Sevdiğini özleyenler buyurun

al benden de o kadarrrbuyrunnnnnnnnn
ben de düğün istemiyrm ya saatlerce pff
hiç hoşlanmıyorum
düğüne harcancak parayla balayına çıkarısss daha yararlı olur:lepi:

al benden de o kadarrrbuyrunnnnnnnnn
ben de düğün istemiyrm ya saatlerce pff
hiç hoşlanmıyorum
düğüne harcancak parayla balayına çıkarısss daha yararlı olur:lepi:

kesinlikle öyle cicim...

zaten ben genel olarak sade bir yaşam severim...

aşırılıklardan uzak dururum...bir de o düğünde yapılan adetler vs bana hiç estetik gelmiyor kuzum yaa...

kendi düğünümde mutsuz olurum valla...

neyse ki ailem ablamın evlilik sürecinde aldılar heveslerini, beni rahat bırakçaklar konuştum :)) ahuah

:umursamaz: :lepi: şutarafagitti

bizimkiler de pek sevmez sorun olcanı sanmıyorm
ailen tanıyomuydu cnm sevgilini
ne kdr zaman oldu sizin?

Aprilim 10 Martta görüştük sonra ben 2 hafta önce falan dayanamadım gittim yanına o da izin aldı 1 hafta tatil yaptık canım :)

Ablanın da gözü aydın tatlım darısı senin başna inşallah :)

bizimkiler de pek sevmez sorun olcanı sanmıyorm
ailen tanıyomuydu cnm sevgilini
ne kdr zaman oldu sizin?

eylülde 3 sene olacak canım...

tanışıyorlar ailelerimiz de birbiriyle görüşüyor...

çok şükrediyorum bağlarımız çok kuvvetli, aramız çok iyi, kız kardeşi benim en yakın arkadaşımdır, annesini annem gibi severim...

bnm ailem de hasta sevgilime yavrum benim ya, çingene pilici gibidir istersen sevme :)) delikafadulden :roflol:

Aprilim 10 Martta görüştük sonra ben 2 hafta önce falan dayanamadım gittim yanına o da izin aldı 1 hafta tatil yaptık canım :)

Ablanın da gözü aydın tatlım darısı senin başna inşallah :)

evet kuzum ya hatırlıyorum çünkü bir ara kavuşmuştunuz...kaydirigubbakcemile3

darısı hepimizin başına tatlım Şeniz

o ne demek kıs çok mu esmer kaydirigubbakcemile3
nasıl tanıştılar önceden de tanışıyolarmıydı komşu fln mı

o ne demek kıs çok mu esmer kaydirigubbakcemile3
nasıl tanıştılar önceden de tanışıyolarmıydı komşu fln mı

:roflol::roflol::roflol:

yok kız, çok esmer değil, öyle kendini çok sevdiren cana yakın insanlara denir çingene pilici gibi Trakyada :)) sırnaşık şey

yok cnm ya,

annem ilk zamandan beri tanışıyor ama, babama geçen sene söylemiştim, bilsin istedim, babamla hukukumuz yakındır, saklamak istemedim, anlattım, memnun oldu a.s
sonra geçen sene bizim için çok zor bir sene oldu kuzum, sevdalım 2 sefer bel fıtığından ameliyat oldu, onun hemen ardından geçen Eylülde ben yumurtalığımdan ameliyat oldum, benim ameliyatımda babamla da tanıştı sevgilim...
off ne zor günlerdi...ama işte sevgilim öyle çingenedir ki, o zor günleri bile keyifli hale getirdi...annem babam o nedenle çok sevdiler yarimi...sırnaşık şey

o günden sonra da bize yemeğe falan gelip gitmeye başladı, beraber şehir dışına tatile gittik, hatta babam bizi havalanına götürmüştür, herşeyi destekler babam :)) :teytey:

en son da annesi bayramda bize oturmaya geldi, annemle tanışıyorlardı, babamla da tanıştı, öyle yani, çok çok iyi şeker süper insanlar...

bu Eylülde nişanlanıcaz büyük ihtimalle izinlere zeval gelmezse komutanlardan delikafadulden

ooo süper yaaa başbala tatile gittiniz ve baban onay verdi hee :))
benim babama tatili söleyemem bilee kaçak giderim hıhh zemuszemus
baban bu konularda açık sanırım
Allah bozmasın aranızıı
uzun dönem yapıyodu dimi ne mezunuydu

babam seviyor, bana da ona da çok güveniyor, o yüzden ben de saklamıyorum canım ya,
içim daha rahat oluyor,

evet uzun dönem cnm 2 senelik mezun olduğu için...Ankara turizm mezunu...

çok güzel valla kızını bile bile göndermesi :))
ben saklıyorum da noluyo yapcagımı yapıyorm
sen burda yenisin tabi yaramazlıklarımı bilmiyosun :)
habersiz gittim ben de kaç kere
ailen bişi demedi dimi o önlisans sen lisans bitiriyon fln diye zemuszemus

sen bnm yaramazlıkları bilsen yavrum :kedi::kedi::kedi:

canım sevgilim benden 7 yaş büyük...üniversiteden sonra 2 sene Amerikada okumuş ve çalışmış ama YÖK tanımıyor. o nedenle uzun dönem oldu.

kariyeri var...benim hiç yok :))

dünyanın en büük oteller zincirinde üst düzey yöneticiydi İstanbulda kuzum.:lepi:

ooo eniştemize bak sennnn zemuszemus
bazıları der ya sen ünv bitirdin o bitirmedi tarzı
kıs siz nerde tanıştınızyerimseniben

ooo eniştemize bak sennnn zemuszemus
bazıları der ya sen ünv bitirdin o bitirmedi tarzı
kıs siz nerde tanıştınızyerimseniben

yok cnm ben onun tecrübesine gelene kadar kaç fırın ekmem yimem lazım...kafamçokkarıştı

valla canparem tanışmamız çok ilginç...

kendisi baya çevreci bir gencimiz, yelken sporuylan falan uğraşıyor. ben de köklü bir çevre örgütünde çalışıyordum (hala çalışıyorum ama eskisi kdr yoğun değil)
o da bu işe gönül vermiş, gönüllü destekçi olmak istemiş, öyle bir ortamda tanıştık canım...
ben baya kaçtım ondan başlarda, çok bilmişti :roflol: ama aşık olmaktan kendimi alamadım,
kendisi 1 aydan fazla, 1 bardak çay içebilmek için benimle, her gün gitti geldi, bekledi, dil döktü :roflol: bugünlere geldik yavrum

örgütün adını vermim, reklam olmasın yerimseniben

ay cicim ilginçmiş, ama 3 sene olmuş yani daha ne değil mi :)):asigim:

çok sevndim senin adına..ama gene neler neler yazılmış konuna yahu...ben bazı insanları anlamıyorum sanki herşeyi onlar biliyor :uhm: :1closedeyes:

aman ya gerçeği ben biliyorum şekerim
nerde karşına çıktığı okdr önemli değil
sarayda tanışsan nolur ki kanı bozuk olduktan sonra..
onu geçen sene yazmıştm yeni üye olduğumda
şimdi 4sene bitti kıssssss nolsun dahaa :asigim:

ayy doru ya kuzum 2008 yazıyor hihoyyyt

benim yarim beni ilk gördüğünde, 'vay ne güzellik' demiş :kedi:

yürümüş gitmiş...sonra bir kez daha karşısına çıktım işte dediğim ortamda, işim başımdan aşkındı, konuşmaya çalışmış benimle, ben sallamıştım :roflol: sonra gitmiş, giderken, içinden 'birşeyleri çözmüştüm, biliyordum beni seveceğini' diyor.

ve zaman geçti o noktaya geldik cicim kuzum...
:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…