Sevdiğini özleyenler buyurun

25 ablam,
20 yasından beri cekiyorum bu hasreti anlıcagın :çok üzgünüm:

bak burda yazıyor Aroram

Anladım canım,
Benim de erkek arkadaşımın ablası buna benzer bir durumda.. Onların da Şubata ertelendi yıllardır nişanlılar bir türlü evlenemiyorlar.. Nikah istemedi ama o.. Düğünle beraber yaparız nikahı da dedi.. O da çok üzülüyor yıpranıyor haliyle.. Bir de daha nişanlısının askerliği var.. Evlendikten sonra gidecek askere o zaman da bekleyecek el mahkum

Ama anladığım kadarıyla sizin kocaman bi sevginiz var.. Uzaklık bu kocaman sevgilerin yanında eriyip gidiyor canım.. Sonunda bir ömür onunla beraber olacaksın.. Beklemeye değer değil mi :)

canım benim cok sagol Şeniz
müstakbel görümceninde Allah yardımcısı olsun tatlım, zor bi durum gercekten :çok üzgünüm:
bende nikahımı dügünle hayal ederdim hep ama vize isleri icin erken kıymak zorunda kaldık, dügünden sonra beraber buraya evimize dönelim diye, ama olmadı malesef, olsun hayırlısı böyleymis demekki,
ah be güzelim biz neler atlattık bir anlatsam hikaye olur, ama gecti cok sükür tek derdimiz dügün oda haliyle yola girecektir elbette, cok zor böyle uzakken onu onsuz sevmek ama alısıyorsun zamanla tabi aylar sonra bulusma oldugundada biyere sıgamıyorsun heycandan, bak en son 1 martta gördüm askımı, bidaha ne zaman görürüm belirsiz, biletler atespahalısı ama sene sonu askımı buraya getirtmek istiyorum kısmetse temelli gelmeden buraları bi görsün diye, insallah olur :Saruboceq:

Ablacım görüşürüz :1hug:

ınşallah canım :)
Uzaklığı ben de çok iyi bilirim Nasıl özlersin, fotoğraflarına bakarken burnunda tüter, gözlerin dolar iyi bilirim Ama hep şunu söylerim; hayırsız olup da yanı başımda olacağına hayırlı olup da 2000 km uzağımda olsun daha iyi.. Biz de 10 Martta görüştük Ağustosa kadar görüşemeyecektik, sonra ben dayanamadım her şeyi bıraktım 1 hafta tatile gittim yanına.. Yoksa ben de dayanamıyorum hasretine.. Telefonla konuşmak, kamerayla görüşmek yetmiyor ki, yanında olsun, elini tutsun, sarılsın istiyorsun elbette..
Ama bak sen de söyledin, hayırlısı böyleymiş demek ki.. Geç olsun da güç olmasın inşallah havinim :)

+ Imza'mı atıyorum izninle :lepi:
herseyi en güzel en dogru sekilde acıklamıssın tatlım yüregine saglık Şeniz

banada az müsade yemek yicez sonrada arkadaslarla buluscaz az kafa dagıtmak lazım :içelim:
görüsürüz sonra bitanem opuyorumnanaktan

canım yaaa...
bence de abartı bir düğüne gerek yok ki hevincimmm...
tamam 1 kere olacak o ayrı da, işte tam bu noktada bence o 1 kerelik olayı abartıp çok para dökmek bana azıcık ters yavrum ya...
belki sen de istiyorsundur muhteşem bir düğün, beni yanlış anlamanı istemem ama,
kavuşmak, birlikte geçecek upuzun ömürler varken, düğünün nasıl olduğu bence önemli değil canparem...
umarım daha erkene alabilirsiniz canım benim...
:teselli::teselli:

en son Martta mı görüştünüz ??? :1shok::1shok::1shok:
ah canım benim...kıyamam...
ben en son geçen hafta gittim yanına, bu hafta izni yok diye üzüntüden ölücem...mafoldumben

bu aşk ne acayip şey...sabrını da veriyor, görme ihtimalin varsa da yerinde durdurmuyor insanı...
:asigim::asigim::asigim: :sm_confused:

kızlar akrabamın nikahından geldim şimdi,

10 dakikada oldu bitti, ne güzel şip şak :))

ben düğün dernek işlerini sevmiyom yaa...belki kokteyl tarzı bir nikah yaparım 1-2 saatlik...

ablamın nişanı da düğünü de çok büyük organizasyonlardı, ablamdı evet çok sevinçliydim ama sıkıldım onlarda bile yahu...
:tomato: :tomato: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…