Sevdiğini özleyenler buyurun

öff yıldım ablam yeminle, insanlara eşitliği anlatmaktan yıldım...
herkesi kendi çevresindekiler gibi sanıyorlar...

anlatınca da kaldıramıyorlar, açık aramaya başlıyorlar...ve bunlar hep kadın...ve ben feministim...yazık bana yaa...

ahhh ablam ah...
geçmeyen gün mü var geçer elbet...
bu günlerde geçer....
üzülme sen

son 4 gün kizlarrrrrrrrrr 4 gün sonra askima gidiyorummmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Biz ara verme kararı aldık..
Umarım bu tavırlar psikolojisinin bozukluğundan kaynaklanıyordur.. Umarım...

Aprilim, paşam kıskançlıklarının açıklaması olarak ben babama bile güvenmem dedi dün gece.. Ben de daha fazla konuşmak istemiyorum diyerek telefonumu kapattım.. Bugün açtım, aradı.. Neden böyle yapıyorsun dedi, ben sana anlayış göstermeye çalışıyorum, içinde bulunduğun durumdan dolayı bunları söylediğini düşünüyorum, yoksa 3.5 sene sorunsuz güvenen bir insanın 1 hafta içinde herangi bir şey olmadan güveninin kırılabileceğine inanmıyorum dedim.. Bir şey yapmana gerek yok, neler duyuyoruz sevgilisi askere gidince ayrılan çok kız var dedi.. Bu sen değilsin dedim.. ınanamadım resmen.. Tanıyamadım.. Sen böyle düşünüyorsan benim yapabileceğim bir şey yok dedim.. Bu seviyesiz sohbeti uzatmak istemiyorum nasıl davranmak istiyorsan öyle davran dedim.. Sen duygularından emin oluncaya kadar görüşmeyelim o zaman dedi.. Ben duygularımdan eminim, sen bana güvenmeye karar verinceye kadar beni bir daha arama dedim, kapattım telefonu..
Bu değişime inanamıyorum.. Bizim hiç güven problemimiz olmamıştı bugüne kadar.. Ne değişti anlayamıyorum.. Umarım askerlik psikolojisiyle yapıyordur bunları.. Artık altında bir bit yeniği aramaya başlayacağım yoksa..

ah be güzelim ah şuraya yazıyorum 2 gün içinde normale döneceksiniz

Benn qeldimmmmmmm =))) Nasılsınızz hatunlarrrrr =)

Kızlar kıskanclık sorunu sevqılımı kaybetmeme neden olucakkk değiştiremiyorum kendimii çok üzüyürum onu lütfennnnnnnnn bi akıl verin nabıcam ben yaaa....Aanlatsam nelerden kıskandığımızı oturur gülersinizz halimee........

:mymeka: kızz döfcemm seniii azcık sakin ol herşeyi kıskanmaaa yawbenneyaptımki burcun neydi senin allasenkaydirigubbakcemile3

:mymeka: kızz döfcemm seniii azcık sakin ol herşeyi kıskanmaaa yawbenneyaptımki burcun neydi senin allasenkaydirigubbakcemile3

Betüşüm toplanın dövün beniiiiii akılanayım yaaa çok korkuyorum kaybedicem diyee saçma sapan şeyleri büyütüp sorun yapıyorum.....Geldiği günden beri hergün bir darqın bi barışığızz sebebde hep benimm....

Buqun konuşcaktık tam konuya giriyoduk....Hayatım olqunlaştım ben artık hissediyorum eskisi gibi kıskanmıyorum seni gibi bi cümle kuruyodu arkadaşı qeldi kapattık konuyu...

Nabıcam da düzelticem kendimi nabıcammmmmm..

Balık burcuyum biyerde okumuştum sevdiğinin kölesi olur yazıyodu ..Resmen öyle davranıyorummm onunda öyle davranmasını istiyorum çokk sıkıyorumm çokkkk............

bu arada mervee diğer topikte benim ismimin yanına istanbul yaz
badem gözlüm istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…