şimdi gitmem lazım, akrabanın nikahı var akşama,

hepinizi öpüyorum çok çok! :))
Şeniz

Yuppii tamam kızlarr rahatladım valla =) Aprilim özelliklee qizli işler konusundaa ay tam kafayızz hee =))
Sölerim bendee girmez madem o konularaa ehehehe =)))

eftalyacım inş dediğin gibi olurr annem dünya iyisi bii insann bütün sülalemizz anneme hayrann evimiz bir gün boş kalmazz umarımm iyi anlaşırlar... =) Heycanlandım şimdii =)

haydi hayırlısı canparemm :))

canını sıkma, herşey çok güzel olicik :) opuyorumnanaktan a.s.

akşama görüşürüz canlarım :teytey:

hehe en guzel heyecanlar bunlar canım
bende nısanlımın aılesıyle onceden tanısıklıgımız vardı ama annemlere soylememıstım bır veya ıkı kere gorustum demıstım cok fazla samımıyetım oldugunu bılmıyolardı ama aılesıde ona gore davrandı arada bı pot kırar gıbı oluyo ınsan hem sen hem onlar ama cabuk toparlanıyo merak etme ayrı bı eglence oluyo hattakaydirigubbakcemile3,

april ıyı eglenceler tatlım gorusuruzŞeniz

Onları tanıştırmakdan korkum bu yüzden çoğunluklaa =) Ama yalnız değilmişimm ssüperr =)
Erkek arkadaşım o askerdeyken tanıştırr tanıştır diye başımın etini yemişti .... Sen qelince sen qelince dedimm =) Şimdi qene yan çizdimm ama bide şu varr erkek arkdasımlada tanıstırmadım dahaa telde konuştular amaa yüzyüze tanıstırmadımm..Onunla tanısmadan annesıyle olmaz demi..

bencede canım ya erkek arkadasın askerden geldıkten sonra sıze tanısma maksatlı gelseler daha ıyı olur gıbı en azından sadece annenle onun annesı olmaz kalabalıkta ne muhabbet bulcam derdıde olmaz arayı sogutmadanda ısı resmıyete dokersınız hem yınede sız bılırsınız tabı tatlım:1hug:

Hımm ölemi diyosunn =) Bakalım kısmet yaa o zamann =) Karambolee qelir bu muhabbet =)
Zaten tembıh etceğim konulardan biriside 5 yıl olması =) 5yldır normal arkadaslarmış son 1sene icinde sevqılı olmuslar evlılık dusunmusler dedirtcem valıdeyee ehehehhe =)

Zaten ıkımızdede sabretcek hal kalmadıı =) Martta teskere benimkine kalsa agustosa düğün =) Nişanlı sözlü kalmıcakmıss direk evlenelım diyo bakalım nabıcaz=) Bende daha qenciz hemen olmasın ıstıyorum nebıleım yaa karısık işerr =)

cocuk haklı valla 5 sene beklemıs bıde askerlıgı bıtınce sabrı tukenmıs olur halıyle:jeyyar:
sartlar durum musaıt oldukca nıye bekleyesınızkı canım 5senedırde tanımıssınızdır bırbırnızı zaten:1rolleyes:
gercı sana dıyom ama benımkıde aynı gelınce hemen evlenelım bekleyemem ben dıyo:bbo:
ama ben geldıkten sonra 1seneden asagı evlenemeyız dıye dusunuyom ama sartlar olmadıgından ıs bulup para bırıktırmesı gerekıyo cunku once

selam canlarımm a.s.
kızlar benim durumumu biliyorsunuzdur cogunuz, ekimde dügünümüz olcak diye subatta nikahımızı kıydırmıstık ama evdeki hesap carsıya uymadı malesef ve maddi nedenler yüzünden dügün ertelendi seneye, askımla konustuk seneye 02.10.2010 tarihi olcak gibi duruyor, tam belli degil ama kendimizi en kötüsüne hazırlayıp seneye sonbahar dedik, simdi üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum nasıl beklicem bir sene daha :gitme:

Profildeki Evli kısmınıda Bekar olarak degistircem, dügünden önce niye nikah kıydınız, ee dügün ne zaman falan sorulardan bıktıgım icin :çok üzgünüm:

bebegimm mervemmmm konularını okudumm okuyorumm.
sıkmak çok ayrıı merak edip haber almak çok ayrı.
belkide sen başka insanlara göre normal bişe yapıosun.
haber almak naptıgını örenmek hepimiz bunlaarı yapıoruz kendine haksızlık etme!ama eger erkk arkdaş daha umursamaz davranıosa evli gibi dedigin gibi akşm eve gelicek hessabı faln yapıosa sorun sendedegilki onda!o öyle olduğu için sen ona agır geliosun ve sana öyle şeyler sölüo aslında
sorun yok
elbetteki sen dışarı çıkınca kızarsa haber alırsa sende
kızarsın haber alırsın bu normal!belrli saatleri vardır dışarının erkek içinde olsa o ve ya onlar gece 3lere kadar gezicek biz rahat durucaaz yokk öyle
.kızlar yarım saat geç yazsın nerdesin senler başlar!!!
bu işte kabul ettirmekle alakalı bak sevgilin karakterini kabul ettirmiş sana sen ona göre davranıon korkuon yeri gelince!
sıkmıyım diye msj atmıon nedenki
o seni kabul edememişmi 5 yıldır..
birazda o degişmeye aman aşkımı üzzmiyim demeye çalışsın.
eger çocukluk sen yaptıgını düşünüosa bencre yanlış
ama tabiki gereksiz şeyleri uzatmak iyi deil
ama hatalar sende degl hepsi unutma

ekim çok geç değilmi annem ya

:çok üzgünüm:

ah biricik ablam benim gec tabi gec olmazmı :gitme:
ben cok dedim nisanlıma fazla satafatlı bi dügün istemiyorum sade bisey olsun yeter dedim olmaz diyor insan bi kez evlenir dillere destan bisey olsun istiyoruz ailece diyor en kücük ogulları o ya aileside cok istiyor harika bi dügün yapmayı, annemede dedim böyle böyle fazla masrafa girsinler istemiyorum diye, kızım biz bisey diyemeyiz onlar nasıl isterse öyle olur diyor, eltilerimle konustum sabret diyorlar simdi dügün olsaydı hersey icinde kalcaktı üzülcektin ama seneye olursa unutulmaz olcak sizin icin dediler :çok üzgünüm:
bide biliyosun borcları var, simdi isler acıldı yavas yavas cok sükür, su borcları bi ödesinler gerisi gelir zaten ama tam 1 sene 3 ay var of offf ölme essegim ölme kafamçokkarıştı

sıkma canını hevinim
bize bak evliyiz ama ayrıyız öylede böylede zaman geçiyor kuzum

sıkma canını hevinim
bize bak evliyiz ama ayrıyız öylede böylede zaman geçiyor kuzum

basta cok üzülmüstüm, hatta nisanlımada cok kızmıstım, cok anlayıssız davrandım malesef, ama simdi iyiyim sadece üzüldügüm yine özlemek, yine beklemek olcak. 1 sene 3 ay dile kolay :çok üzgünüm:
ah ablam sen cok sabırlısın masallah Allahım bizede o sabrı verir insallah :Saruboceq:

yeterki güçlü olun birbirinizi sevmekten vazgeçmeyin

asla ablam, biz cok badireler atlattık, 4 bucuk sene oldu Allah'a sükür öyle cok büyük tartısmalarımız asla olmadı, ikimizi üzen bu mesafeler, istedigimiz zaman birbirimizi göremiyoruz, sarılamıyoruz :gitme:
lanet olası gurbet iste :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…