Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy canım yaa nasıl giderilik bu kıskançlık bilmiyorumki ama bu kıskançlığıns eninde dediğin gibi onu kaybetme korkusudnan olabilir benceeee yerimseniben o senin mervişim yaa sevviyo seni biliyosun bence çok sıkma elinde olmadan yapıyosun ama caba göster bunun için üstüne çok gitmemye çok düşmemeye çalış hatta annaştıkmıvereliniortak

merve bugündemi olay çıkardın yoksa

Evet ablacımmm ama sevqilim qene alttan aldı uzatmadık... Çok üzüyosun beni ölmek istiyorum artık dedii =( Bensiz mutlu olabilceksen ayrılcam senden dedim saçmalama dedi.. Herqün aynı şeyi yapıyorum.... Surat yapıyorum ilgilenmeye çalışıyo keyfimi düzeltmeye çalışıyoo ısrarla trıp atıyorumm..Sonra o artık deliriyo cıldırıyoo bu sefer benn canım cicimm aşkım diye yanaşıyorum..klava:

Bendeki bu tavırları ortaokul aşıkları yapmaz heraldee ..Farkındayım ama enqel olamıyorum ablacım yazıkk oda katlanmaaya çalışıyoo ama çok sıkıldı farkındayım...

Az kaldı zaten perşembe gidiyoo artık ağzımla kuş tutsam bişi değişmez heralde =) Çok kırdım üzdümmm bu izni hatırlamak istiyceni hiç sanmıyorum....
Ama olsun teskereyı alıp qelsınn değişicek herseyy eskısı gıbı topluycam kendimii ... Çok mutlu edicem sevqılımı

AŞKIM BIRAZ DAHA KATLANN KUCUK SEVGILINEEE =)

Son düzenleme:

ne zaman gelecek tunceliden

kıyamam yaaa
bak üzülürsün o gidince küs geçen zamana

Ayrılık mayrılık deme yazık yawkafamçokkarıştı e ufak bi tartışmada ksıkançlıkda ayrılalım olurmuuubenneyaptımki ayrılığın a sı bile çıkmasın ağzınızdan ilk olarak bunu çözmeye çalış tatlım sonra yavaş yavaş kıskançlıklarında azallıcaktır şimdik askerlik sitresindende yapıyo olabilirsinyerimseniben

ay o halde benim adamımı cart diye bırakmam lazımdı
aaaa ilk olayda ayrılalım ne öle

Yaa benn Aşkımı çoookkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben gelsin atrtıkk gelsinnn :sinifsinif::umursamaz:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…