Sevdiğini özleyenler buyurun

of sorma abla ben cok kotuyum moralım sıfır
nısanlımla kavga ettım artık dayanıcak gucum kalmadı bana en sonunda kufurde ettı
nasıl yutucam bunu bılmıyorum askerde dıye bısey soylemıyım dıyorum ama kaldıramıyorummafoldumben

bitanem konu nedir anlat bakayım

ablacım ben sımdı kuzenıme gelıcektım cıkmadan nısanlım aradı ne gıydın felan bende esorfmanla badı gıydım dedım o badı dar cıkar felan bende daha oncedende gıyıyodum bısey demıyodun felan dedım o da gıymıceksın ben ıstemıyorum felan dedı neyse ben tamam dedım
sonra tekrar aradı ıste aslında gıysen bısey olmaz aslında ama sende ınat ettın hayır olmaz felan dedın dedıkı halbukı oyle demedım bende dedım yanlıs hatırlıyon oyle demedım dedım buda neyse ne hatırlamıyom dedı bende ısıne gelenlerı hatırlıyon zaten hep dedım bak sadece bu lafı ettım bana s..git dedı bende kapadım telı soyle bu laf ustune nasıl konusayım abla yamafoldumben

Anlamaya çalışıyorum bitanem.. Ama alışkın olmadığım için şok oldum valla.. :1shok: Maço oldu adam resmen delikafadulden :1hug:

Benimkinin kıskançlık savunmasııı " Macoyum ben kıskanırım!" dırdelikafadulden :roflol: Askere gitmeden çok fazlaydı askerdee daha iyi oldu o konulardayerimseniben Dönünce nasıl olcak bakıcaz görücezzkaydirigubbakcemile3

kuzum bunda ne var
askerde küfürün bini bir para ağız alışkanlığı onu geç sen
erkekler askerde garip varlıklar haline geliyor
daha dün kavga ettik eniştenle ki nasıl severim onu bilirisn
ayrılıyoruz dedim beni bile çileden çıkardı
ama düşündüm sevdiklerinden ayrı
tanımadığı adamlarla 24 saat bir arada
uyuyor yemek yiyor emir alıyor
normal bir psikoloji beklememk lazım

Anlamaya çalışıyorum bitanem.. Ama alışkın olmadığım için şok oldum valla.. :1shok: Maço oldu adam resmen delikafadulden :1hug:

yaa yavrum benim, benzer bir durum bizim aramızda da mevcut...benim sevgilim öyle kıyafetime, arkadaşlarıma falan karışan biri değildir...ama asker psikolojisi az buçuk kıskançlık baş göstermeye başladı, ben hiç ses çıkarmıyorum, normal karşılıyorum...
çünkü o giderken de konuşmuştuk, ben hazırlıklıyım dedim, biliyorum çünkü canım düşünsene, kimseyi görmüyorlar yakınlarından, kapalı yerde, düşünüp kurup kurup duruyorlar tabii...
ve ben ona dedim,
'gerçekten istemediğin istemediğin hiç bir şeyi yapmakta anlamsızca diretmeyeceğim!'

bu, ona verdiğim ve vereceğim en samimi sözdür...içi rahat olsun isterim...

çok yalnızlar kuzum ya...çok üzülüyorum, çok ama çok özlüyorum...mafoldumbenmafoldumben

kesinlikle ablam...
geçende biz sevdalımla konuşurken, yan telefonda bir başka asker de muhtemelen sevgilisiyle konuşuyordu, tartışıyorlardı herhalde, küfür etti bağırdı çağırdı kapattı...
kötü bir psikoloji...ortamda da küfürsüz konuşma neredeyse yokk...kaydirigubbakcemile

dogru dıyosun ablada ben alıskın degılım boyle sozlere nasıl dayanıcam sogumaktan korukuyorumkı boyle davrandıkca onu daha az dusundugumu bıle hıssedıyorum cunku dusundukce soyledıklerı gelıyo sınırlenıyorum gerılıyorum nasıl atlıcaz bu askerlık cok zormus cokmafoldumben

aboooooooooooooo qeldım qeldımm =)):lepi:

Kızlar akşammm aşkımlarda kaldımm =) Ehhehehee çok koşuşturmacalı bi qündü büqünde qec qeldım eeve acayipp yorqunummm =))))))))) hihoyyyt

Çok az kaldıı çokkkkkkkk perşembee gidiyoo =( Anamm qitsinde özliyimm azzz bişi dicemde ayıp olcak cıvını cıkarttım diyim bari =)alkisalkisalkis

Mutluyumm ben mutluyummmmmmmm =):asigim:

Bu arada mesaj qeldii ..Bıtanem abım arkadaşı ben qeziyoruzzz ..Ya ne anlıyo herqün qezmekdenn ahh bi anlasamm ah bi anlasamm.....klava:klava:

eftalyam kıyamam neyin var seninn =(
:1hug:

ay mistic girl hakkatten mistik bir insansın yavrum sen yaa :roflol:

gezicek tabii...çocuk izinde...:)) :tomato:

ne güsel onlarda kalmışsın, daha ne üzülüyon kuzum

Aprilim, doğru söylüyosun canım, ama ben de burada çok yalnızım, 2 aydır burada kapısını çalacak kimsem yok.. Ama ben böyle şeyler düşünmüyorum.. Ama onlar erkek ve bu kadar olgunlukla göğüsleyemiyorlar bazı şeyleri.. Haklısın canım.. En doğrusu sabretmek olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…