offfff çok sıcak bugüünn yaaa
şafakta=24
nbrsinisa.s.
son 4 gün kizlarrrrrrrrrr 4 gün sonra askima gidiyorummmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
7 haftasonu daha var onsuz
bir haftasonuda ben yanına gideceğim 6 hafta sonu
Biz ara verme kararı aldık..
Umarım bu tavırlar psikolojisinin bozukluğundan kaynaklanıyordur.. Umarım...
Aprilim, paşam kıskançlıklarının açıklaması olarak ben babama bile güvenmem dedi dün gece.. Ben de daha fazla konuşmak istemiyorum diyerek telefonumu kapattım.. Bugün açtım, aradı.. Neden böyle yapıyorsun dedi, ben sana anlayış göstermeye çalışıyorum, içinde bulunduğun durumdan dolayı bunları söylediğini düşünüyorum, yoksa 3.5 sene sorunsuz güvenen bir insanın 1 hafta içinde herangi bir şey olmadan güveninin kırılabileceğine inanmıyorum dedim.. Bir şey yapmana gerek yok, neler duyuyoruz sevgilisi askere gidince ayrılan çok kız var dedi.. Bu sen değilsin dedim.. İnanamadım resmen.. Tanıyamadım.. Sen böyle düşünüyorsan benim yapabileceğim bir şey yok dedim.. Bu seviyesiz sohbeti uzatmak istemiyorum nasıl davranmak istiyorsan öyle davran dedim.. Sen duygularından emin oluncaya kadar görüşmeyelim o zaman dedi.. Ben duygularımdan eminim, sen bana güvenmeye karar verinceye kadar beni bir daha arama dedim, kapattım telefonu..
Bu değişime inanamıyorum.. Bizim hiç güven problemimiz olmamıştı bugüne kadar.. Ne değişti anlayamıyorum.. Umarım askerlik psikolojisiyle yapıyordur bunları.. Artık altında bir bit yeniği aramaya başlayacağım yoksa..
Benn qeldimmmmmmm =))) Nasılsınızz hatunlarrrrr =)
Kızlar kıskanclık sorunu sevqılımı kaybetmeme neden olucakkk değiştiremiyorum kendimii çok üzüyürum onu lütfennnnnnnnn bi akıl verin nabıcam ben yaaa....Aanlatsam nelerden kıskandığımızı oturur gülersinizz halimee........
:mymeka: kızz döfcemm seniii azcık sakin ol herşeyi kıskanmaaa yawbenneyaptımki burcun neydi senin allasenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?