Sevdiğini özleyenler buyurun

biz kadınlar ve erkekler farklıyız kuzummm

bende öyleyim merak ederim yoklarım
ama dediğim aşkımı çok özledim
sesini duyayım
bebeğim napıyomuş
aşkım aklıma geldin arıyım dedim ..vs kullan

Aradıı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alışverişe gidiolarmış ailecekkk dönüştede ablasını eniştesini evlerine bırakıcakmışş ..

canım benim, ama devamlı senle mesajlaşırsa arkadaşlarıyla ne konuşacak ? CADIARZU

bitanem bak, benimbu sevdalım askerim herşeyimden önce bir erkek arkadaşım vardı, 3 yıl çıktık ve ayrılma sebebimizin en önemlisi beni böyle arayıp arayıp bunaltmasıydı...
resmen dakika başı mesaj arama, arkadaşlarımla iki laf edemiyordum...kafamçokkarıştı
bir gün delirdim artık ve 'benim canımı sıkma artık, deliricem boğuyosun beni'...
aman bir ağladı falan erkeğe de böyle sebepsiz duygu sömürüsü hiç yakışmıyor :bbo: delikafadulden
valla 6 ay sürmedi ayrıldım kuzum, içimi yedi çünkü bunalttı beni diyim...:1closedeyes:

canım yaa, sıradışı bişi yapsa sana söyler zaten neden öyle diyosun.. demek ki normal günlerinden biri....
ama diğer taraftan asla ve asla onun için değişmeni istemem, sadece zamanla azalacağını ve duruma alışacağını öngörüyorum hepsi bu...
:teselli:

nisanım neden izin haftaya kaldı
sorun nedir bebeğim

geçen hafta kimse çıkmamışken komutanı ona izin vermişti, bu hafta o yüzden izni yok, haftaya artık... mafoldumben

Aprilim onun yanındaykenn küçük bi kız cocuğu gibiyimm olqun davranamıyorumm.. 15 ken keşke 20 olsam büyüsem derdimm.. Ama sanırım abartıyorumm.Hayat onun etradında dönmüyoo benımde bı hayatım olması lazım..... Resmen adadım kendimi relax olmak lazım..... Bu qünden sonra kendime çeki düzen vericemm..... Ne kendimi nede onu yıpratmıycamm herşey olcağına varır..

Evet ablamm fazla aşık olmamak lazımm =)

nisan de bakim izin işi niye haftaya kaldı

ablam geçen hafta kimse çıkamamıştı, komutanı ona izin vermişti bi tek...ben geliyorum diye...
bu hafta o yüzden izni yok, haftaya var ama :))
opuyorumnanaktan

bitanecim, sizin varacağı yer izdivaç zaten orası belli, çocuk sana aşık, sen de ona...
çok sıkma derim ben, üzülmeyin boşuna sen de kendine kuruntu etme yavrumm

opuyorumnanaktan

Doğru sölüyosun aprılımm=)
Tutturdu annelerımızı görüştürelim diye zaten ne dersiniz kızlar izindeyken görüştürelimmi ?

aprilim bişi daha danışıcam canım yaa.. Sevqilim dün bana dediki bana ne sebeble dokunursan dokun heycanlanıyorumm nasıl beceriyosun 5sene sonra bana bunu yaşatmayı dedi .... Mesela atleti cıkar onu sokarım.. Kirpiği düşer onu alırım yüzüne dokunurum..Saclarını düzeltirimm . Koluna girerimm elini tutarımm ..Nebılım hanii küçük dokunuşlarım onu heycanlandırıyomuşş acaba iyi bişim bu ???

[QUOTE=_MySticqirl_;7808769]aprilim bişi daha danışıcam canım yaa.. Sevqilim dün bana dediki bana ne sebeble dokunursan dokun heycanlanıyorumm nasıl beceriyosun 5sene sonra bana bunu yaşatmayı dedi .... Mesela atleti cıkar onu sokarım.. Kirpiği düşer onu alırım yüzüne dokunurum..Saclarını düzeltirimm . Koluna girerimm elini tutarımm ..Nebılım hanii küçük dokunuşlarım onu heycanlandırıyomuşş acaba iyi bişim bu ???[/QUOTE]

iyi olmaz mı balım yaaa ne mutlu size opuyorumnanaktan sırnaşık şey

zamanla heyecanını kaybetmekten yakınan bir sürü çift var dünyada...

ben de bizim aşkımızın biteceğini sanmıyorum çünkü her hücrem onun her hücresine aşıkkk...
sırnaşık şey :asigim:

görüşsünler canım ne güzel :))

bizimkiler kanka oldu çoktan
:roflol:

Abooo ciddimiii =) Ya ben çok heycanlanırım yaahuu sevqılımın annesi çok bilmişş annemde çok sakinn küçük şeylerle yetinir ..Çok zıtlar.... Anlaşamıycaklar diye korkuyorum...

Bideee 5 sene oldu yaa ben uzun zamandır sevqılımın aılesıyle görüşme içersindeyimm ama benım annem o kadar samımı olduğumu bilmiyo....Ben cok anlatmıyorumm annemde sormuyo zatenn....Acaba görüştüklerindee bi pot kırarmı valide hanımm ....

tembihlersin sen de :))
ben öyle yapmıştım hauauha :))
benim sevgilim İstanbulda yalnız yaşıyordu askere gitmeden önce, tabii ben sürekli onun evindeydim falan, anneme tam anlatmıyordum, sevgilimin annesi de zaman zaman gelirdi, ben orada olurdum, çok iyi anlaşırız nazar değmesin dünya tatlısı bir insandır
bizimkiler tanışmadan önce ben rica etmiştim, o da o konulara girmemişti :))
ama zamanla anneme söyledim tabii, bir sorun olmadı :))
vereliniortak gamyoncuiremsu

hoşgeldin canım a.s

h.b. canım

mysticgirl hic endıselenme canım benım nısanlımın annesıde cok konuskan annem sessızdır ama ıyı anlastılar cok sukur zıt kutuplar bırbırını cekermıs canım ya o hesap bırbırlerını tamamladılarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…