ah be güzelim ah şuraya yazıyorum 2 gün içinde normale döneceksiniz
N€RGİS;7840073 .!.:slm kıslarrrr. ne zamandır girmiyordum hepinizi öptümmmm ama hepiniziiii
safak 320
İnşallah ablacım inşallah..
mysticgirl, güzelim yapma etme bak kıskançlıktan ayrılma raddesine geldik gözünü seveyim rahat bırakın insanları yau -tatlicadiarzu-
yazan kıskançlıkzede diyosun kaydirigubbakcemile3
Betüşüm toplanın dövün beniiiiii akılanayım yaaa çok korkuyorum kaybedicem diyee saçma sapan şeyleri büyütüp sorun yapıyorum.....Geldiği günden beri hergün bir darqın bi barışığızz sebebde hep benimm....
Buqun konuşcaktık tam konuya giriyoduk....Hayatım olqunlaştım ben artık hissediyorum eskisi gibi kıskanmıyorum seni gibi bi cümle kuruyodu arkadaşı qeldi kapattık konuyu...
Nabıcam da düzelticem kendimi nabıcammmmmm..
Balık burcuyum biyerde okumuştum sevdiğinin kölesi olur yazıyodu ..Resmen öyle davranıyorummm onunda öyle davranmasını istiyorum çokk sıkıyorumm çokkkk............
nerelerdeydin çiçeğim yaa
merve bugündemi olay çıkardın yoksa
N€RGİS;7840172 .!.:biraz kafamı dinledim internete msnye falan hiç girmedim safak hiiç saymadım cook uzun geldi bana ama toplasan 3 gün bile olmadı. safak atmıyo be ablam bu arada ömrüm elazığdaydı tunceliyegöndermişle r canım biraz da ona sıkıldı.sen nasılsın ablam nasıl gidiyo
Evet ablacımmm ama sevqilim qene alttan aldı uzatmadık... Çok üzüyosun beni ölmek istiyorum artık dedii =( Bensiz mutlu olabilceksen ayrılcam senden dedim saçmalama dedi.. Herqün aynı şeyi yapıyorum.... Surat yapıyorum ilgilenmeye çalışıyo keyfimi düzeltmeye çalışıyoo ısrarla trıp atıyorumm..Sonra o artık deliriyo cıldırıyoo bu sefer benn canım cicimm aşkım diye yanaşıyorum..klava:
Bendeki bu tavırları ortaokul aşıkları yapmaz heraldee ..Farkındayım ama enqel olamıyorum ablacım yazıkk oda katlanmaaya çalışıyoo ama çok sıkıldı farkındayım...
Evet ablacımmm ama sevqilim qene alttan aldı uzatmadık... Çok üzüyosun beni ölmek istiyorum artık dedii =( Bensiz mutlu olabilceksen ayrılcam senden dedim saçmalama dedi.. Herqün aynı şeyi yapıyorum.... Surat yapıyorum ilgilenmeye çalışıyo keyfimi düzeltmeye çalışıyoo ısrarla trıp atıyorumm..Sonra o artık deliriyo cıldırıyoo bu sefer benn canım cicimm aşkım diye yanaşıyorum..klava:
Bendeki bu tavırları ortaokul aşıkları yapmaz heraldee ..Farkındayım ama enqel olamıyorum ablacım yazıkk oda katlanmaaya çalışıyoo ama çok sıkıldı farkındayım...
ay o halde benim adamımı cart diye bırakmam lazımdı
aaaa ilk olayda ayrılalım ne öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?