Sabah günaydın mesajı attım uyanınca cevap yazdı nasıl olduğumu sordu bikaç mesaj konuştuk öyleee ..Kahvaltı yapıcam sımdı askım dedi ...Afiyet olsun dedimm..En sonuncu mesajım saat 11:27 ve ben şimdi nabtığını merak ediyorummm ama onu sıkıcam die korkumdan mesaj atamıyorum =(
Oysa bu haberleşme aralığı ona göre gayet normal ..... Sanki sabah ben onu işe gönderdimm akşam nasılsa eve gelicekkk arada konuşma ihtiyacı duymuyo gibi =)
aprilimm dışarı çıktığı zaman kiminle nereye gidiceğini söylüyoooo arada arayıp nabtığımı soruyoo qeç kalıcaksaa arayıp sölüyoo eve döndüğü zamanda qeldim diye haber veriyo .... Böyle herşey normalmişş qibii ama ben istiyorumkii dışardayken bilee benımle ilqilensinn mesajlaşalımmm sürekli irtibatta kalalım.... Ben msj atınca cevap atmamazlık yapmıyoo attığım her meesaja hemen cevap veriyo ama bılıyorum hıssedıyorumkii hoşanmıyo böyle olmasından... Kendini çoçuk gibi hissediyomuşş...
Biz evliymişiz gibi davranıyoo hani qezicek dolaşıcak akşam evimize qelicek sankii ...Bilmiyorum biraz cocukca davrandığımın farkındayımm ama huyum böyle işde ve erkek arkdasım benı böyle kabul etmek ıstemıyo...... Onun istediği gibi davransammm ben ben olmuycamm... Kendi istediğim gibi davranmasamda onu sıkıyorumm......
Sabah günaydın mesajı attım uyanınca cevap yazdı nasıl olduğumu sordu bikaç mesaj konuştuk öyleee ..Kahvaltı yapıcam sımdı askım dedi ...Afiyet olsun dedimm..En sonuncu mesajım saat 11:27 ve ben şimdi nabtığını merak ediyorummm ama onu sıkıcam die korkumdan mesaj atamıyorum =(
Oysa bu haberleşme aralığı ona göre gayet normal ..... Sanki sabah ben onu işe gönderdimm akşam nasılsa eve gelicekkk arada konuşma ihtiyacı duymuyo gibi =)
nisanım neden izin haftaya kaldı
sorun nedir bebeğim
Haklısın aprilimmm kesinliklee haklısın hemde...Sanırım büyümem lazım ..laelaelaelaelae
nisan de bakim izin işi niye haftaya kaldı
Aprilim onun yanındaykenn küçük bi kız cocuğu gibiyimm olqun davranamıyorumm.. 15 ken keşke 20 olsam büyüsem derdimm.. Ama sanırım abartıyorumm.Hayat onun etradında dönmüyoo benımde bı hayatım olması lazım..... Resmen adadım kendimi relax olmak lazım..... Bu qünden sonra kendime çeki düzen vericemm..... Ne kendimi nede onu yıpratmıycamm herşey olcağına varır..
Evet ablamm fazla aşık olmamak lazımm =)
Doğru sölüyosun aprılımm=)
Tutturdu annelerımızı görüştürelim diye zaten ne dersiniz kızlar izindeyken görüştürelimmi ?
slm kızlar nasılsınız:1rolleyes:
muhabbet koyu bakıyom oh ne guzelzemuszemus
görüşsünler canım ne güzel :))
bizimkiler kanka oldu çoktan :roflol:
Abooo ciddimiii =) Ya ben çok heycanlanırım yaahuu sevqılımın annesi çok bilmişş annemde çok sakinn küçük şeylerle yetinir ..Çok zıtlar.... Anlaşamıycaklar diye korkuyorum...
Bideee 5 sene oldu yaa ben uzun zamandır sevqılımın aılesıyle görüşme içersindeyimm ama benım annem o kadar samımı olduğumu bilmiyo....Ben cok anlatmıyorumm annemde sormuyo zatenn....Acaba görüştüklerindee bi pot kırarmı valide hanımm ....
hoşgeldin canım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?