Sevdiğini özleyenler buyurun

özlem ve hasretle doldum taştımm kızlarrr yaamafoldumben sabrım kalmadı biran önce kavuuşalım istiyorum artıkkkkk özledim bebeğimiii 11 aydırr hasretimm yaamafoldumben

mafoldumben az kaldı kuzum yaaa çok az kaldı
geçen günleri düşünsene 400 küsür gün

Kızzzlarrr albüm yaptımmmm gelinnn bakın cabukkkaydirigubbakcemile3

Baktımmm betüşüm allah birbirinize bağışlasınn =) Güzel şey sevmek sevilmekk =)

Kızlar bişi dicemm ...Sohbet arasında sevqilim sende tembellık hıssedıyorum dedi nasıl yani dedimmm ...Örnek ver dedimm...Yemekden sonra bulaşıkları halletmıyosun dedi makıneye koymuyomuşummm...... Abimin eski nişanlısı anneme hiç bırakmazdı bulaşıkları dedii ...Hatta sormadan gider kendisi nescafe yapardı dedii..

Bi şaşırdımmmm tamam masanın kurulmasında toplanmasında yardımcı oluyorum ama mutfağa gırmeye cekınıyorumm..Hanı fol yok yumurta yokkk sahiplendi kız derler felan diyee nebıleyım yapı meselesii .....Hiç fesatlık düşünmemiştim amaaa sevqılımın bu tavrına cok sasırdımmm..demekkı dıkkat edılıyo böyle şeyler ama benım huyumuda cok ıyı bılıyoo acabaa evde annesı felan söledıde o yusdenmı söledi banaa sasırdım kaldım....

Biz daha sevqiliyizz mutfaklarına girip rahatca hareket etmeyi doğru bulmuyorum kendımce....evlerıne gıtmekden bıle rahatsızımmm askerlık dolayısıyla gıdıyorum zaten daha önce hıc gıtmemısdım 5yıl oldu yanii.. nebıleyım sızce yapmalımıyımm ?

baba beni, askere gönder.
baba beni, askere gönder.

:çok üzgünüm: özlemim depreşti yine mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…