yerim ben seniii 20 yaşından beri çektiğin hasreti de yerim
Hoşbuldum ablacım, hevincim..
Moralin neden bozuk canım? Hasretlik yüzünden mi?
selam canlarımm a.s.
kızlar benim durumumu biliyorsunuzdur cogunuz, ekimde dügünümüz olcak diye subatta nikahımızı kıydırmıstık ama evdeki hesap carsıya uymadı malesef ve maddi nedenler yüzünden dügün ertelendi seneye, askımla konustuk seneye 02.10.2010 tarihi olcak gibi duruyor, tam belli degil ama kendimizi en kötüsüne hazırlayıp seneye sonbahar dedik, simdi üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum nasıl beklicem bir sene daha :gitme:
Profildeki Evli kısmınıda Bekar olarak degistircem, dügünden önce niye nikah kıydınız, ee dügün ne zaman falan sorulardan bıktıgım icin :çok üzgünüm:
Anladım canım,
Benim de erkek arkadaşımın ablası buna benzer bir durumda.. Onların da Şubata ertelendi yıllardır nişanlılar bir türlü evlenemiyorlar.. Nikah istemedi ama o.. Düğünle beraber yaparız nikahı da dedi.. O da çok üzülüyor yıpranıyor haliyle.. Bir de daha nişanlısının askerliği var.. Evlendikten sonra gidecek askere o zaman da bekleyecek el mahkum
Ama anladığım kadarıyla sizin kocaman bi sevginiz var.. Uzaklık bu kocaman sevgilerin yanında eriyip gidiyor canım.. Sonunda bir ömür onunla beraber olacaksın.. Beklemeye değer değil mi :)
canlarım ben çıkıyorum
gelirim yine a.s.
canım benim cok sagol Şeniz
müstakbel görümceninde Allah yardımcısı olsun tatlım, zor bi durum gercekten :çok üzgünüm:
bende nikahımı dügünle hayal ederdim hep ama vize isleri icin erken kıymak zorunda kaldık, dügünden sonra beraber buraya evimize dönelim diye, ama olmadı malesef, olsun hayırlısı böyleymis demekki,
ah be güzelim biz neler atlattık bir anlatsam hikaye olur, ama gecti cok sükür tek derdimiz dügün oda haliyle yola girecektir elbette, cok zor böyle uzakken onu onsuz sevmek ama alısıyorsun zamanla tabi aylar sonra bulusma oldugundada biyere sıgamıyorsun heycandan, bak en son 1 martta gördüm askımı, bidaha ne zaman görürüm belirsiz, biletler atespahalısı ama sene sonu askımı buraya getirtmek istiyorum kısmetse temelli gelmeden buraları bi görsün diye, insallah olur :Saruboceq:
Ablacım görüşürüz :1hug:
İnşallah canım :)
Uzaklığı ben de çok iyi bilirimNasıl özlersin, fotoğraflarına bakarken burnunda tüter, gözlerin dolar iyi bilirim Ama hep şunu söylerim; hayırsız olup da yanı başımda olacağına hayırlı olup da 2000 km uzağımda olsun daha iyi.. Biz de 10 Martta görüştük Ağustosa kadar görüşemeyecektik, sonra ben dayanamadım her şeyi bıraktım 1 hafta tatile gittim yanına.. Yoksa ben de dayanamıyorum hasretine.. Telefonla konuşmak, kamerayla görüşmek yetmiyor ki, yanında olsun, elini tutsun, sarılsın istiyorsun elbette..
Ama bak sen de söyledin, hayırlısı böyleymiş demek ki.. Geç olsun da güç olmasın inşallah havinim :)
:çok üzgünüm:
ah biricik ablam benim gec tabi gec olmazmı :gitme:
ben cok dedim nisanlıma fazla satafatlı bi dügün istemiyorum sade bisey olsun yeter dedim olmaz diyor insan bi kez evlenir dillere destan bisey olsun istiyoruz ailece diyor en kücük ogulları o ya aileside cok istiyor harika bi dügün yapmayı, annemede dedim böyle böyle fazla masrafa girsinler istemiyorum diye, kızım biz bisey diyemeyiz onlar nasıl isterse öyle olur diyor, eltilerimle konustum sabret diyorlar simdi dügün olsaydı hersey icinde kalcaktı üzülcektin ama seneye olursa unutulmaz olcak sizin icin dediler :çok üzgünüm:
bide biliyosun borcları var, simdi isler acıldı yavas yavas cok sükür, su borcları bi ödesinler gerisi gelir zaten ama tam 1 sene 3 ay var of offf ölme essegim ölme kafamçokkarıştı
Ablacım görüşürüz :1hug:
İnşallah canım :)
Uzaklığı ben de çok iyi bilirimNasıl özlersin, fotoğraflarına bakarken burnunda tüter, gözlerin dolar iyi bilirim Ama hep şunu söylerim; hayırsız olup da yanı başımda olacağına hayırlı olup da 2000 km uzağımda olsun daha iyi.. Biz de 10 Martta görüştük Ağustosa kadar görüşemeyecektik, sonra ben dayanamadım her şeyi bıraktım 1 hafta tatile gittim yanına.. Yoksa ben de dayanamıyorum hasretine.. Telefonla konuşmak, kamerayla görüşmek yetmiyor ki, yanında olsun, elini tutsun, sarılsın istiyorsun elbette..
Ama bak sen de söyledin, hayırlısı böyleymiş demek ki.. Geç olsun da güç olmasın inşallah havinim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?